Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 928.
-
Παράθεση από billphone: “Εδώ και δύο μέρες μου παρουσιάζει το εξής όταν κάνω κλήση, ενώ ακούω το χτύπημα του τηλεφώνου (το τουτ... τουτ..., όταν καλεί) όταν απαντάει ο άλλος χάνεται ο ήχος, δεν ακούω τίποτα. Το ίδιο κάνει και όταν με παίρνουν, είναι φορές που δεν ακούω τίποτα. Στη δεύτερη, τρίτη προσπάθεια επανέρχεται. Τι να φταίει; Πάω για service; ” Το πρόβλημα αυτό το έχω ξανά τον τελευταίο μήνα, όχι συνέχεια αλλά 1 στις 10 ή στις 20 φορές που θα πάρω κάποιον δεν με ακούει καθόλου και μόνο ότ…
-
Έχω πάρει την συσκευή για μια φίλη της μητέρας μου. Υπάρχει το ίδιο θέμα. Η οθόνη ενεργοποιείται μόνη της όταν ανασηκώνω τη συσκευή, ενώ η αντίστοιχη επιλογή δεν είναι ενεργοποιημένη, και όταν πάλι την αφήνω κάτω. Κάποιο θέμα υπάρχει με τον αισθητήρα κίνησης... Επίσης άλλο ένα θεματάκι υπάρχει. Έχω πάρει το 4/128 Green. Στο καπάκι στο πίσω μέρος γύρω από το fingerprint ακούγεται ένας θόρυβος όταν το ακουμπάω, ένα τικ. Σαν να μην έχει κολλήσει καλά κάτι, σαν να είναι τόσο μαλακό το καπάκι που πιέ…
-
Έχω κάνει μία παραγγελία στο Ali πριν 40 μέρες περίπου. Μου είχαν δώσει ένα tracking της μορφής UF160203***YP, το οποίο όσο κι αν περίμενα δεν μου έδειξε ποτέ καμία κίνηση. Έστειλα μήνυμα στον πωλητή και μου απάντησε αυτό: "Sorry for your trouble,it may lost on the way. In order to protect your right, how about refund you at first? Would do you please provide your PayPal account to us(The form of PayPal should be [email protected]. )? Hope you could understand." Γιατί δεν μου κάνει κατευθείαν tref…
-
Εδώ και δύο μέρες μου παρουσιάζει το εξής όταν κάνω κλήση, ενώ ακούω το χτύπημα του τηλεφώνου (το τουτ... τουτ..., όταν καλεί) όταν απαντάει ο άλλος χάνεται ο ήχος, δεν ακούω τίποτα. Το ίδιο κάνει και όταν με παίρνουν, είναι φορές που δεν ακούω τίποτα. Στη δεύτερη, τρίτη προσπάθεια επανέρχεται. Τι να φταίει; Πάω για service;
-
Παράθεση από NasDriver: “Με κλειδωμένο bootloader, μόνο με test point... ” Οκ, ευχαριστώ. Δεν το έλεγε αυτό στο πρώτο μήνυμα...
-
Παράθεση από Pedro_G: “Παιδια παρειγγειλα εχθες απο ΚΙΝΑ to BANGOOD ρολογακι αξιας 198$ με το priority shipping mail παει στα 207$ To καινουργιο xiaomi stratos 3 Humi που δεν κυκλοφορει στην Ελλαδα. δεν εβαλα τιποτα αλλο. Λετε να μου ερθει με ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥΣ Δασμους ή να προχωρησω σε ακυρωση? ποια η γνωμη σας δεδομενου οτι μαθαινω υπαρχει Ελευθερας! ” Με το priority direct mail του Banggood δεν πληρώνεις τελωνείο. Αυτό το "υπάρχει ελευθέρας" που λες, τι είναι; τι εννοείς;