Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 928.

• Παράθεση από billphone: “Στο Mi MiX 2s πώς μπορώ να τσεκάρω αν μπαίνει σε edl; Mε το adb reboot edl δεν μπαίνει, κάνει απλώς επανεκκίνηση, με το edl.cmd βγάζει κάποιο false (is not recognized as a command) Όλοι οι υπόλοιποι drivers έχουν εγκατασταθεί κανονικά ” Μήπως ξέρει κάποιος;

• Παράθεση από leas1968: “Ωραία. Το Redmi Note 8 pro 64 gb έχει από 191 ευρω στα σκρουτζομάγαζα μέχρι 279 στις αλυσίδες. Η διαφορά είναι ότι τα σκρουτζομάγαζα δίνουν ένα χρόνο εγγύηση καταστήματος. Ενώ οι αλυσίδες δύο χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας Infoquest. Αξίζει να το πάρει κανείς τελικά από σκρουτζομάγαζο ή από Κινεζομάγαζο που έχει κάπου 181 ευρώ με εκπτωτικό κουπόνι που κυκλοφορούν κατά καιρούς; Και τα Κινεζομάγαζα ένα χρόνο εγγύηση δίνουν και πρέπει να το στείλεις πίσω στην Κίνα αν πάθει κά…

• Στο Mi MiX 2s πώς μπορώ να τσεκάρω αν μπαίνει σε edl; Mε το adb reboot edl δεν μπαίνει, κάνει απλώς επανεκκίνηση, με το edl.cmd βγάζει κάποιο false (is not recognized as a command) Όλοι οι υπόλοιποι drivers έχουν εγκατασταθεί κανονικά

• Έχω την Official Stable 11.0.4 και διάβασα ότι η Xiaomi θα μας δώσει στην επόμενη αναβάθμιση το Android 10, η οποία θα είναι η 11.0.1 ;;; Πώς θα γίνει αυτό; Θα πάει πίσω;

• Παράθεση από divo: “Απο Bangood Order No:χχχχχχχχ Order Type:Regular Order Time:2019-12-25 15:36:08 Payment Method:PayPal Shipping Info:χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Shipping Method:Priority Direct Mail και σημερα βρίσκεται στο κεντρο διανομης της περιοχης μου. Οτι κατσει ειναι..... 2,5 βδομαδες μαζι με αργιες... ” Παρομοίως, παράγγειλα μια ημέρα μετά από εσένα και αύριο φτάνει Γιάννενα. Με PDM και το παλιό καλό Ολλανδικό ταχυδρομείο. Τι θέλανε και μπλέξανε με τους Γερμανούς και τα κάνανε σαν τα μούτρα …

• Παράθεση από makis1024: “Με DHL στέλνει πλέον το PDM. ” Να είναι μόνο για τα κινητά αυτό; Γιατί παράγγειλα ένα ηχείο τέλος Δεκέμβρη με PDM και έχω tracking number από Ολλανδία όπως παλαιότερα....

• Ο ανιψιός παράγγειλε από Banggood με priority direct mail το Mi9T, κάπου κοντά στη Black Friday και ακόμα δεν το έχει παραλάβει. Του δώσανε tracking number της μορφής CPXXXXXXXXDE! και φέρνει βόλτες στην Γερμανία αφού πέρασε και από Αγγλία! Ξέρει κανείς τι γίνεται;;

• Παράθεση από geox36: “καλημέρα σας . με παραγγελία κάτω από 20 ευρω με ποια μέθοδο αποστολής να βάλω ;σας ευχαριστώ εκ των προτέρων . 4PC4Vn0du0UlAAAAAASUVORK5CYII= ” Τις πιο απλές, οι 2 πρώτες πρέπει να σου κάνουν τη δουλειά

• Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από billphone: “Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από billphone: “γραμμή κατάστασης ” ?????? ” Ρυθμίσεις/Προβολή/Γραμμή κατάστασης (κουρτίνα;) ” γραψτο στα αγγλικα... ” Ορίστε -Status bar- Επαναλαμβάνω: στην MIUI 10 όταν πατούσες ένα εικονίδιο στην Γραμμή κατάστασης (Status bar) πχ για να ενεργοποιηθεί το bluetooth ή το Wifi κλπ αυτή ανέβαινε μόνη της αμέσως μετά, (υπήρχε σχετική επιλογή) τώρα δεν γίνεται αυτό, θα πρέπει να την ανεβάσω εγώ χειροκίνητα και δεν βρίσ…

• Παράθεση από billphone: “Υπήρχε πριν ένας διακόπτης με τον οποίο έκλεινε μόνη της η γραμμή κατάστασης όταν πατούσες ένα κουμπί εκεί. Τώρα στην 11 δεν το βρίσκω πουθενά, έχει κανένας καμία ιδέα που μπορεί να βρίσκεται; ή το έχουν αφαιρέσει; ” Κανένας;

• Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από billphone: “γραμμή κατάστασης ” ?????? ” Ρυθμίσεις/Προβολή/Γραμμή κατάστασης (κουρτίνα;)

• Υπήρχε πριν ένας διακόπτης με τον οποίο έκλεινε μόνη της η γραμμή κατάστασης όταν πατούσες ένα κουμπί εκεί. Τώρα στην 11 δεν το βρίσκω πουθενά, έχει κανένας καμία ιδέα που μπορεί να βρίσκεται; ή το έχουν αφαιρέσει;

• Παράθεση από NasDriver: “Απο τη στιγμή που υπάρχει κλείδωμα οθόνης κάνεις τεχνικός δεν μπορεί να δει τα δεδομένα. Αν δεν υπάρχει κλείδωμα...ΔΕΝ υπάρχει τεχνικός σε service που να μην έχει πρόσβαση στα δεδομένα. ” Άρα πώς να το στείλω στο service; Μου είπαν ότι μπορεί να διαγραφούν όλα από το εσωτερικό. Εγώ έχω κρατήσει backup, να το στείλω σβησμένο;

• Παράθεση από angarato_surion: “Παράθεση από billphone: “Παράθεση από amavroudis: “Όχι, αλλά δεν θα αναγνωρίσουν ούτε κάποιο άλλο service. Για αυτό σε ρώτησα αν ψάξεις το ποσό κοστίζει σε αυτούς. ” Μάλλον μπερδευτήκαμε με αυτούς και με τους άλλους!Στο iRepair μου ζήτησαν 70€ να το φτιάξουν αυτοί και χάνεται η εγγύηση ενώ το ίδιο ποσό θέλει και ο Γερμανός ή η Vodafone για να το στείλουν να επισκευαστεί στην infoquest και θα συνεχίσει η εγγύηση Θα το στείλω αύριο τελικά. Πώς πρέπει να το δώσω; Να τ…

• Παράθεση από amavroudis: “Όχι, αλλά δεν θα αναγνωρίσουν ούτε κάποιο άλλο service. Για αυτό σε ρώτησα αν ψάξεις το ποσό κοστίζει σε αυτούς. ” Μάλλον μπερδευτήκαμε με αυτούς και με τους άλλους! Στο iRepair μου ζήτησαν 70€ να το φτιάξουν αυτοί και χάνεται η εγγύηση ενώ το ίδιο ποσό θέλει και ο Γερμανός ή η Vodafone για να το στείλουν να επισκευαστεί στην infoquest και θα συνεχίσει η εγγύηση Θα το στείλω αύριο τελικά. Πώς πρέπει να το δώσω; Να το κάνω μία επαναφορά και να το στείλω έτσι; σαν καινούρ…

• Έχω αλλάξει κι εγώ κάποιες οθόνες σε παλιά κινητά και tablet φίλων αλλά ποτέ σε τηλέφωνο σε εγγύηση. Αν το κάνω εγώ χάνω την επίσημη εγγύηση, που ισχύει για 10 μήνες ακόμα. Αξίζει;

• Παράθεση από amavroudis: “Για 70€ θα στην αλλάξουν και στον επίσημο εισαγωγέα... Ρώτησες πόσο θέλουν; Εγώ πάντως τόσα δεν θα έδινα, θα έπαιρνα νέο τηλέφωνο. ” Το ανέφερα ήδη, θέλουν 70€ Με 70€ ποιο τηλέφωνο θα έπαιρνες με αυτά τα χαρακτηριστικά Από Ελλάδα;

• Άλλη ερώτηση Έσπασε η οθόνη στο Note 5 μετά από πτώση με τη φάτσα στην άσφαλτο. Ρωτάω στο iRepair για το κόστος και μου είπαν κάπου στα 70€. Λέω αν το αλλάξετε εσείς θα με καλύπτει η εγγύηση; ( αγορασμένο Ιούλιο '18 από Κωτσόβολο ). Μου απαντάνε ότι αφού έπεσε κάτω παύει η εγγύηση! Ισχύει αυτό; Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία;

• Τα "Άλλα" μπορεί να είναι κάποια backup ή καμία ROM που έχεις στον εσωτερικό χώρο