Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 928.
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Olsar: “Παιδιά καλησπέρα... Δεν μπορώ να βρω google camera που να ανοίγει στο κινητό μου. Είμαι με global stable την τελευταία και δεν είμαι root. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει. Ευχαριστώ...... ” @amavroudis μια που το είχες το gemini , για πες μας το gemini έχει ενεργοποιημένο από default API 2 ; ” Να πω εγώ που το είχα ότι δεν έχει ενεργοποιημένο από default API2
-
Παράθεση από GUZGUN: “Παράθεση από amavroudis: “Μήπως δεν έχεις την official global; ” Και ποια να είναι. Και μένα τα ίδια έβγαλε στο Update αλλά σαν έκδοση μου βγάζει ακριβώς την ίδια με τον sso. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Official stable κανονικά Ο Δάσκαλος sso έχει δίκιο. Ήμουν με την 10.3.4.0 και η νέα ενημέρωση ήταν μόνο 182 MB, στα προφανώς εκείνος ερχόμενος από την πιο παλιά είχε περισσότερα να ενημερώσει...
-
Παράθεση από sso: “Παράθεση από annonnaki: “Παράθεση από GUZGUN: “10.3.5 μόλις αφιχθει. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Λες να κουβαλάει τα θέματα της μπαταρίας που λένε παραπάνω;;;Αν βάλεις ενημέρωσε πως πάει σε παρακαλώ. ” Εγώ την έριξα.... Ίδομεν5eac39b48a4ea495bb5703bc7aaaed38.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εμένα γιατί αναφέρει μόνο το mi cloud σαν ενημέρωση;
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης : Gearbest - - Διεύθυνσή της (URL) : gearbest.com - Tι ακριβώς αγοράσατε : 1 backpack ARCTIC HUNTER, 4 διάφορα μικροπράγματα (μπαταρίες, αντάπτορα φορτιστή κλπ) - Την ημερομηνία αγοράς : 31/3/2019 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 1 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : Ακόμα δεν παρέλαβα! - Σας προτιμήσανε στο τελωνείο : Ακόμα δεν παρέλαβα! - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : 1 - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητι…
-
Παράθεση από Dimos Foutsis: “Πάντως δεν ξερω αν είναι η θήκη που δίνει η xiaomi αλλά έχω σπάσει 5 τζαμακια ήδη και φθηνά και καλά λόγο του μενού μεταξύ τζαμακι και θήκης ” Δεν νομίζω να είναι το κενό. Νομίζω ότι σταματάει λίγο πιο χαμηλά από όσο θα έπρεπε και αφήνει εκτεθειμένο το τζαμάκι στα πλαϊνά του. Εγώ φοράω το Nilkin H+ Pro που θεωρείται κορυφή και σε 5 μήνες έχει 7-8 τσακίσματα στα πλαϊνά. Ευτυχώς δεν έχουν προχωρήσει και δεν έχουν κάνει γραμμές. Στο Mi5 με θήκη του εμπορίου δεν είχε γρα…
-
Παράθεση από juke: “Διαπίστωσα ενώ βρισκόμουν μέσω chrome στο Facebook ότι χωρίς να κάνω κάτι έγινε λήψη ενός αρχείου, αλλά όταν πήγα να δω τι είναι δεν υπήρχε. Έγινε και δεύτερη φορά και έβγαλα screen shot. Ποιος ξέρει τι είναι; ” Λογικά είναι ειδοποίηση (λανθασμένη βέβαια) για κάποιο αρχείο που έχεις ήδη κατεβάσει ίσως λίγο νωρίτερα ίσως ακόμη και την προηγούμενη μέρα Αν πας μια φορά στις λήψεις και δεις το αρχείο δεν θα σου το ξαναβγάλει
-
Παράθεση από Dimitra Kgianni: “ωραια αυτό το account ειναι δικό μου και αυτό , αμα προσθέσω αριθμό τηλεφώνου (τον ίδιο αριθμό) που εχω συνδεμένω το αλλο account δεν παίζει κάτι τέτοιο ε???? η αν βάλω τον αριθμό του συζύγου ???? ” Λίγο από σαλάτα τα έκανες, και πάνω που έπρεπε να τελείωνες με το ξεκλείδωμα... Δοκίμασες με την πιο παλιά έκδοση του mi unlock tool; με το account που είχες ξεκινήσει τη διαδικασία όμως!
-
Παρέλαβα σήμερα 3 δεματάκια τα οποία ήταν untracked. Από Banggood το ένα παραγγελία από 18/12 και τα άλλα δύο από 14/1 Αλλά ήρθαν με το μπλε αυτοκολλητάκι που βάζουν τα ΕΛΤΑ σε όλα(;) τα untracked πλέον. Αν δείτε το νέο tracking number δίνει ίχνος εντός πόλης μόνοforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61449/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61450/