Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 928.

• @George 21 Δες και εδώ

• Παράθεση από Dimitra Kgianni: “................. Υπάρχει κάποιος στα Γιάννενα να τον πληρώσω και να το κανει ?????? ” Φτου! Δεν πρόλαβα! Δεν τα πήγες και άσχημα όμως! Τώρα περιμένεις για να περάσει η προθεσμία. Για ότι χρειαστείς ξανά στείλε μου μήνυμα

• Παράθεση από charlie_GR: “απο οτι εχω καταλαβει μετα την τελευταια ΟΤΑ το τηλεφωνο καταναλωνει τουλαχιστον 5% σε αναμονη κατα την διαρκεια της νυχτας, ας ελπισουμε οτι θα το διορθωσουν σε επομενη αναβαθμιση ” Δεν ξέρω ποια rom έχεις, το δικό μου πάντως με την official stable v10.2.1.0 τη νύχτα με ανοιχτό το wifi, σε πτήση και καμία εφαρμογή να τρέχει στο παρασκήνιο, 1% χάνει και κάποιες φορές 2%

• Τι error σου βγάζει;

• Κάπου δεν πατάει καλά στην υποδοχή ή φταίει το βύσμα

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από isaacgr: “το θεμα ειναι πως θα μαθουμε το καινουργιο tracking number σε untracked οταν φτανουν Ελλαδα ” Δεν υπάρχει νέο tracking number σε untracked !!!! Αν υπάρχει κάποιος αριθμός, θα είναι εσωτερικός υπηρεσιακός αριθμός διεκπεραίωσης δεμάτων, δεν μπορεί να θεωρηθεί tracking number και φυσικά δεν μπορεί να κοινοποιηθεί σε τρίτους... ” Κι όμως έχει μορφή tracking number κανονικότατα. Δεν το έχω κρατήσει γιατί το έσβησα αλλά και αναζήτηση όταν το έκανα με το …

• Mi Pad 4 Global Rom

billphone - - Mi-Pad 4 (Clover)

Μήνυμα

Παράθεση από vassilo: “παιδιά δεν έκανα κάτι, συγνώμη για την αδράνεια, θα δοκιμάσω τις νέες rom, είστε καταπληκτικοί ... ” Τελικά φίλε κατάφερες να περάσεις νέα rom για το Mi pad 4 και πως?

• Δοκιμή Night mode με Nightsight 46778442182_e93623a110_c.jpgIMG_20190120_175314 by BILL, on Flickr 46830678201_e78d1b4a94_c.jpgIMG_20190120_175257 by BILL, on Flickr και με λίγο ζουμ 46106068524_836cefcc4c_c.jpgIMG_20190120_175345 by BILL, on Flickr 45916543585_c90b91f2b0_c.jpgIMG_20190120_175241 by BILL, on Flickr

• Δεν έχει νόημα, για αυτό. Σε δικό μου untracked, δώσανε tracking number όταν ήρθε στα Γιάννενα προς παράδοση! Οπότε και να στο δώσουν να το κάνεις τι; σε 1-2 μέρες θα παραλάβεις

• Mi Pad 4 Global Rom

Μήνυμα

Μπορεί να γίνει με κάποια ενημέρωση-αναβάθμιση οποτεδήποτε

• Mi Pad 4 Global Rom

Μήνυμα

Μα δεν το έχω πάρει ακόμα...

• Mi Pad 4 Global Rom

Μήνυμα

Δηλαδή αναμονή 720 ώρες Για ξεκλείδωμα;

• Mi Pad 4 Global Rom

Μήνυμα

Για ξεκλείδωμα στα τάμπλετ ισχύει ότι και στα κινητά;

• Mi Pad 4 Global Rom

Μήνυμα

Θα ήταν καλύτερα να το ζητήσω με China rom;

• Εγώ έχω βάλει Ελβετία

• Mi Pad 4 Global Rom

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη ROM για όλα τα Mi PAD εκτός από China, αφού ουσιαστικά όλα τα PAD για Κίνα τα προόριζαν. Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα, αν θέλεις να βάλεις ROM δική μας ή του xiaomi.eu. ” Ευχαριστώ, κάπως έτσι πρέπει να είναι γιατί και στο Banggood και στο Geekbuying που το βρήκα λέει ότι έχει Global Rom αλλά χωρίς ΟΤΑ! Το ξέρω ότι μπορώ να βάλω τη δική μας αλλά αυτό που με φοβίζει είναι οι ημέρες ξεκλειδώματος. Προφανώς θα πρέπει να περάσω καμιά china rom αλλά …

• Mi Pad 4 Global Rom

Μήνυμα

Σκέφτομαι να αγοράσω για τη μητέρα μου το Mi Pad 4 3/32. Έχει βγει official global rom για τη αυτή τη συσκευή ή ακόμα; Νομίζω το Banggood λέει ότι διαθέτει global rom

• Πάτα μερικές φορές πάνω στο 10, όπως σου είπε πιο πάνω ο @ninjamoz

• Παράθεση από Sasa25: “Δεν ξαναλλάζω MiAccount μετά από ό,τι τράβηξα, μέχρι να πάει το κινητό για ανακύκλωση! Οκ κατάλαβα και όπως έχω ξαναπεί, τα μπράβο ανήκουν σε εσάς που ασχολείστε μαζί μου ακόμα και 3:30 η ώρα τα ξημερώματα και με βοηθάτε τόσες μέρες να διορθώσω τις βλακείες που έχω κάνει ως τώρα. Ειλικρινά, χίλια ευχαριστώ! ” Μπράβο σου όμως, τα παίρνεις τα γράμματα πολύ γρήγορα! Άλλη αν ήταν θα είμασταν ακόμη στο τι είναι bootloader! Καλά λέει ο Μάκης, έχεις τα φόντα για αναλυτή-προγραμματ…

• Γνώμη μου είναι να συνεχίσεις να τους γκρινιάζεις, μέχρι να πάρεις κάποια επιστροφή. Να τους πεις ότι σου έστειλαν λάθος βίντεο γιατί το πρόβλημά σου είναι άλλο και όχι αυτό! Να επιμείνεις με φωτογραφίες και εξήγηση του προβλήματος Οι Κινέζοι δεν το παίζουν ...Κινέζοι αλλά είναι είναι όντως αλλού!! Εκ πείρας το λέω, γιατί με τις εταιρείες που συνεργάζομαι (σεντόνια, χαλιά) έχουμε ταλαιπωρηθεί προσπαθώντας να παραγγείλουμε αυτά που χρειαζόμασταν έτσι όπως τα θέλαμε και να να εξηγήσουμε τα αυτονόη…