Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 928.
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από koleoptero: “Δεν θα είχα και πολλές ελπίδες μιας και ήδη το κινητό μας έχει πάρει μια αναβάθμιση από nougat σε oreo. Χρησιμοποίησα την pixel experience rom για κάτι μήνες μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, κανένα πρόβλημα απολύτως. Γύρισα σε miui μόνο για τις ευκολίες όπως τα full screen gestures και το recorder. Αλλά πραγματικά 0 προβλήματα με το pixel experience. Sent from my SM-T713 using Tapatalk ” Οχι ότι έχει σημασία αλλά αν κάνουμε (η εταιρία) παιχνί…
-
Παράθεση από skiathos: “καλημέρα παιδια μια ερωτηση εχω την stable 9.5.2 καθαρη εγκατασταση και μου κανει σε αοριστο χρονο επανεκκινήσεις το ειχα ξανα με αυτή την ρομ που οφείλεται αυτό γνωριζει κανενας?μονο σε αυτή το εχω αυτό το θεμα στην καινουργια δεν το ειχα και το κακο είναι ότι αυτή την ρομ θελουν... ” Εσύ έχεις το κινητό, άλλοι αποφασίζουν για τη ROM; Αφού σου βγάζει πρόβλημα η v10 είναι μονόδρομος
-
Παράθεση από thanos233: “Τις τελευταίες μέρες έχω θέμα με τις sim, χάνεται πολύ συχνά το σήμα και επανέρχεται μόνο του ή αν ενεργοποίησω και απενεργοποιήσω το airplane mode. Billphone, εσένα σου το κάνει από τη στιγμή που έβαλες τη rom; ” Όχι ποτέ δεν μου το έκανε. Εγώ είχα την Global sourse v10.0.1.0 Την China την έβαλα τώρα που το έδωσα στην αδερφή μου, θα το παρακολουθήσω μήπως συμβαίνει με αυτή την έκδοση αν και δεν το νομίζω. Την SIM που έβαλες μήπως την είχες κόψει μόνος σου ή κάποιος άλλο…
-
Παράθεση από thanos233: “Update2: Παιδιά, είναι απίστευτο, σε τι περίπτωση έχω πέσει???!! Τελικά ούτε οι επανεκκινήσεις σταμάτησαν, ούτε το κόλλημα. Αυτο που συμβαίνει είναι ότι θα τρώει κόλλημα η οθόνη (δεν θα κάνει επανεκκινήσεις) και αυτό θα γίνεται για κάποιες ώρες ή θα κάνει επανεκκινήσεις (χωρίς να κολλάει η οθόνη). Σηκώνω τα χέρια ψηλά και δυστυχώς θα πάω για καινούριο.. Κρίμα, μόνο 1μιση χρόνο κινητό που πήγαινε σφαίρα.. ” Κοίτα, γενικά η μπαταρία είναι υπεύθυνη πολλές φορές για επανεκκι…
-
Παράθεση από Germak: “Ναι χρησιμοποίησε την εντολή για κάθε εφαρμογή που θες ξεχωριστά. Υπόψιν δεν αφήνουν όλες οι εφαρμογές να γίνουν backup. ” Συγγνώμη αλλά είναι κάπως μπερδεμένα Εννοείς αυτή την εντολή; adb backup -f <appname>.ab -apk <app_package_name> Το όνομα της εφαρμογής το γράφω ακριβώς όπως το βλέπω; Και το app package name πού το βρίσκω; στον φάκελλο Android; Και αν θέλω και τα δεδομένα; (πρόκειται για παιχνίδι)
-
Γίνεται να πάρω back up και να επαναφέρω συγκεκριμένες εφαρμογές μόνο;
-
Παράθεση από thanos233: “Παράθεση από makis1024: “Εδώ xiaomi-miui-hellas-8.0_gemini_arΩma_Stable_V10.0.1.0.zip ” Εμπειρία χρήσης μέχρι τώρα? ” Πολύ καλή και η μπαταρία καλή, πιο όμορφη η ν10, μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα εκτός από το ότι χάθηκε η δυνατότητα αναζήτησης επαφών από το dialpad. Εγώ πήγα από την 9.5.2.0 στην 10.0.1.0 με format data, να ξέρεις. Μεσολαβούν 3 μεγάλες αλλαγές, από Android 7 σε 8, από Miui 9 σε 10 και από China/eu source σε Global! Η τελευταία όμως μετάβαση αναιρέθηκε και η…
-
Παράθεση από thanos233: “Πέρασα την xtrv 9.5.2.0 και θέλω να απενεργοποιήσω το app vault. Πως το κάνω ? ” Παράθεση από thanos233: “Παράθεση από amavroudis: “Settings, Homescreen & recently, app voult. ” Δεν μου την έχει την επιλογή.. ” Γιατί πέρασες αυτήν; Στην XTRV 10.0.1.0 που έχω υπάρχει αυτή η δυνατότητα
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651