Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 75.
-
Καλημέρα, δεν ξέρω αν έχει χαθεί το imei. Πως μπορώ να το ελέγξω; Πως μπορεί να γίνει επανεγκατάσταση;
-
Το έχω κάνει. Κατά την εγκατάσταση βγάζει error. H lcsh92_wet_jb9_Stable-V8.0.1.0.zip δεν υπάρχει για κατέβασμα.
-
Και με το factory reset δεν επανήλθε το σήμα.
-
Να κάνω από την αρχή την εγκατάσταση με διαγραφές; Υπάρχει πιθανότητα να έχει γίνει κάποιο λάθος κατά την εγκατάσταση;
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63665/
-
Ναι κανονικά pin αλλά δεν έχει σήμα
-
Ok με τον λογαριασμό της xiaomi. Άνοιξε αλλά δεν λειτουργούν οι sim. Δεν έχει σήμα στις κεραίες.
-
Εγκατέστησα ξανά την 8.2.3.0 Προχώρησε περισσότερο αυτή την φορά αλλά όταν πάει στον λογαριασμό τις xiaomi μου βγάζει άλλο λογαριασμό. Είναι λογικό; Εννοείτε δεν προχωράει σε επόμενο βήμα για ολοκλήρωση του σεταρίσματος του τηλεφώνου.
-
Και η XTRVbeta1_Stable_V8.2.1.0.zip (Fixed) βγάζει Error κατά την εκτέλεση του αρχείου αναβάθμισης "εγκατάσταση του αρχείου".
-
Την εγκατέστησα, όλα ΟΚ. Μετά την επανεκκίνηση στο σετάρισμα της συσκευής μου ζητάει κωδικούς για google τους οποίους δεν παίρνει και δεν προχωράει παρακάτω. Οπότε έβγαλα την μπαταρία. Εγκατέστησα (προσπάθησα) στη συνέχεια την XTRVbeta1_Stable_V8.0.1.0.zip την την οποία δεν την πήρε -κράσαρε. Η επόμενή μου προσπάθεια είναι η XTRVbeta1_Stable_V8.2.1.0.zip (Fixed) Δεν υπάρχει για κατέβασμα η lcsh92_wet_jb9_Stable-V8.0.1.0.zip Υπάρχει δυνατότητα της βοήθειας σας; Ευχαριστώ!!!
-
Ευχαριστώ παιδιά, πολύ καλή η δουλειά σας. Θα προσπαθήσω να περάσω την xiaomi-miui-hellas-4.4_lcsh92_wet_jb9_XTRVbeta1_Stable_V8.2.3.0.zip (Fixed) Θα σας δώσω πληροφορίες.
-
Καλή τύχη σε όλα τα μέλη!!!!
-
Έκανα αυτά που πρότειναν στο link και τελικά τα δεδομένα λειτούργησαν. Ευχαριστώ!!!!
-
Δεν λειτουργού τα data μετά από αναβάθμιση στην XTRVbeta1-8.2 stable. Τι θα πρέπει να κάνω για να λειτουργήσουν; Να κάνω εγκατάσταση ξανά με μια παλιά έκδοση ή μπορώ να εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα ώστε να αναγνωρίσει το modem; Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από Mahdanny: “Καλησπέρα παιδιά, θέλω να αγοράσω το redmi note 3 από την Ευρωπαική αποθήκη του vickmall και έχω κάποιες απορίες. Είναι ασφαλές να αγοράσω με χρεωστική κάρτα και όχι με paypal διότι δεν έχω και θέλω να κάνω την αγορά άμεσα? Επίσης, πάρα πολλοί αφήνουν comments στο vickmall που ζητούν κάποια συγκεκριμένα πράγματα, χρειάζεται να αφήσω και εγώ μετά την παραγγελία μου? Τέλος αξίζουν τα 8$ παραπάνω ώστε να αγοράσω Tempered Glass και Universal Earphone? Ευχαριστώ πολύ και συγνώ…
-
SOS!!!!!!
ΜήνυμαΠαράθεση από Opanos: “Παράθεση από eordaikos: “χρησιμοποιώ linux δεν κάνουν τέτοιες αλλαγές στο extention του αρχείου ” Πως το βλέπει το linux?Είμαι σε Arch, και ρωτάω αν το βλέπει ως εξωτερικό σκληρό ή κάπως αλλιώς. (Αναμένω το κινητό απλά να ξέρω..) Ευχαριστώ, ” Δεν υπάρχει καλύτερο λειτουργικό. Εγώ δεν χρησιμοποιώ πλέον win διότι οι εφαρμογές win που χρειάζομαι με το linux wine λειτουργούν αρκετά καλά. Το συνιστώ αλλά για νέους χρήστες θα πρότεινα το linux mint με διπλή λειτουργία αρχικά και …
-
SOS!!!!!!
ΜήνυμαΗ νεότερη είναι 6.1.21;
-
SOS!!!!!!
ΜήνυμαΠοια διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσω; Από τον updater του τηλεφώνου ή sd;
-
SOS!!!!!!
ΜήνυμαΥπέρ ευχαριστώ παιδιά άνοιξε με fast boot. Είναι στα Αγγλικά φυσικά. Ποια από Ελληνική να επιλέξω τώρα;
-
SOS!!!!!!
Μήνυμααπό εδώ παίρνω την fastboot xiaomi-miui.gr/community/wsif/…/6035-FastBoot-ROM/#files