Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-75 από 75.

• Ελληνικά σε Redmi 1s

eordaikos - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Σαφώς διαφορετικά. Εσείς από που τα έχετε αγοράσει;

• Ελληνικά σε Redmi 1s

Μήνυμα

Στα 120 ευρώ. Βρήκα επίσης (από site της xiaomi) ότι οι λευκές συσκευές από Σαγκάη είναι μαϊμού και έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά πχ το LED του φλας είναι κίτρινο δεν παίζει το google play κ.α.. Την πάτησα, ελπίζω μόνο στο ebay να λύσει το θέμα.

• Ελληνικά σε Redmi 1s

Μήνυμα

Το ΟΤΑ τι κάνει;\Users\pm\Desktop\Screenshot_2014-08-13-08-57-08Screenshot_2014-08-13-08-57-08

• Ελληνικά σε Redmi 1s

Μήνυμα

Απο ebay. Έκανα δήλωση στην προστασία αγωραστή ότι η συσκευή είναι μαιμού και περιμένω απάντηση. Εγκατέστησα το Google play το έβαλε στην επιφάνεια αλλά δεν το ανοίγει. Το ίδιο έκανα και το CPU-Z και καλά το εγκατέστησε αλλά δεν είναι πουθενά. Την έφαγα την καραμέλα. Ας ελπίσω το ebay να καθαρίσει.

• Ελληνικά σε Redmi 1s

Μήνυμα

Ο Κινέζος τότε μας δούλεψε. 1s πλήρωσα και το 1 πήρα αλλά στα τεχνικά χαρακτηριστικά έχει 1GB ram kai 8 flash 1,6 Ghz ταχύτητα μέσα από το τηλέφωνο. Πως έχουν καταφέρει να δείχνει άλλα και και να έχει άλλα.

• Ελληνικά σε Redmi 1s

Μήνυμα

αυτό το μήνυμα το έχεις ξαναδεί (Error: Invalid OTA package, missing scatter installation aborted) Γνωρίζεις πως μπορώ να το παρακάμψω.

• Ελληνικά σε Redmi 1s

Μήνυμα

Αυτό το μενού έχει χωρίς την SD2

• Ελληνικά σε Redmi 1s

Μήνυμα

Δηλαδή άλλο παρήγγειλα και άλλο έστειλαν οι Κινέζοι;

• Ελληνικά σε Redmi 1s

Μήνυμα

recovery <3e> reboot system now apply update from ADB apply update from sdcard apply update from cashe wipe data/factory reset wipe cashe partition backup user data restore user date

• Ελληνικά σε Redmi 1s

Μήνυμα

το έκανα άλλα τζίφος. Γιατί δεν βγάζει τις τις εντολές αυτές γνωρίζεις;

• Ελληνικά σε Redmi 1s

Μήνυμα

εχω πατήσει την πρώτη έχοντας βάλει το αρχείο χύμα στο δίσκο του τηλεφώνου όχι στην sd και μου βγάζει σφάλμα Error: Invalid OTA package, missing scatter installation aborted .

• Ελληνικά σε Redmi 1s

Μήνυμα

Ναι για το 1s. [RECOVERY MODE] [FASTBOOT] [NORMALBOOT] NORMAL BOOT +FTRACE]

• Ελληνικά σε Redmi 1s

Μήνυμα

Απενεργοποιώ κανονικά τα γράφει Αγγλικά. Πατάω το + της έντασης και το power. Δεν βγάζει την φωτο που έχεις αλλά select boot mode. Καμία σχέση με τις φωτό. Πατάω το recovery και βγάζει ένα ανθρωπάκι adroid γράφοντας no command. Τι δεν κάνω καλά;

• Ελληνικά σε Redmi 1s

Μήνυμα

Τα έχω κάνει αλλά δεν αλλάζει η γλώσσα. Βασικά καμία από τις φωτο που έχει δεν βγάζει το δικό μου. Κάνω κάποιο λάθος;

• Ελληνικά σε Redmi 1s

Μήνυμα

Θα ήθελα την βοήθειά σας παιδιά. Χθες παρέλαβα από ΕΛΤΑ το 1s το οποίο έχει τρις γλώσσες και Κινέζικα και Αγγλικά. Έχω κάνει πολλές προσπάθειες να την εγκαταστήσω (μέσω της τελευταίας έκδοσης armani 3.19.0) από τη SD αλλά δεν την "βλέπει". Όταν τοποθετώ το αρχείο στην εσωτερική του μνήμη και το τρέχω από εκεί μου δίνει το μήνυμα ότι Error: Invalid OTA package, missing scatter installation aborted . Με ποιο τρόπο μπορώ να προσθέσω τα Ελληνικά;