Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 110.
-
Καλημέρα και εγώ με οθόνη Sharp είχα γυρίσει αναγκαστικά στο 3.1.1-0 γιατί δεν ανταποκρινόταν η οθόνη. Αμα κάνω format data θα μπορώ να εγκαταστήσω κανονικά την 3.2.1-0; Αν έρθει η νέα Miui 10 τότε θα αναγκαστώ να αντικαταστήσω την την TWRP 3.1.1-0 με την 3.2.1-0; Με το format data θα αναγκαστω να εγκαταστησω πάλι το λειτουργικό;
-
Καλησπέρα όπως έιχα γράψει στο νήμα για την ROM 8.4.12 έχοντας πάνω TWRP3.1.1-0 και την 8.1.18 έκανα την αναβάθμιση σε 8.4.12 με factory reset και οταν μπήκα στην νέα ρομ δεν λειτουργούσαν οι επαφές και είχε δεν έιχε γρήγορη φόρτιση.Παράλληλα δεν μπορούσα να μπω στο recovery γιατί δεν ανταποκρινόταν η αφή στην οθόνη (SHARP). Εγκατάστησα 2 TWRP την3.1.1.-1 και την 3.2.1-Χ αλλά τίποτα και δεν πρόλαβα να δοκιμάσω την 3.2.1-2 γιατί είχα νευριάσει και μέσω ακροβατικών έβαλα την rom 8.1.18 και μετά απ…
-
Οσοι έχετε usb3.0 μόνο στον υπολογιστή και δεν μπορείτε να κάνετε εγκατάσταση του recovery κάντε την πιο απλή κίνηση πηγαινετε στο y computer δεξι κλικ διαχειριση συσκευων και όταν έχετε συνδεδεμενη την συσκευη σε fastboot δείτε πως αναφέρεται η συσκευή αν δεν αναγνωρίζεται σαν Marshall London Bootloader πατήστε πάνω εκεί δεξί κλικ κα κάντε ενημέρωση προγράμματος οδήγησης και επιλέξτε την αναζήτηση λογισμικού προγράμματος οδήγησης στον υπολογιστή μου. Εκεί θα επιλέξετε το Marshall London.
-
Λοιπόν εκεί που ξαναέβαλα την 8.1.18 δοκίμασα όσες TWRP που βρήκα για sharp στο σχετικό νήμα του mi note 3 δεν δούλεψαν μεχρι και την tool 8 blue εβαλα ξαναέβαλα την 3.1.1-0(πήρα και otg-c αντάπτορα usb male) και κατά τύχη άνοιξε και λειτούργησε η αφή μάλλον ταιριάζει με την 8.1.18 αλλά όταν πήγαινα να βρω το usb-otg usb stick που εχω δεν το εβλεπε. Τελικά έκανα factory reset και εκανα επανεκινηση στο συστημα και μπηκε κανονικα και κανω τις ρυθμίσεις. Προσοχή όταν έβαλα την 8.4.12 δεν μου είχε β…
-
Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι στο TWRP αλλά δεν μπορω να κάνω κάτι αφού δεν ανταποκρίνεται εκεί η αφή στην οθόνη και μένει στην εικόνα που είχα βάλει παραπάνω με το mount password.Αλλά και να τα χάσω δεν με ενδιαφέρει
-
ειχα βαλει κωδικο μονο + το δαχτυλικο αποτυπωμα. Τον κωδικό αυτό δεν τον παίρνει πάντα τον ιδιο κωδικό εβαζα.Αμα ειναι να γινει factory reset δεν με ενδιαφερει και να χαθουν τα data.
-
Ευτυχώς που έχω και άδεια αυτήν την εβδομάδα, και το κινητό της δουλειάς είναι δίκαρτο διαφορετικά θα είχα μείνει χωρίς τηλέφωνο .Μετα τις αποτυχημενες προσπάθειες να στον κωδικό για το ξεκλείδωμα της συσκευής μέσα στο λειτουργικό μου βγάζει μύνημα
-
Μπήκα μέσα στο Twrp και με βγάζει στην οθόνη με το Mount decrypt Data και πάλι δεν ανταποκρίνεται η αφή στην οθόνη στο Twrp για να πατησω το cancel
-
Μεσα από το fastboot εγκατεστησα την τελευταια την 3.2.1-2mi και κάνω reboot στο TWRP και μου κάνει εναλλαγη οθόνης μεταξύ του TWRP και του MI του συστηματος και μετά από 10 λεπτά μου άνοιξε αυτή την σελίδα στο mount και παλι δεν μπορω να χρησιμοποιησω το πληκτρολογιο. Πραγματικά είναι η πρώτη φορά που μετανιώνω που έκανα update στο κινητό.Στο mi4c που είχα για 16 μηνες ποτέ δεν είχα θέμα αλλά ούτε και σε αυτό μέχρι που έβαλα αυτή την ROM και είχα κάνει και factory reset και το κινητό είναι ξεκλ…
-
Λοιπον την έκανα την πατάτα προτού διαβάσω το ποστ σου δοκίμασα τις 2 από τις 3 και μπορεσε και δούλεψε η twrp_jason_3.2.1-X_miui-hellas μπηκα μεσα και δεν δουλευε η αφη και μπηκα μετα στο συστημα και απο τις ρυθμισεις εκανα επανεκινηση στο recovery για εγκατασταση της 8.1.18 μεσω των πλαινων κουμπιων και εκει που ειχε τελειωσει η εγκατασταση και επρεπε να κάνω επανεκινηση την συσκευη μεσω του recovery δεν πατιοταν με τιποτα το επομενο και αναγκαστηκα εκανα restart με το χερι και τωρα το κινητο …
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από fragsp: “Αν δεν πετύχει με το mouse για να μπω στο TWRP τι περιπτώσεις μου μένουν; ” Ποια twrp δοκίμασες και δεν δούλεψαν;Έχουμε κάποιες επιλογές, μπορείς να δοκιμάσεις. ” Δοκίμασα και αυτό που είχε μέσα η ROM και αυτό που είχε μέσα η 8.1.11 και κατευθείαν έμπαινα στο TWRP και τις 2 φορές
-
Παράθεση από fragsp: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από fragsp: “χεχεχε μονο μπλε πριν απο 2,5 χρονια που τον εφτιαξα πηρα κουτι και μητρικη μονο με usb3 και usb3.1 Ashrok και i7 ” Αν έχεις κάποιο USB HUB με USB 2 θύρες μπορείς να το κάνεις και από εκεί. ” xixi επειδη ειχα λαπτοπ μονο με usb 2.0 εφτιαξα pc μονο usb 3.0 και τα hub που ειχα αγορασει ηταν μονο usb 3.0 γιατι ειχα βαλει καρτα usb3.0 εξωτερικη στο laptop. Πώρωση.Θα το προσπαθήσω στο λαπτοπ. Διαφορετικά υπάρχει άλλη λύση; ” Καλησπέρ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από fragsp: “χεχεχε μονο μπλε πριν απο 2,5 χρονια που τον εφτιαξα πηρα κουτι και μητρικη μονο με usb3 και usb3.1 Ashrok και i7 ” Αν έχεις κάποιο USB HUB με USB 2 θύρες μπορείς να το κάνεις και από εκεί. ” xixi επειδη ειχα λαπτοπ μονο με usb 2.0 εφτιαξα pc μονο usb 3.0 και τα hub που ειχα αγορασει ηταν μονο usb 3.0 γιατι ειχα βαλει καρτα usb3.0 εξωτερικη στο laptop. Πώρωση.Θα το προσπαθήσω στο λαπτοπ. Διαφορετικά υπάρχει άλλη λύση;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από fragsp: “Επειδή ο υπολογιστής είναι 2ετιας εχει μονο usb 3. Θα προσπαθήσω σε ένα laptop 10ετιας. Διαφορετικά υπάρχει άλλη λύση; ” Ανεξάρτητα αν είναι 2ετίας θα έχει σίγουρα και κάποιες άσπρες θύρες USB 2 και όχι μόνο μπλέ USB 3. ” χεχεχε μονο μπλε πριν απο 2,5 χρονια που τον εφτιαξα πηρα κουτι και μητρικη μονο με usb3 και usb3.1 Ashrok και i7
-
Παράθεση από MIUI_ART: “@fragsp Βρες στο pc σου μία θύρα USB 2 και όχι USB 3 (μπλε). ” Επειδή ο υπολογιστής είναι 2ετιας εχει μονο usb 3. Θα προσπαθήσω σε ένα laptop 10ετιας. Διαφορετικά υπάρχει άλλη λύση;
-
Παράθεση από Bodai: “@fragsp να δούμε το μυνημα λάθους που σου βγάζει η fastboot install recovery xxxxxx.img ?? ” Καταρχήν προτού κάνω κάτι γράφω τις εντολές επικοινωνίας με το κινητό όπως φαίνεται και στη φωτο, μαλιστα εκανα επανεκκινηση και ξαναμπηκα στη fastboot μεσω εντολων ADB Μύνημα λάθους δεν βγάζει αλλά μένει ο κέσορας όπως φαίνεται στη φωτό για ώρα χωρις να κάνει κάτι. Στην χειρότερη περίπτωση αν δω ότι δεν γίνεται τελικά τίποτα μήπως ξαναβάλω την μέσω flashify;
-
Στο adb δείχνει ότι ο bootloader είναι ξεκλείδωτος , αν μπορεις να μου υποδείξεις κάποιους άλλους driver πες μου, από τον γενάρη που πήρα το κινητο δεν έχει αλλάξει κάτι στον υπολογιστή οταν ειχα κάνει την εγκατάσταση της twrp. Το κινητό λειτουργούσε μια χαρά μέχρι που έβαλα την ρομ αυτή. Xiaomi εχω εδω και 20 μηνες με ρομ απο το ελληνικο site δεν ειναι η πρώτη φορά που κάνω αυτή την διαδικασία.
-
Παράθεση από giannisatsi: “Παράθεση από fragsp: “Καλησπέρα έκανα εγκατάσταση την νέα ρομ σε mi note 3 από 8.1.18 με factory reset οταν μπήκα στο κινητό δεν ανοιγε τις επαφές και έβγαζε error μπηκα στο twrp να ξαναεγκαταστησω την ρομ και παγώνει η οθόνη θα κάνω εγκατάσταση του TWRP που είναι μέσα στη Rom απο το fastboot οταν πατάω το enter για να κανει flash το twrp δεν κανει τιποτα. Το τηλέφωνο είναι ξεκλείδωτο και πριν και τώρα. Για να δω. Έχετε καμια παρατήρηση; Τελικά δεν μπόρεσε να κάνει εγκ…