Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 110.
-
Το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά με την ελληνικη dev6.10.13. Τωρα ποιες είναι οι λύσεις για να μπορέσω να το ξεκλειδωσω για να μπορω να περναω τις υπόλοιπες rom?
-
Έχετε να προτείνετε κάτι; Έβαλα το κινητό στη λειτουργία usb debugging και πάλι τίποτα κλειδωμένος ο bootloader και δεν ξεκλειδώνει με το mi unlock.
-
έκανα για 3η φορά επανεκκίνηση στο bootloader τα ίδια πάλι.Το κινητό φαίνεται σαν Marshall London Bootloader Interface.
-
μου λεει couldn't verify device can't get info connect again. Μπήκα μέσα στις ιδιότητες των 10αριών και έκανα επαναφορά των οδηγών για να φαίνεται σωστά το κινητό στον υπολογιστή
-
Πως ξεκλειδώνει μπηκα σε fastboot mode μπηκα στο unlock tool και δεν μπορει να γινει ξεκλειδωμα σταματαει στο 50%.
-
Παιδιά έχω περασμένη στο Mi4c είχα την gtv-6.10.13 προτού την εγκαταστήσω είχα κάνει έλεγχο στο bootloader και ήταν ξεκλείδωτος.Κατέβασα την 6.11.3 για να την εγκαταστήσω και έκανα έλεγχο και μου έβγαλε ότι έχει κελιδωθεί ο bootloader.Τι κάνω πρέπει να βάλω την τελευταία china dev και αίτηση στη xiaomi πάλι; Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα ενώ έχω ανοικτό το wifi πάω στις ρυθμίσεις για να βρω κάποιο wifi ενεργό στο χώρο τον οποίο εργάζομαι και δεν μου εμφανίζει κάτι για να κάνω αυτόματη έρευνα .Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι χειροκίνητη σύνδεση.Το wifi στο σπίτι είναι περασμένο από την αρχή κανονικά.
-
Καλησπέρα μόλις εγκατέστησα rom στο Mi4c με wipe cache dalvik cache.Στην προηγο΄μενη έκδοση 6.9.1/2 χθες μου είχε παρουσιαστεί ένα πρόβλημα:ότι βιντεάκι έβγαζα μπορούσα να το δω μόνο μέσα από την εφαρμογή της κάμερας και του άλμπουμ όταν όμως πήγαινα να τα ανοίξω μέσα από το φάκελο dcim ενώ υπάρχουν όταν πατάω πάνω στα αρχεία με πετάει στο συνημμένο φάκελο μήπως πρέπει να κάνω factory reset;
-
Καλησπέρα όταν έβαλα για πρώτη φορά την 6.9.8 είχα αφήσει και έκανε αυτόματα update από το google play το supersu και σύμφωνα με οδηγία του @kostakislarisa απεγκατέστησα την ενημέρωση.Τώρα στο 6.9.15 στο TWRPθα κάνωwipe cache + dalvik cache και μετά install (δεν χρειάζεται να κάνω factory reset;).Δεν χρειάζεται μετά το wipe cache+dalvik cache να κάνω reboot στο twrp και μετά να βάλω τη ROM;
-
Από τη στιγμή που τις έσβησα πριν από 4 ημέρες και από το Mi cloud δεν εμφανίστηκαν ξανά στο κινητό.Κοίτα αυτό που λές ότι ήταν μικρά εικονίδια σε εμένα δεν ίσχυε, εμφανιζόντουσαν κυρίως στην εφαρμογή της camera δηλαδή στο φάκελο DCIM/camera ενώ τα είχα σβήσει από το κινητό την επόμενη ημέρα ξανα εμφανιζόντουσαν και όταν τα άνοιγα είχαν την αρχική ανάλυση και μέγεθος σαν αρχεία 6mb η καθε μιά.
-
Παράθεση από jimmydimo: “Σε Xiaomi_Redmi_Note_3G παρατήρησα ότι αν διαγράψεις το ιστορικό κλήσεων αυτό ξαναεμφανίζεται μετά από restart!!! ” Καλησπέρα μήπως στα ξαναεμφανίζει επειδή αποθηκεύονται στο micloud και αυτόματα στα επαναφέρει από εκεί; Γιατί και εγώ έσβηνα φωτογραφίες και μετά από κάποια restart με wifi μου ξαναεμφανιζόντουσαν.
-
hotspot
ΜήνυμαΚαλησπέρα μόλις είδα την αναρτησή σου κάτοχος mi4c μόλις 12 ημερών για να έχεις ενεργό hotspot με δεδομέμα θα πρέπει να πας →Κάρτες sim & δίκτυα κιντής →πληροφορίες sim πάνω στο βελάκι →Δίκτυο παρόχου Ονόματα σημείου πρόσβασης →Γενικό APN mobile internet πάνω στο βελάκι →α)Πρωτόκολλο APN βάζεις είτε IPv4 ή IPv6 και APN πρωτόκολλο περιαγωγής βάζεις είτε IPv4 ή IPv6.
-
@kostakislarisa ευχαριστώ μόλις το έκανα.Ήταν το μόνο πράγμα που δεν είχα σκεφτεί η πιο απλή λύση.Έτσι και αλλιώς πάντα στα update θα πραγματοποιώ factory reset για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
-
Antutu score από τα xiaomi
fragsp - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΘα πάθουμε κανά καρδιακό βλέποντας αυτά τα σκορ και τα συγκρίνουμε με τα υπόλοιπα τηλέφωνα. Πολύ καλό!!
-
Παίδες ευχαριστώ για την βοήθεια είμαι νέος στη xiaomi 1 εβδομάδα έχω το κινητάκι και το ειδικά μετά την εγκατάσταση της ελληνικης rom το καταευχαριστήθηκα.
-
Το ξέρω και ήταν αμελειά μου, στο προηγούμενο κινητό LG Spirit είχα βάλει να γίνονται χειροκίνητα.Μήπως όταν θα πάω να κάνω την επόμενη εγκατάσταση εκτός από factory reset να πατήσω και στο supersu εγκατάσταση;
-
Καλησπέρα, έβαλα στο Mi4c χθες για πρώτη φορά την dev 6.9.8 και ήταν στις ρυθμίσεις του wifi αυτοματες ενημερώσεις στις εφαρμογές και είδα ότι αναβάθμισε το supersu.Τώρα τι θα κάνω για να μην έχω πρόβλημα με τις επόμενες αναβαθμίσεις της dev; Ευχαριστώ
-
Antutu score από τα xiaomi
fragsp - - Ο καφενές μας
Μήνυμαxiaomi mi4c 2/16gb GTV 6.9.8 dev ελληνική