Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 259.

• φλασαρα σε official με τον κινεζο miflash τα σαρωνει ολα πραγματικα. δεν καταλαβαινει απο error

• Παράθεση από movieland: “Πράγματι αυτοί στην xiaomi Europe είναι για πολύ ξύλο μετά το τελευταίο email που έστειλαν τους απάντησα με ελαφρύ κράξιμο ότι βλέπουν τα μηνύματα επιφανειακά δεν διαβάζουν τα συνημμένα κτλ. και τι έκαναν? μου έστειλαν το ίδιο email. ” γιατι δεν τους λες οτι εισαι τρομοκρατης και σε λιγη ωρα φτανεις στα γραφεια τους 100.gif

• τρελα κολλήματα σε redmi note 3 κατι μου θυμιζει. τσεκαρε μια το θεμα μου. ειπα και γω μονο στο δικο μου το βγαλε

• έκανα τα πάντα. μόλις συνδεομουν και έκανα ενημερωσεις στο Google play ξεκινουσε το πρόβλημα. τελικά ο υπεύθυνος ηταν το app της Google. ετρωγε τέτοιο κολημα που εγραφα τρεις λέξεις. δεν εμφανιζε τίποτα και μόλις ξεκολουσε το εγραφε ολο μαζί. rom ειχα την τελευταία. τι stable δοκιμασα, τι παλιοτερη το πρόβλημα παρεμενε.

• αφου εχω φάει 3 μερες και αφου εχω ρίξει 5-6 ρομ αρχισα να ξηλωνω ένα ενα τα app. παλι τιποτα. κανω επαναφορα. και μολις συνδέομαι και κανω συγχρονισμό παλι τα ίδια. ήταν σαν να μην ειχε ανταπόκριση η οθονη. τελικά ξηλωνοντας για ακόμα μια φορά τα προγράμματα εφτασα μεχρι το app της Google. κανοντας αναγκαστικη διακοπή και κατάργηση ενημερωσης τσουπ αρχισε να γίνεται λειτουργικο. το ξαναδοκίμασα να πάρει την ενημέρωση και έκανε τα ίδια. αρα πριν βρεθείτε να πεταξετε το κινητό απο το παράθυρο ξηλ…

• αφου μας επεβαλαν στα μαγαζια να εχουμε συνεταιρο και να δινουμε ποσοστα στην τραπεζα. και αφου κανουν τον κοσμο τζογαδορο με κληρωσεις και με την τρομοκρατια του χτισηματος του αφορολογητου λογικο ειναι . αλλωστε δεν βολευουν τα μετρητα οταν θελουν να στα παρουν . ενω με ενα κλικ γινεται η μετακινηση υπερ του κρατους. φυσικα το παραμύθι και καλα της παταξης της φοροδιαφυγης περασε και δεν ακουμπησε----------------

• xiaomi & MIUI Θεσσαλίας

ninjamoz - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

χρονια πολλα αντωνη να σαι παντα καλα και υγεια πανω απο ολα. και αν περισσέψει καμια καμερα μην με ξεχασεις. μια ισον καμια

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Θα περάσω να το δω από κοντά Κώστα είμαι απογευματινός, άρχισες αγορές για την κόρη βλέπω ” ακομα δεν μου ηρθε. αυτο ειναι κινητο για την πεθερα για να βλεπει την εγγονη. παντως η καμερα ειναι εντυπωσιακη την νυχτα. να ναι καλα ο αντωνης

Μήνυμα

πηρα ακομα ενα xiaomi redmi note 4x . γνωριζει κανεις τις διαφορες απτο χωρις το x? χρηστο ξερεις ε θα χρειαστω ενα φλασαρισμα μολις παραλαβω. μην λερωσω τα χερακια μου μ αυτα τα xiaomi τελικα ακομα εχω permision ακομα μου δειχνει αγαπη η μαμα xiaomi

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

ninjamoz - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

υπαρχει καπου το yi home στα ελληνικα? το κοκκινο

Μήνυμα

Παράθεση από asot: “Παράθεση από ninjamoz: “Παράθεση από asot: “Παράθεση από ninjamoz: “παιδια η xiaomi δυο καμερες βγαζει ip ? ” Αυτή την στιγμη σίγουρα 4, μπορεί και άλλες...!Ενδεικτικά:Xiaomi xiaofang Smart 1080P WiFi IP Camera European and American Version EUROPEAN AND AMERICAN VERSION-$25.45 Online Shopping| GearBest.comXiaomi mijia 1080P Smart IP Camera -$37.86 Online Shopping| GearBest.com Xiaomi mijia Smart 720P WiFi IP Camera Pan-tilt Version -$27.99 Online Shopping| GearBest.com Xiaomi…

Μήνυμα

Παράθεση από asot: “Παράθεση από ninjamoz: “παιδια η xiaomi δυο καμερες βγαζει ip ? ” Αυτή την στιγμη σίγουρα 4, μπορεί και άλλες...!Ενδεικτικά: Xiaomi xiaofang Smart 1080P WiFi IP Camera European and American Version EUROPEAN AND AMERICAN VERSION-$25.45 Online Shopping| GearBest.com Xiaomi mijia 1080P Smart IP Camera -$37.86 Online Shopping| GearBest.com Xiaomi mijia Smart 720P WiFi IP Camera Pan-tilt Version -$27.99 Online Shopping| GearBest.com Xiaomi dafang 1080P Smart Monitor Camera -$19.11…

Μήνυμα

παιδια η xiaomi δυο καμερες βγαζει ip ?

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Από την χθεσινή ορκωμοσία του γιου μου στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ στην τελετή αποφοίτησης , << ΕΚ ΛΑΡΙΣΗΣ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ >> τελικά μας πήραν χαμπάρι αλάνια να ευχηθώ και στα παιδιά σας καλό πτυχίο και να ζήσετε ανάλογες συγκινητικές στιγμές forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45650/ ” καλη σταδιοδρομια και συντομα να τον παντρεψουμε με καμια βλαχα .χαχαχαχαχα

Μήνυμα

Παράθεση από asot: “Παράθεση από ninjamoz: “καλησπερα στην παρεα αν εχει κανενας την Xiaoyi Smart Camera 720P HD και την πουλαει σε λογικη τιμη με ενδιαφερει αμεσα ” Hello!Εχω ΤΡΕΙΣ τετοιες, αλλα δεν βλέπω τον λόγο να πας σε 720, όταν η 1080 έχει πέσει στα περίπου 30€... ” πουλας καμια;

Μήνυμα

καλησπερα στην παρεα αν εχει κανενας την Xiaoyi Smart Camera 720P HD και την πουλαει σε λογικη τιμη με ενδιαφερει αμεσα

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Ο @thanos485 ασχολείται με αυτά και το κατέχει το θέμα καλύτερα από όλους. Εσύ έχουμε κανένα ευχάριστο η θα περιμένουμε την παρέλαση Κώστα. ” τίποτα ακόμα. παρέλαση ελπίζω να μην φτάσουμε. μέχρι Τρίτη είναι. για να μην βγαίνει είναι εξυπνο μωρό

Μήνυμα

Παράθεση από thanos485: “Αν θες από dragon tt 29$ + 6 περίπου τα μεταφορικά. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44189/ ” ξέρουμε ποσες μερες κάνει; θα κάνει κανενας το καλο; ή να αποκτήσω τεχνογνωσία;

Μήνυμα

παιδιά εσπασε η οθόνη του ξαδερφου. μιας βδομάδας τον κινητο. redmi 4x που βρίσκουμε οθόνη και ποιος κάνει επέμβαση

• Παράθεση από derveni: “@ninjamoz Ευχαριστούμε Κώστα, ακόμα στην αναμονή είσαι για τα γεννητούρια ? ” δεν θελει να βγει με τιποτα ειναι τσαμπουκαλου σαν την μανα της