Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 259.
-
με εσωσες, το εψαχνα μηνες
-
εγω λεω να βγάλουμε και την κλήση. γιατί 2017 τρε μπαναλ η κλήση απο δίκτυο. προσωπικα εγω δυο μήνες να κανω. τεζα ντεκα φάση
-
προβλημα με sms και μεσετζερ. στα sms δεν στελνει παντα. στο μεσετζερ δεν ανεβαζει φωτογραφιες. σε επιστροφη προηγουμενης ρομ δεν ανοιγει καθολου το sms app οποτε αναγκαστηκα φακτορυ ρισετ
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ninjamoz: “έχει για καθε εφαρμογή χωριστα; ” Μπαίνεις ρυθμίσεις/εφαρμογές , πατάς την εφαρμογή που δεν δουλεύει /προβολή ειδοποιήσεων/led ειδοποίηση.Αν ειναι on κάνε off και ξανά on. ” ειχες δικαιο. δεν το ειχα προσεξει ποτε αυτο το μενου. ειναι απενεργοποιημενα απο default. ευτυχώς δεν ξαναεριξα την παλια
-
ξαναγυρισα στην 6.7.29 και ολα δουλεουν κανονικά. πως να κλεισω και να ανοίξω. έχει για καθε εφαρμογή χωριστα; δεν βρήκα κάτι στην διαχείριση
-
και σ αυτη τα λεντ ξεχασμένα.
-
επέστρεψα στην παλιά και σωθηκα. είμαι και σε διακοπές και δεν προλαβαινα να φορτισω + οτι μου εσβησε το βραδυ ενω το αφησα με 30%+ σε μια επανεκκίνηση δεν ανοιξε ποτε. φορτωνε ενα τέταρτο . 6.7.29 χαλαρα καλύτερη. και ποτε μην σβησετε την προηγούμενη ρομ τρομαξα να βρω wifi να την κατεβασω
-
δουλευουν τα led σας. εμένα σε κανενα απο τα δυο. την ξαναεριξα αλλα τίποτα
-
δεν δουλευουν τα led ουτε στο note 3 ουτε στο redmi 3
-
το πρόβλημα που αντιμετωπιζω εγω ειναι οταν η σελφοκαμερα δουλέψει σε χαμηλο φωτισμο κολλάει ολο το κινητο. για να το ξεκολλήσω αναψα τον φακο απο αλλο κινητό για να δει φως. φοράει την τελευταία gtv
-
Παράθεση από mouzi: “Καλησπέρα κύριοι και κυρίες. Είχα κάνει το φλασάρισμα της ελληνικής ρομ κανά 5μηνο (6.1.29) πριν με την βοήθεια σας και αποφάσισα να περάσω την τελευταία version (Ελληνική ΜΙUI V8) επειδή έχω κάποια bugs. πχ. Οταν ζεσταίνεται το κινητό αποφασίζει μόνο του πόση θα είναι η φωτεινότητα και ειδικά την μέρα μπορεί να γίνει πλ εκνευριστικό. Αυτό που ενδιαφέρει είναι να σώσω apps και όλα, υπάρχει κάποιο back up της Xiaomi? ή να χρησιμοποιήσω οποιοδήποτε από android? ” ποια ρομ περα…
-
Παράθεση από amalag: “Ένας φίλος που έχει redmi note 3 pro με miui7 βλέπει κανονικά online themes. Μήπως έχουν αφαιρέσει από τον server τα θέματα που δεν είναι συμβατά με miui8. Θα δούμε τι παίζει στην επόμενη αναβάθμιση. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” τα θεματα για την miui 7 δεν πατανε στην miui 8 αρα προφανως ή δουλεουν καινουρια ή τα απεσυραν για οσους φορανε 8
-
παντως σε μενα η 6.7.14 ειναι απλα αψογη με καλυτερη μπαταρια και στο redmi 3 και στο redmi note 3 στο redmi 3 ειχε ενα θεμα με την φωτογραφικη. αλλα φαινεται να εστρωσε
-
στο redmi 3 κολλάει η φωτογραφική