Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 168.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από intheend: “Παράθεση από vitriolis2003: “Παιδιά μετά από το MI 9 πήρα το mi 9 t Pro. Ήθελα να ρωτήσω ηχογράφηση κλήσεων δεν έχει; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” με ποια ρομ είσαι?” Έβαλα φωτογραφία 0ca3a13bb3d0dc32153e02580140bf8f.jpg Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Vstromakias: “Αν ξεκλειδώσεις και περάσεις miui.eu ή xtrv θα έχεις ηχογράφηση κλήσεων, όσο για το πληκτρολόγιο εγώ προσωπικά δε κατάλαβα την ερώτηση γιατί πάντα χρησιμοποιώ SwiftKey και είναι ίδιο σε official και unofficial rom.” Δεν το έθεσα σωστά κι εγώ Swift key χρησιμοποιώ. Πληκτρολόγιο εννοούσα των κλήσεων... Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαιδιά αν θυμάστε σας είχα πει ότι έσπασα τελείως το mi 9 και δεν γινόταν να το φτιάξω, έτσι πήρα το mi 9 t Pro. Έχει διαφορετικό πληκτρολόγιο και δεν έχει ηχογράφηση κλήσεων. Αν ξεκλειδώσω bootloader και περάσω πάλι xtrv θα έχω το παλιό; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από komatoza: “Καλησπέρα. Έχει αλλάξει κάποιος οθόνη στο mi 9? Μου έσπασε σήμερα και σκέφτομαι να πάρω από Αλί λέτε να είναι αυθεντική? #Aliexpress € 81,15 31%OFF | Original 6.39'' Display Replacement for Xiaomi Mi 9 LCD Touch Screen Digitizer Assembly For Xiaomi MI9 Display with Service pack Original 6.39 ''Display Ersatz für Xiao mi mi 9 LCD Touch Screen Digitizer Montage Für Xiao mi mi 9 display mit Service pack-in Handy-LCDs aus Handys & Telekommunikation bei AliExpress Στάλθηκε από…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vitriolis2003: “Καλησπέρα παιδιά και καλή εβδομάδα. Όπως σας είχα πει είχα σπάσει το τηλέφωνο μου το mi 9 και μου είπαν πως δεν έχουν όλα τα ανταλλακτικά και μου προσφέρουν το mi 9 t Pro. Τι λέτε είναι καλύτερο σε σχέση με το mi 9 που είχα; Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παράθεση από amavroudis: “Ίδια σχεδόν. Το t pro έχει μεγαλύτερη μπαταρία και είναι πιο βαρύ. Εγώ προσωπικά προτιμώ το Mi 9...” Από κάμερα; Έχει κάποιο μειονέκτημα σε σχέση με το mi 9; Ε…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά και καλή εβδομάδα. Όπως σας είχα πει είχα σπάσει το τηλέφωνο μου το mi 9 και μου είπαν πως δεν έχουν όλα τα ανταλλακτικά και μου προσφέρουν το mi 9 t Pro. Τι λέτε είναι καλύτερο σε σχέση με το mi 9 που είχα; Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Τελικά το έχουν δώσει το κινητό οπότε άκυρο, μόλις μίλησα.” Ok σε ευχαριστώ Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠάντως χτυπάει οφείλω να ομολογήσω αν και μιλούσα μέσω Bluetooth Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μίλα με Qubestore Θεσσαλονίκη ή Mygad Καστοριά...γενικά πάντως θα ανέβεις αρκετά η τιμή :(” Το λυπάμαι να το πετάξω 500 € σχεδόν το πλήρωσα .... θα τους ψάξω στο Ίντερνετ αύριο αν είναι ανοιχτά για να μιλήσουμε Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vitriolis2003: “Παιδιά καλησπέρα . Σήμερα μου έπεσε το τηλέφωνο και έγινε κομμάτια . Τι γίνετε σ αυτήν την περίπτωση. Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από Ελλάδα. Πόσο θα πάει περίπου και φυσικά σιγά μην το καλύπτει η εγγύηση Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παράθεση από amavroudis: “Δεν το καλύπτει σίγουρα, εκτός και αν έχεις κάνει ειδική ασφάλεια για θραύση οθόνης. Πάρε άλλο. Δε νομίζω να συμφέρει. Θέλεις σίγουρα σε μαγαζί κάνα 180€ για αλλαγή. Και με αμφίβ…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα . Σήμερα μου έπεσε το τηλέφωνο και έγινε κομμάτια . Τι γίνετε σ αυτήν την περίπτωση. Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από Ελλάδα. Πόσο θα πάει περίπου και φυσικά σιγά μην το καλύπτει η εγγύηση Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vitriolis2003: “Αυτό πως βγαίνει παιδιά;;; 125a8c96e10775ba8e220b63102b201f.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παράθεση από amavroudis: “Αν διάβαζες λίγο παραπάνω... #40” Συγγνώμη δεν το είδα... Ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτό πως βγαίνει παιδιά;;; 125a8c96e10775ba8e220b63102b201f.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Είσαι με official stable; Περνάς twrp TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI Και μετά κατεβάζεις xtrv και τη περνάς. [Stable] MIUI V11.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 11 ROM) Ενημέρωση 16/03/2020 Αν δεν έχεις ξεκλειδωσει bootloader πρέπει να κάνεις αρχικά αυτό Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)” Αν θέλουμε να γυρίσουμε από xtrv σε official stable ή global πως γίνεται; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Σε mi9 με περασμένη τη xtrv ήρθε και με τρόμαξε!” Κι εμένα ακριβώς τα ίδια. Πρώτη φορά ήρθε και ακούω σειρήνα. Λέω τι έγινε;;; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1f4c774882014eadeedb42771b09bcb5.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από theo_ts: “Πηγαίνεις ρυθμίσεις, κωδικοί και ασφαλεια , ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης. Εκει ενεργοποιεις τις επιλογές που θέλεις.” Και σε μένα που είναι ενεργά δεν ήρθε τίποτα Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vitriolis2003: “Παράθεση από amavroudis: “Κανονικά μιλάς αν σε πάρει ή πάρεις κάποιον και σε αποδοχή αναμονής κλήσης έχεις πρόβλημα; Μια λειτουργεί το μικρόφωνο σου και μια όχι; Περίεργα πράγματα... Για μπες στο cit και δες αν λειτουργούν σωστά τα μικρόφωνα σου.” Παιδιά μπήκα στο cit και δουλεύει κανονικά το μικρόφωνο Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παράθεση από NasDriver: “Δεν είναι θέμα μικροφώνου, ίσως την ώρα που έρχεται η δεύτερη κλήση, να ανοίγει η οθόνη και…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Κανονικά μιλάς αν σε πάρει ή πάρεις κάποιον και σε αποδοχή αναμονής κλήσης έχεις πρόβλημα; Μια λειτουργεί το μικρόφωνο σου και μια όχι; Περίεργα πράγματα... Για μπες στο cit και δες αν λειτουργούν σωστά τα μικρόφωνα σου.” Παιδιά μπήκα στο cit και δουλεύει κανονικά το μικρόφωνο Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Dimi. Kra.: “Για να καταλάβω; Δεν θες να φωτίζει η οθόνη κλειδώματος όταν έρχονται ειδοποιήσεις;” Δεν θέλω να μου δείχνει τις ειδοποιήσεις όταν το κινητό μου είναι ακουμπησμενο μόνο να ανάβει. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk