Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 168.

• RE:

vitriolis2003 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Ποια ρομ έχεις;; edit.... Κάνε μια αναζήτηση στην συσκευή όταν πας ρυθμίσεις.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66841/” Τελευταία beta. Απενεργοποιησα όλες τις ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές. Το θέμα πλέον είναι τι γίνεται με το πρόβλημα που ανέφερα παραπάνω, με τις κλήσεις Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

vitriolis2003 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από vitriolis2003: “Παράθεση από amavroudis: “Κανονικά μιλάς αν σε πάρει ή πάρεις κάποιον και σε αποδοχή αναμονής κλήσης έχεις πρόβλημα; Μια λειτουργεί το μικρόφωνο σου και μια όχι; Περίεργα πράγματα... Για μπες στο cit και δες αν λειτουργούν σωστά τα μικρόφωνα σου.” Όταν μιλάω και με καλούν δεν μπορώ να τους πω ότι με καλούν γιατί δεν με ακούν. Πρέπει να το κλείσω και να απαντήσω στην άλλη κλήση και μετά να ξαναπάρω τον προηγούμενο και να του πω για πιο λόγο το έκλεισα απότομα Στάλθηκε…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Κανονικά μιλάς αν σε πάρει ή πάρεις κάποιον και σε αποδοχή αναμονής κλήσης έχεις πρόβλημα; Μια λειτουργεί το μικρόφωνο σου και μια όχι; Περίεργα πράγματα... Για μπες στο cit και δες αν λειτουργούν σωστά τα μικρόφωνα σου.” Όταν μιλάω και με καλούν δεν μπορώ να τους πω ότι με καλούν γιατί δεν με ακούν. Πρέπει να το κλείσω και να απαντήσω στην άλλη κλήση και μετά να ξαναπάρω τον προηγούμενο και να του πω για πιο λόγο το έκλεισα απότομα Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιών…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Dimi. Kra.: “Εδω είσαι νομίζω...” Δεν είναι αυτό... Δυστυχώς Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vitriolis2003: “Παιδιά το έχω πει και παλαιότερα. Επειδή μιλάω αρκετές ώρες στο τηλέφωνο αν μιλάω και με καλούν ο άλλος δεν με ακούει για να κλείσω την γραμμή για να σηκώσω τη δεύτερη κλήση. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παράθεση από amavroudis: “Δε.σου λειτουργεί η αναμονή κλήσης; Βασικά είναι υπηρεσία δικτύου. Ο άλλος δε σε ακούει για να κλεισεις... Το εννοείς;” Ναι του λέω πρέπει να κλείσω και δεν με ακούν. Και αναγκαστικά το κλείνω στα μούτρα Στάλθηκε από το…

• Παιδιά το έχω πει και παλαιότερα. Επειδή μιλάω αρκετές ώρες στο τηλέφωνο αν μιλάω και με καλούν ο άλλος δεν με ακούει για να κλείσω την γραμμή για να σηκώσω τη δεύτερη κλήση. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vitriolis2003: “Παράθεση από amavroudis: “Εκεί θα έπρεπε να είναι... Και εγώ τη xtrv σε polaris φοράω... ” Εκεί δεν θα έπρεπε να είναι; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ξέρει κανείς παιδιά να μου πει; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Εκεί θα έπρεπε να είναι... Και εγώ τη xtrv σε polaris φοράω...” Εκεί δεν θα έπρεπε να είναι; d492aa38d69dd82eb7cc12aded7dc186.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Τι rom έχεις;” Τελευταία betac89bea46203e849d943ad7fe4b890271.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vitriolis2003: “Πως μπορώ να βγάλω τις ειδοποιήσεις όταν το κινητό μου είναι κλειδωμένο; Έχω φάει κόλλημα και δεν μπορώ να το βρω Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παράθεση από amavroudis: “Settings, lock screen, wake lock screen for notifications.” Δεν το βρίσκω, στραβωμαρα έχω Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Πως μπορώ να βγάλω τις ειδοποιήσεις όταν το κινητό μου είναι κλειδωμένο; Έχω φάει κόλλημα και δεν μπορώ να το βρω Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

vitriolis2003 - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από apo.stam: “Στην αναγνώριση κλήσης στο band όταν έχω στο όνομα της επαφής πάνω από 2 λέξεις δεν κυλάει κ μου δείχνει μόνο την 1η λέξη. Συμβαίνει σε όλους; Έχω το επίσημο τελευταίο mifit.” Κι εμένα έτσι είναι Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παιδιά το Mi 9 δεν έχει 3D φωτογραφία; Είμαι με την τελευταία xtrv Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα και καλή χρονιά παιδιά. Το πρόβλημα με το netflix λύθηκε τελικά για να κάνω και εγώ αναβάθμιση γιατί έχω μείνει πίσω Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vitriolis2003: “Πληροφοριακά δεν παίζει ούτε η εφαρμογή topo navigator. Γνήσια αγορασμένη εφαρμογή... Πατάω το εικονίδιο και δεν ανοίγει... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από vitriolis2003: “Πληροφοριακά δεν παίζει ούτε η εφαρμογή topo navigator. Γνήσια αγορασμένη εφαρμογή... Πατάω το εικονίδιο και δεν ανοίγει... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σβυστην και ξανά πέρασε την...κάνε μια εκκαθάριση...” Το έχω κ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Δοκίμασες να διαγράψεις τα δεδομένα της εφαρμογής ή και να την απεγκαταστησεις και να την εγκαταστήσεις εκ νέου;” Ναι εννοείται ότι το έκανα... Δεν ανοίγει με τίποτα η εφαρμογή... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πληροφοριακά δεν παίζει ούτε η εφαρμογή topo navigator. Γνήσια αγορασμένη εφαρμογή... Πατάω το εικονίδιο και δεν ανοίγει... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vitriolis2003: “Δυστυχώς σε mi 9 πλέον δεν μου παίζει ούτε το topo navigator... Δεν μου την ανοίγει καν... Πληρωμένη γνήσια εφαρμογή GPS Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παράθεση από amavroudis: “Ποιο είναι το πρόβλημα; Τι βγάζει και σου αρνείται τη συνεργασία;” Πατάω το εικονίδιο και δεν κάνει τίποτα... Νεκρό.. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δυστυχώς σε mi 9 πλέον δεν μου παίζει ούτε το topo navigator... Δεν μου την ανοίγει καν... Πληρωμένη γνήσια εφαρμογή GPS Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στην καινούργια rom διορθώθηκε το πρόβλημα με το netflix; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk