Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 168.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠήγα να περάσω το twrp και με τους δυο τρόπους που λέει ο οδηγός και δεν κατάφερα τίποτα. Πέρασα το twrp στην συσκευή μπήκα σε recovery αλλά δεν λέει πουθενά recovery. Μόνο wipe και reboot έχει . Το magisk που βρίσκεται; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαλημέρα, ξεκλειδωσα τον bootloader ,root δεν κατάφερα να κάνω με κανένα τρόπο Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vitriolis2003: “Παιδιά που είναι ο οδηγός για root και μετά για φλασαρισμα rom; Δεν τον βρίσκω... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παράθεση από amavroudis: “Πέρνα twrp TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI Αφού πρώτα ξεκλειδωσεις το bootloader Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) Και μετά κάνε εγκατάσταση το magisk από το twrp. Για την ελληνική δες εδώ Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi” Ποια από τα 4 περ…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαιδιά που είναι ο οδηγός για root και μετά για φλασαρισμα rom; Δεν τον βρίσκω... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΘέλω να εκφράσω ένα δημόσιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο NasDriver ξέρει αυτός!!!! Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “Ο NasDriver με το είχε φτιάξει,, περίπου ίδιο πρόβλημα με 2 λογαριασμοι,, με το team viewer.” Θα του στείλω αύριο όταν ξεμπλοκαρει μήπως μπορεί να με βοηθήσει Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “Σε μένα είχαν ανοιχτεί 2 λογαριασμοι παλιά, έβαλα κανονικά το password, και άνοιξε καινούριο ς,, δεν έκανα Απάτη, και με βοηθήσε ο NasDriver κλπ.κλπ. Οπότε κρατά έναν, και εγώ αυτό έκανα, ο 2ος δεν ξανασχοληθηκα... Όποιος δουλέυει!!!” Τώρα το μπλόκαρα θα προσπαθήσω πάλι σε 24 ώρες λέει Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vitriolis2003: “Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από vitriolis2003: “Μου ζητάει να δηλώσω τον αριθμό τηλεφώνου μου, το κάνω και λέει ότι υπάρχει. Σ αυτό το βημα κολλάω ” Σου το λέει τι θέλει: Your account is not associated with a phone number. Μπες από υπολογιστή στο λογαριασμό σου και δες τι στοιχεία έχει. Συμπλήρωσε τα υπόλοιπα που λείπουν. Δες τι θα κάνεις με το κινητό σου, μια και χρειάζεται.” Δεν τα δέχεται Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παράθεση από sakis…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από vitriolis2003: “Μου ζητάει να δηλώσω τον αριθμό τηλεφώνου μου, το κάνω και λέει ότι υπάρχει. Σ αυτό το βημα κολλάω ” Σου το λέει τι θέλει: Your account is not associated with a phone number. Μπες από υπολογιστή στο λογαριασμό σου και δες τι στοιχεία έχει. Συμπλήρωσε τα υπόλοιπα που λείπουν. Δες τι θα κάνεις με το κινητό σου, μια και χρειάζεται.” Δεν τα δέχεται Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Τι πρόβλημα παρουσιάζεται; Ο οδηγός τα εξηγεί όλα...” Μου ζητάει να δηλώσω τον αριθμό τηλεφώνου μου, το κάνω και λέει ότι υπάρχει. Σ αυτό το βημα κολλάω Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk f195af3d56150246aa8a8a5b392ea417.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Αν έχεις λοιπόν δεν χρειάζεται να κάνεις εκ νέου. Απλά ακολούθησε τον οδηγό.” Αυτό έκανα αλλά μου βγάζει x στο βήμα με το τηλέφωνο. Δηλαδή να περιμένω θα ξεκλειδώσει ο bootloader τις επόμενες ώρες; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vitriolis2003: “Παράθεση από Octaviastikos: “Δώσε του προέδρου Δημοκρατίας....πλάκα κάνω... Εννοείται το δικό σου...” Δεν το παίρνει λέει ότι υπάρχει το νούμερο καταχωρημένο. Μπορεί κάποιος να μου πει τι κάνουμε τώρα; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παράθεση από amavroudis: “Έχεις κάνει ήδη Mi Account; Δεν μπορεί να είναι καταχωρημένο αν δεν έχεις κάνει εσύ κάτι...” Μα αφού τώρα πήρα το πρώτο μου xiaomi δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.... Mi account έκανα μόλις…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Δώσε του προέδρου Δημοκρατίας....πλάκα κάνω... Εννοείται το δικό σου...” Δεν το παίρνει λέει ότι υπάρχει το νούμερο καταχωρημένο. Μπορεί κάποιος να μου πει τι κάνουμε τώρα; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vitriolis2003: “Παράθεση από amavroudis: “Όχι. Ξεκλείδωμα του bootloader σημαίνει να ανοίξεις τη start partition και να μπορείς να επέμβεις στο λειτουργικό, να βάλεις άλλο ή να κάνεις άλλες τροποποιήσεις που δεν γίνονται με κλειδωμένο. Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)” Οπότε ξεκλείδωμα bootloader και μετά όλα τα άλλα... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παράθεση από spideman3: “Ναι” Στο βήμα με το νούμερο τηλεφώνου δίνω το δικό μου ή κά…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Όχι. Ξεκλείδωμα του bootloader σημαίνει να ανοίξεις τη start partition και να μπορείς να επέμβεις στο λειτουργικό, να βάλεις άλλο ή να κάνεις άλλες τροποποιήσεις που δεν γίνονται με κλειδωμένο. Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)” Οπότε ξεκλείδωμα bootloader και μετά όλα τα άλλα... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαιδιά θα ρωτήσω σαν χαζός. Ξεκλείδωμα του bootloader εννοούμε root; Είμαι της εποχής που κάναμε root και αλλάζαμε rom από το Samsung galaxy s2.. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Μπορείς να το κάνεις με κωδικό. Δίνεις διαφορετικό κωδικό στα δύο spaces και ανάλογα τον κωδικό που θα δώσεις στην επανεκκίνηση θα ανοίξει στο αντίστοιχο space.” Οκ ευχαριστώ. Θα το κάνω να δω αν δουλεύει ! Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vitriolis2003: “Καλημέρα στην ομάδα...!!! Ενεργοποίησα το δεύτερο χώρο αποθήκευσης και πηγαίνει συνέχεια στο δεύτερο. Θέλω να είναι συνεχώς στο πρώτο.. Δεν βλέπω επιλογή γι αυτό. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παράθεση από amavroudis: “Και τα δύο μέρη είναι ενεργά. Μπες στις ρυθμίσεις για το second space και πάτα στο switch spaces και θα σε πάει στο άλλο.” Δεν με κατάλαβες τι εννοώ. Θέλω να επιλέγω εγω ποτέ θα πήγαινω στο δεύτερο χώρο.…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαλημέρα στην ομάδα...!!! Ενεργοποίησα το δεύτερο χώρο αποθήκευσης και πηγαίνει συνέχεια στο δεύτερο. Θέλω να είναι συνεχώς στο πρώτο.. Δεν βλέπω επιλογή γι αυτό. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από SoNik+: “Παράθεση από vitriolis2003: “Παράθεση από vitriolis2003: “Ξαφνικά το mi remote μου το βγάζει στα κινέζικα. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος να το βάλω πάλι στ αγγλικά; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ξέρει κανείς να βοηθήσει; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αλλαξες το region σου στις ρυθμίσεις? Αν ναι βαλτο ελλαδα κ κανε reboot κ μετα δοκίμασε να ανοιξεις το mi remote.. Μπορεις βεβαια να βγαλεις το app και να το ξακανατεβασεις απο playstore…