Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 122.
-
RE:
ΜήνυμαΌχι. Το αντίθετο ίσως. Την πέρασες σωστά; Και αν ναι μήπως πρόσθεσε κάποιες εφαρμογές που τρώνε πολύ μπαταρία; Μπορείς αν εχεις ρουταρει το κινητό σου να κατεβασεις την εφαρμογή wakelock detector για να δεις τι είναι αυτό που σου ξοδεύει τόσο γρήγορα τη μπαταρία. Επίσης μπορείς να διαλέξεις για προφίλ μπαταρίας το sleep και αν μετά από κάποιες ώρες υπάρχει μείωση μπαταρίας τότε είναι φανερό πως κάτι δε λειτουργεί σωστά στο κινητό σου και σου ξοδεύει άδικα τη μπαταρια Sent from my Redmi Note 2 us…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “ Ας κάνουμε ένα Wipe Cache & Dalvik Cache & Reboot στις σχέσεις μας, και είμαι σίγουρος πως στο Antutu της ζωής θα βγάλουμε καλύτερο Score ... ” Έγραψες πάλι. Πολύ καλό Με την ευκαιρία πάντως να πω ότι περα απο τον GR Macedon επίσης με έχουν βοηθήσει διάφορες απαντήσεις που έχει δώσει ο Opanos. Δραστήριο μέλος με αρκετές γνώσεις και επιθυμία να βοηθήσει όπου χρειάζεται. Και στους δυο σας προσωπικά χρωστώ πολλά και γι αυτο ας κάνουμε αυτό το wipe που είπε ο διαχειριστής κα…
-
xiaomi redmi note 2
ΜήνυμαΔεν έχω ασχοληθεί με το θέμα γιατί προς το παρόν ειμαι εντάξει λόγω ότι έχω το prime με τα 32 γιγα. Κάτι είχα διαβάσει εδώ αλλά δεν θυμάμαι που. Παλιότερα σε μια άλλη συσκευή είχα βάλει το apps2sd. Αν το γράψεις στο play Google θα δεις διαφορές εφαρμογές. Κάτι σίγουρο και συγκεκριμενο όμως που να το έχω δουλέψει με το redmi note 2 δεν έχω να σου πω. Sent from my SM-T235 using Tapatalk
-
xiaomi redmi note 2
Μήνυμαyoutu.be/vbB0ZXDWNkI Πήγαινε και δες αυτό το βίντεο. Ακολουθεις τον τριτο τρόπο όπως τον βλέπεις, αφού έχεις σβήσει έτσι κι αλλιώς τα πάντα από το κινητό σου. Το μόνο που διαφέρει είναι ή Ρομ που θα περάσεις που προφανώς θα ειναι πιο πρόσφατη από αυτή που δείχνει το βίντεο. Από κει και πέρα πιστεύω πως δε θα εχεις προβλήματα όπως λες και bugies. Σε μενα τουλάχιστον που ήρθα από το κλασσικό android ειδα αισθητή επιδοση στα πάντα. Και πιο γρήγορο και πιο απλό και κατανοητό βρίσκω το miui και δε το…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από konstantinadnxth: “Του clean master αποτέλεσμα είναι ; οκ γτ οπου και να κοίταξα για την ROM δεν βρικα τπτ.. Δεν μου πήγε το μυαλό οτι κάποιο app είναι υπεύθυνο.. Thx Sent from my HM 1S using Tapatalk” Ναι Αλλά αφού oι xiaomi συσκευές έχουν ήδη δικό τους cleaner δε ξέρω αν αξίζει να έχουμε εγκατεστημένη μια επιπλέον εφαρμογή. Επίσης απ ότι έχω δει στο κινητό μου τουλαχιστον ή εφαρμογή καθαρισμου πρέπει να στηρίζεται καπως στο clean master γιατί κάπου γραφει cheetah mobile cleanmaste…
-
Info plz
ΜήνυμαΈχεις εγκαταστήσει το clean master εκεί οφείλεται αυτό που μας δείχνεις στη φωτο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
yiannisT - - Themes Store
ΜήνυμαΕγώ έχω βάλει το icandy το οποίο είναι ότι καλύτερο έχω βρει μέχρι τώρα. Μόνο στα στατιστικά της μπαταρίας είναι ελαφρως διασδιακριτο αλλά εντάξει δε τα χρειάζομαι πλέον αφού την έχω μάθει τη συσκευη Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Να στα γράψω και αναλυτικά τα βήματα που θα έκανα αν ήμουν στη θέση σου, παρότι κι εγώ δεν έχω εμπειρία αφού έχω δύο μήνες το redmi note 2 αλλά του έχω βγάλει τα μάτια Λοιπόν 1. Αγοράζω στικακι ψιλοκαλο με καμία 16 γιγα με το ανάλογο καλώδιο για να το σύνδεση στο κινητό μου στο οποίο βάζω μέσα διάφορες ρομ stables αλλά και dev. 2. Μεταφέρω τα πάντα από την SD στο υπολογιστή ή και στο στικακι. 3. Μπαίνω σε twrp διαλεγω το advance και από εκεί κάνω τικ στα εξι πρώτα. Αφήνω δηλαδή μόνο το στικακι α…
-
Αφού μπαίνει σε twrp μη φοβάσαι τίποτα. Κατέβασε διάφορες Ρομ γραψτες σ ένα στικακι μετά σύνδεσε το με το κινητό σου και κάνε clean install όπως λέει εδώ στο φόρουμ σε κάποιο βίντεο και όλα θα πάνε καλα Εμένα μια φορά χρειάστηκε πέντε φορές να προσπαθήσω. Ολο μου έλεγε αυτό με το mount που έγραψες. Αλλά τελικά άμα έχεις εγκατεστημένο twrp είσαι οκ.
-
Only MIUI??
ΜήνυμαΜια αναζήτηση στο Google θα σου λύσει την απορία. Προσωπικά δεν έχω βάλει κάτι άλλο πέρα απο miui /αλλά έχω δει διάφορες ρομς για το redmi note 2 όπως CyanogenMod και αλλες πειραγμενες. Για παραδειγμα εβαλα μολις τωρα λέξεις κλειδιά redmi note 2 ROMs και μου εμφανισε αυτή τη σελιδα: ROMs | Redmi Note 2 Δε ξέρω όμως κατα ποσο είναι εμπιστοσύνης όλες αυτές οι ρομς και δε θα μπρικαρουν το κινητό. Αφού με υπερκαλύπτει εδώ το xiaomi-miui.gr ... δεν έχω ματια για αλλη Sent from my GT-P3110 using Tapat…
-
Outdoor Bluetooth Speaker
ΜήνυμαJBL Αν θέλεις Bluetooth ηχείο νομίζω πως πρέπει να πάρεις κάποιο από αυτή τη μάρκα. Είναι απίστευτες ο ήχος των jbl και έχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Εγώ βρήκα το jbl clip plus σε προσφορά από εξήντα ευρώ μόνο 29.50 στα media markt στο Ρέντη και στην κυριολεξία δε πιστεύεις το ποσό δυνατό ήχο βγάζει αλλά και ποιοτικό. Δηλαδή αν κάποιος δεν το έχει δει και ακούει μόνο τη μουσική αποκλείεται να πιστέψει πως ένα τόσο μικρό ηχειο βγάζει αυτό τον ήχο. Έχει πολλά εκεί το μαγαζί που αν έχεις μαζί σου…
-
Εντάξει μ αυτή τη χρήση που του κανείς σίγουρα διαρκεί πολλές ώρες. Κι εγώ οποτε βάζω το προφίλ της μπαταρίας στο sleep μετά από 10 ώρες είναι πάλι στο 100% Αλλά όταν χρησιμοποιώ το 4G γιατί έχω δέκα γιγα το μήνα και το χρησιμοποιώ συχνά, όταν ανοίγω facebook messenger γιατί λόγω επαγγελματικών δυσκολιών είμαι μακριά από την αγάπη μου και μιλάμε συχνά, και μόνο αυτά τα δύο που έγραψα για να μη προσθέσω κι αλλά (οπως το spartwatch για παράδειγμα με τις εφαρμογές του και το bluetooth), τρώνε αρκετ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από elpa02: “Μετά από ένα μήνα χρήσης του κινητού νομίζω έχω κατασταλάξει για τη συγκεκριμένη συσκευή και θα ήθελα να καταγραψω δύο τρία πραματακια ως εντυπώσεις. Τα τελευταία χρόνια παίζω μόνο με κινεζικές συσκευές και μπορώ να τους δικαιολογησω πολλά πράγματα. Είμαι πεπεισμένος ότι έχει πέσει πολύ δουλεια πίσω από αυτό το κινητό, γιατί αυτό πάντα ήταν το μειονέκτημα των κινεζικων. Πολύ γρήγορο development και μετά το αφηνανε στη τύχη του ή στη καλύτερη στα χέρια των χρηστων και μετά α…
-
Εμένα αμέσως την αναγνώρισε με το που το κατέβασα από το en.miui.com. Ωστόσο θα το έχω υπόψη μου κι αυτό το αρχείο εδώ σε περίπτωση που εμφανιστεί κάποια δυσκολία. Ή μόνη δυσκολία που αντιμετώπισαν ήταν μόλις άλλαξαν Ρομ. Δε μπορούσε να το δει καθόλου το τηλέφωνο. Οπότε το απεκατέστησαν έκανα κι ένα clean με το ccleaner κι ένα restart και την εγκατέστησαν από την αρχή και το βρήκε αμέσως. Με windows 10 αυτά. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Για το what's up έχει γραφτεί πως στην περίπτωση που δε δουλεύει τότε 1. Κανείς απεγκατασταση την εφαρμογή 2. Βγαζεις και τις δύο sim 3. Τοποθετεί τη sim που έχει what's up στη θέση sim 1 4 Εγκαθιστας εκ νέου την εφαρμογή του what's up 5. Αφού δουλέψει κανονικα μετά προσθετεις και τη δεύτερη sim Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Έχω μια υποψία για την εφαρμογή του Facebook. Είδα ότι σου γράφει μόλις 1% όμως εγώ που την είχα και σε συσκευές με πολύ καλή μπαταρία την άδειαζε αμέσως. Από τότε που αφαίρεσα το Facebook διορθώθηκε το πρόβλημα. Για δοκίμασε το κινητό σου αν μπορεις για δύο τρεις μέρες χωρίς το Facebook app και μπαινε από browser μόνο m.Facebook.com. Εγώ σου λέω είδα τεράστια διάφορα όχι απλώς μικρή. Άσχετα αν το χρησιμοποιούσαν ή οχι Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Σχετικά με τη μπαταρία που γράφτηκε νωρίτερα να πω ότι τελευταία αυτό που κάνω είναι να πηγαίνω στο install apps μετά στο running και από εκεί παταω stop σε εφαρμογές που μπορεί να μη τις χρειάζομαι. Δε ξέρω αν είναι σωστός τρόπος πάντως νομίζω πως βοηθα στο να μη καταναλώνεται γρήγορα ή μπαταρία. Επίσης όπως έχει γραφτεί εδώ στο φόρουμ, πρέπει να γνωρίζουμε ότι ή αυτονομία είναι ένα σύγχρονο πρόβλημα λίγο πολύ όλων των συσκευών γιατί αυξάνουν το hardware τους με γρήγορους επεξεργαστές κλπ αλλά …
-
Backup
ΜήνυμαΜιας και τέθηκε το θέμα, να πω ότι έκανα κι εγώ τελικά ένα backup και μετά είδα παρακάτω στο twrp που έλεγε για για compression και md5 και έκανα δεύτερο back up και με κλικαρισμενα αυτά τα δύο. Ποια είναι ή διάφορα; Είναι κάποιο από τα δύο πιο ασφαλές ίσως στην περίπτωση που θα χρειαστεί να κάνουμε restore; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
yiannisT - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΔιαβαζω αυτό που λέτε για wipe cache και dalvic cache μετά την εγκατάσταση του SuperSU. Εγώ έχω κάνει καθαρη εγκατάσταση της Ρομ αφού τα εσβησα όλα ( advance wipe και τα πέντε πρώτα από το twrp) μετά reboot μετά εγκατάσταση του Supersu και όλα δείχνουν οκ. Ποια είναι η διάφορα και γιατί επρεπε να ξανακανω wipe cache και dalvic cache μετά την εγκατάσταση του Supersu; Θα μου εμφανίσει κάποιο πρόβλημα μελλοντικά ίσως ; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk