Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-76 από 76.
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
stefgr74 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαωραία. Από δω και πέρα πιο εύκολα. Κατεβάζω ήδη την 5.11.12 Σου είμαι υπόχρεος.
-
ΜήνυμαΠριν είχα την 5.10.29. Δεν χρειαζόταν να κάνω την διαδικασία μέσω recovery; Wipe cache δεν χρειάζομαι κάθε φορά;
-
ΜήνυμαΔεν χρειάζεται πλέον κάνω την διαδικασία μέσω recovery; Δεν χρειάζεται να κάνω wipe cache; Μπορώ να την κάνω μέσω της αναβάθμισης του τηλεφώνου;
-
ΜήνυμαΑυτά που έγραφα ήταν μετά το πάτημα του Reboot. Τέλικα έβγαλα μπαταρία και έκανε Boot κανονικά. Πήρα αρκετή ώρα αλλά είναι ΟΚ. Τώρα έχω την 5.11.5. Σου είμαι ευγνώμων.
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ. Έκανα αργά προς τα δεξιά και τα γράμματα έγιναν μπλε. Το έκανα 2 φορές. Κάθε φορά που σβήνει η οθόνη, όταν την ξανανοίγω είναι πάλι άσπρα. Και μάλλον δεν γίνεται τίποτα. Να κάνω και μια ερώτηση κρίσεως; Αν στο μεταξύ συνδέσεις το φορτιστή τί γίνεται;
-
ΜήνυμαΝαι ευχαριστώ. Θα κάνω υπομονή. Είμαι σε μαύρη οθόνη σε λευκά γράμματα Swipe right to Unlock...
-
ΜήνυμαΕίμαι ακριβώς στην ίδια φάση με τον kimnag. πάτησα Rebbot system και σαν να κόλλησε.... Ελπίζω να φτάσει και η μπαταρία... είναι στο 44%.
-
o MITU έγινε ...Έλληνας!
ΜήνυμαΟ αληθινός MITU ήταν πάντα Έλληνας και τον φιλοξενώ σπίτι μου...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από stefgr74: “Συνδέεται μόνο αν επιλέξω USB σε σύνδεση για φωτογραφίες, αλλά και πάλι δεν μπορώ να πάρω backup. ” Μπορείς όμως εύκολα να πάρεις BACK UP απο το Ρυθμίσεις-->Πρόσθετες Ρυθμίσεις-->Αντίγραφα & Επαναφορά-->Τοπικά αντίγραφα-->Δημιουργία Αντιγράφου. Και όταν τελειώσει, μπορείς να το σώσεις και στο PC σου να το έχεις...” Και πού θα το βρω; Εννοώ που σώζεται; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ για την απάντηση. Το δοκίμασα και δεν λειτουργεί. Διόρθωση: Λειτουργεί. Μάλλον πρέπει κάθε φορά που κάνεις αλλαγή να κλείνεις και να ξανανοίγεις το wifi. ευχαριστώ.
-
Δεν έχω καταφέρει με το wifi να συνδεθώ στο ίντερνετ μέσω διακομιστή. Παρόλο που συνδέομαι στο δίκτυο, δεν μπορώ να το κάνω να συνδεθεί στο ίντερνετ μέσω proxy. Χρησιμοποιώ τον default browser. Καμιά ιδέα;
-
ΜήνυμαΌτι και να πω για τον οδηγό είναι λίγο. Μπράβο στον caeser !!! Άψογος! Είναι λεπτομερέστατος. Κατατοπίζει ακόμα και τον πιο άσχετο για την διαδικασία (ένας τέτοιος είμαι κι εγώ). Στην αρχή ήμουν πολύ διστακτικός λόγω απειρίας και έλεγα να δοκιμάσω να βάλω μια σταθερή έκδοση. Είχα κάνει και σχετική ερώτηση και δεν απάντησε κανείς. Μάλλον ευτυχώς γιατί ξεπέρασα τις φοβίες μου, πορώθηκα και με την ατάκα του GR_Macedon "Μη ξεχνάς όμως οτι ο φόβος είναι τροχοπέδη στην εξέλιξη". Ακολούθησα κατά γράμμα…
-
ΜήνυμαΑν τελικά αντί της ελληνική GTV rom φλασάρω την (Stable) xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.0.6.0 αλλάζει κάτι; Τώρα έχω την 66.66.77.00(LHMCNCF) Stable με την οποία μου ήρθε αλλά κάθε λίγο και λιγάκι εμφανίζονται παράθυρα με ενημερώσεις εφαρμογών και λέω να το καθαρίσω (να το "ξυρίσω" που λέει και ο caeser)
-
Υποτίθεται ότι το κατεβάζεις από εδώ pcsuite.mi.com/ αλλά όταν πατάς download σου βγάζει 404 Not FoundCode: NoSuchBucket Message: The specified bucket does not exist BucketName: sgporig.bigota.d.miui.com RequestId: DF5E2E7F23AFC242 HostId: pY8SzN+aBqLwdcl0kOLOjWdm2JZXE/LJEobD/U/EeMjS2jgy3sJ95hxOQxAgDEn3i7m+CRRPcvc= Τελικά κατέβηκε και το εγκατέστησα. Δεν κατάφερα όμως να συνδέσω το τηλέφωνο... Συνδέεται μόνο αν επιλέξω USB σε σύνδεση για φωτογραφίες, αλλά και πάλι δεν μπορώ να πάρω backup. bug ?