Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 74.

• Επίσης η rom του πρώτου ποστ fastboot rom δεν είναι? Δεν μπορεί να περάσει από flash tools??? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η Rom δεν είναι στο internal storage Πήγα να την περάσω στον εσωτερικό χώρο και δεν περνούσε. Την έβαλα σε SD κάρτα. Όταν πάω στο mount και ξετικάρω data και cache μετά που κάνω select storage (μέσα στο mount πάλι) τικάρει μόνο του το data Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχω κατεβάσει αυτή που είναι στο πρώτο ποστ αλλά δεν μου δουλεύει το flash tools Βγάζει το error που ανέβασα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι είμαι μέσα. Format data έκανα διότι πήγα να περάσω μια recovery rom από SD κάρτα. Μου φαίνεται απέκτησα ένα ακριβό σουβέρ... Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λοιπόν κατάφερα να βάλω recovery όπως είπα από εδώ Custom TWRPs for Redmi Note 9 Pro (Joyeuse) - 2 versions already | Xiaomi European Community Με τον τρόπο που κατεβάζεις το autoinstall αρχείο Μπαίνει recovery και fastboot mode αλλά δεν κάνει εγκατάσταση καμιά rom, ούτε xtrv, ούτε κάποια recovery rom Φαντάζομαι ότι ο μόνος τρόπος είναι το MI flash tools, με το οποίο έχω πρόβλημα να το τρέξω. Μου βγάζει αυτό 5310c5a5343af7356a5d23a564c5a673.jpg9fa14f2e77d603e23c5d6d17fd38e524.jpg Στάλθηκε από το…

• Why not Θα το δοκιμάσω και ελπίζω να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα Απλά εδώ που είμαι τώρα ούτε SD έχω, ούτε OTG και με copy paste δεν μεταφέρει την rom Η fastboot εξακολουθεί να κατεβαίνει παρά πολύ αργά οπότε έχω άπειρο χρόνο έτσι κι αλλιώς Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το flash tools άμα το κατεβάσω δε θέλει extract??? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το θέμα είναι ότι κάτι γίνεται με το MI flash και δεν κάνει extract τα αρχεία ο υπολογιστής μου (windows 10) Fastboot από το twrp δε θα μπει σωστά??? Η αν βάλω την xtrv δεν θα είναι εντάξει??? Άσε που η fastboot θέλει δυο μέρες να κατέβει!!!!! Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λοιπόν κατάφερα μπήκα twrp Με reboot to system με πετάει ξανά στο twrp Δεν μπαίνει στο miui Ούτε υπάρχει κάπου η rom που είχα κατεβάσει ούτε το img του Magisk Θα γίνει εγκατάσταση μέσα από το twrp ή υποχρεωτικά από flash tools??? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ερώτηση Με Xiaomi flash tools θα περάσω την fastboot rom η με abd ?? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν πρόλαβα να περάσω custom rom Μετά το πέρασμα του twrp έβγαλε το μήνυμα Official recovery που θα βρω?? Έχω ήδη ξεκινήσει να κατεβάζω fastboot rom αλλά κατεβαίνει σαν χελώνα. Η επιλογή clean all τι είναι??? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν κάνει καν επανεκκίνηση Έχει κολλήσει στην οθόνη system has been destroyed Δεν κλείνει επί της ουσίας, άμα πατήσω το power button για 4-5 sec κάνει μια μικρή δόνηση και πετάει ξανά το μήνυμα. Σε fastboot μπαίνει ,ο υπολογιστής το βλέπει και είναι ξεκλείδωτο Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πήγα να περάσω το recovery του post 39 και βγάζει system has been destroyed Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με την εντολή fastboot reboot το έκανα μπρίκι 4f9bdab859ac2c69c701c81a40d0b03d.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οπότε και ο οδηγός δεν είναι πανάκεια έτσι? Μπορώ να περάσω twrp και καπάκι xtrv + install το Magisk πριν το πρώτο boot ? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα Έχω το παρακάτω Ξεκίνησα την διαδικασία ξεκλειδώματος του bootloader με τον με το MI unlock tool και θα έχει ολοκληρωθεί αύριο το βράδυ. Κατά την διαδικασία είχα ξεχάσει να ενεργοποίησω το OEM unlock αλλά μου έβγαλε χρόνο αναμονής και το ενεργοποίησα μετά . Δε θα υπάρχει πρόβλημα έτσι??? Η δεύτερη απορία που έχω είναι η εξής. Για να περάσω άλλη rom+root μετά το ξεκλείδωμα πρέπει υποχρεωτικά να το κάνω με τον οδηγό? Δεν μπορώ μετά το ξεκλείδωμα να περάσω twrp από το μαμά recovery και μετ…

• Διαγραφή εφαρμογών

Kritikos44 - - Pocophone F1 (Berillium)

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ!! Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα και χρόνια πολλά Έχω ένα poco με xtrv dev 9.4.18 Το έχω κάνει root από τα tools του twrp Θέλω να διαγράψω κάποιες εφαρμογές που είναι ήδη μέσα ως system apps (πχ το google ή το google keyboard) αλλά δεν μπορώ ότι πρόγραμμα και να χρησιμοποιήσω Ούτε το titanium ούτε τα διάφορα root uninstaller κάνουν δουλειά Στην προηγούμενη έκδοση μια βδομάδα πριν όλα ήταν OK Ξέρει κανείς τον λόγο η πως μπορώ να διαγράψω τις εφαρμογές? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν κρατάει το twrp

Μήνυμα

Τελικά έκανα άλλη μια δοκιμή με τα εξής Στην οθόνη μου ζήτησε κωδικό Cancel ~ wipe ~ format data ~ reboot to recovery ~ tools ~ root ~ wipe cache + dalvik ~ reboot to recovery ~ reboot to system Το τηλ προφανώς ξεκίνησε σαν νέα συσκευή και αυτή την φορά μετά το root κράτησε το recovery. Αλλά και πάλι ζητάει κωδικό με το που μπω στο recovery. Τώρα μπορώ να φλασάρω XTRV dev ? Επίσης κατέβασα την 9.4.12 ενώ το κινητό έχει πάνω τώρα global dev 9.4.18 Θα έχω κάποιο πρόβλημα? Στάλθηκε από το POCOPHONE…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Στο μήνυμα ακριβώς από πάνω, γράφει ότι αν μετά το πέρασμα του twrp μπεις στο λειτουργικό υπάρχει script που επαναφέρει το επίσημο recovery, για να κάνει boot το κινητό. Κάποιες συσκευές απλά δεν κάνουν καν boot και σε κάποιες πρέπει να γίνει επαναφορά του επίσημου recovery για να ανοίξουν. Με το πέρασμα του twrp πρέπει να κάνεις κατευθείαν boot σε αυτό και ή να περάσεις custom rom ή να κάνεις root ή εγκατάσταση του lazyflasher (δεν ξέρω αν ισχύει και στη συσκευή σου το τελευτ…