Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-74 από 74.
-
Βοήθεια χριστιανοί!!! Αφού ξεκλείδωσε ο bootloader κάνοντας ότι λέει ο οδηγός, μετά πήγα να περάσω twrp μέσω του cmd Μου έβγαλε να δώσω password , έκανα το format data και reboot to recovery. Μετά έκανα επανεκκίνηση στο κινητό, έκανα τα διαδικαστικά και όταν πήγα να μπω ξανά στο recovery τζίφος. Είχε πάλι την μαμά! Το δοκίμασα 3-4 φορές. Δοκίμασα με άλλη έκδοση, όπως και με ένα παρεμφερή οδηγό που έχει κάπου το site αλλά πάλι τίποτα!!!! @##€#@€///'???! Καμία ιδέα? Να σημειώσω ότι όταν μπαίνω στο…
-
Χαχαχαχαχαχαχα Οπότε πάω για twrp και βουρ στις rom Ερώτηση (προσεκτικού~ασχέτου) ποια twrp κάνει να βάλω από αυτές που είναι στην λίστα του Poco? Επίσης έτρεξα το anti rollback και έχω 1 Αυτό τι σημαίνει? Πως ξέρω ποια έκδοση κάνει για να μην το κολλήσω? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι το γράφει Πριν σίγουρα δεν το έγραφε και είχα κάνει και τον έλεγχο με τον οδηγό του site και με έβγαζε κλειδωμένο Την καρτέλα success ποτέ την βγάζει το unlock tool? Μετά την αρχική διαδικασία η μετά τις 15 μέρες? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk be1fa40ed9c17a2fa67b0386db710ab5.jpg
-
Ρε παιδιά παίζει να ξεκλειδώσει άμεσα ο bootloader σε Poco? Ούτε έγραψε πουθενά τίποτα για αναμονή το tool ούτε τίποτα. Απλά έβγαλε την οθόνη success και έκανε επανεκκίνηση το κινητό σαν να ήταν η πρώτη φορά που το βγάζω από το κουτί Ζήτησε κωδικούς google , δικαιώματα τοποθεσίας κτλ Στο cmd με δείχνει true και στο μενού προγραμματιστή εκεί που με είχε locked τώρα λέει ''η συσκευή είναι ξεκλείδωτη'' Αυτά άμεσα ούτε 72 ούτε 360 ώρες ούτε τίποτα.... Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας…
-
Έχω περάσει τους drivers Και ακολούθησα τον οδηγό με το cmd Όμως στο σημείο που γράφεις την εντολή device info το κινητό κάνει reboot και στο cmd βγάζει error Το ότι το κινητό στο μενού προγραμματιστή δείχνει κλειδωμένο δεν αρκεί? Έχει σχέση ότι ο υπολογιστής έχει windows 10 και μόνο USB 3.0 ? Για να σε προλάβω έχω κάνει ενημέρωση του οδηγού για windows 10 σύμφωνα με ένα άλλο οδηγό που υπάρχει εδώ Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο Poco 64 global version (από ότι γράφει το κουτί) Φοράει μια global Beta που δεν είναι root και έχει ένα σκασμό εφαρμογές Google που δεν διαγράφονται Έγινα προγραμματιστής και είδα από το μενού ότι ο bootloader είναι κλειδωμένος Αυτό δεν αρκεί? Όταν τρέχω το cmd ενώ βγάζει τον κωδικό με τους αριθμούς, στην επόμενη εντολή βγάζει error και το κινητό κάνει reboot στο miui Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk bfe8e98816637d64eca62d72ef7bef9c.j…
-
Καλή επιτυχία Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Βοηθεια - Λημνος
ΜήνυμαΚαλησπερα σε ολους Η κοπελα του κουνιαδου μου σπουδαζει στην Λημνο και εχει ενα mi2s Απο οτι μου λεει μετα την τελευταια ΟΤΑ ενημερωση το κινητο αρχισε να μην λειτουργει σωστα Δεν μπαινει στο playstore , δεν μπαινει facebook κτλ κτλ Αν υπαρχει καποιος φιλος απο Λημνο που μπορει να βοηθησει θα ημουν υποχρεος... Φανταζομαι περα απο ενα φλασαρισμα εκ νεου της rom δεν θα θελει τιποτα αλλο Αν υπαρχει καποιος ας μου στειλει ενα μνμ στο 69******6 (vodafone) η στο 69***""681 (wind) για να τον φερω σε επ…
-
Βοηθεια Σερρες !!!
ΜήνυμαΠριν απο λιγες μερες παρηγγειλα 2 xiaomi mi2s για την κοπελα του κουνιαδου μου απο το merimobiles Τα κινητα εφτασαν αλλα το ενα απ τα 2 δεν εχει εγκατεστημενη την mutilanguage rom αλλα την αγγλοκινεζικη Το κοριτσι βρισκεται Σερρες και εγω Αθηνα και προφανως δεν εχει ιδεα πως να περασει την multi Μηπως υπαρχει καποιος να κανει μια εξυπηρετηση και να φλασαρει το κινητο της κοπελας για να μην μου το στελνει ? Aν υπαρχει καποιος προθυμος να μας βοηθησει ας μου στειλει ενα πμ να τον φερω σε επαφη με …