Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 129.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Agelosalex: “Παράθεση από kouskous: “Αν εχεις περάσει την TEST με FR περνάς την 8.11.15 απο πάνω με καθαρισμό μόνον των cash. Σε αντίθετη περίπτωση περνάς την 8.11.15 με FR. Sorry που ρωτάω αλλά όταν λέτε τεστ πια εννοείται Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” [Miui 10 8.11.8] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 32 συσκευές” Ευχαριστώ φίλε μου είχε ξεφύγει αυτό το ποστ. Εσύ όλα καλά με τις εφαρμογές εκτός store? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας T…
-
RE:
ΜήνυμαΑν εχεις περάσει την TEST με FR περνάς την 8.11.15 απο πάνω με καθαρισμό μόνον των cash. Σε αντίθετη περίπτωση περνάς την 8.11.15 με FR. Sorry που ρωτάω αλλά όταν λέτε τεστ πια εννοείται;;;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tan: “Παράθεση από kouskous: “Παιδιά από ότι κατάλαβα το πρόβλημα με της εφαρμογές εκτός play store δεν έχει διορθωθεί έτσι δεν είναι;;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ακολούθησες την διαδικασία με fr?” Όχι απλά δεν έχω κάνει update ακόμα.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά από ότι κατάλαβα το πρόβλημα με της εφαρμογές εκτός play store δεν έχει διορθωθεί έτσι δεν είναι;;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Agelosalex: “Εγκαταστάθηκε στο kenzo η XTRV 8.11.15 πανω στην TEST χωρις FR και όλα φαίνονται εντάξει. Οι εκτός store εφαρμογές δουλεύουν. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά.” Δοκίμασες το Sygic? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@george.var Αποφασίσαμε λοιπόν να μην σας δώσουμε μια τέτοια απάντηση και να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε όσα μπορούμε από τα κακώς κείμενα του source , αυτός είναι και ο λόγος που προχωράμε σε δοκιμές και δυστυχώς σας βάζουμε σε μια διαδικασία που δεν μπορούμε να αποφύγουμε .. Το xiaomi-miui-hellas σας δίνει ρομς χρόνια τώρα , όπως κι εμείς έτσι κι εσείς φαντάζομαι ότι θέλετε να νιώθετε ότι φοράτε την καλύτερη ρομ στη συσκευή σας .. από οποιοδήποτε source και να ετοιμάσουμ…
-
Το ξέρουμε ότι ΕΣΕΙΣ πραγματικά προσπαθητε να κάνετε ότι καλύτερο για εμάς και η ανταμοιβή σας νομίζω είναι όλα τα καλά λόγια που γράφονται σε κάθε νημα για εσάς. Εγώ ρώτησα στο xiaomi eu μπας και το έχουν αντιμετωπίσει λόγο μεγαλύτερου όγκου μελών αλλά η απάντηση τους πραγματικά ήταν.....απεσια. Τώρα ελπίζω να βρούμε λύση αν όχι είναι τόσα τα καλά που περνούμε από εσάς που αυτό...ας πάει στο καλό!!!!
-
Παράθεση από kouskous: “βασικα εγω ξεκινησα να ξανακανω καθαρη εγκατασταση την .8.11.1 πριν που ειχα το προβλημα η 8.11.1 ηταν αρωμα ενω η 8.11.8 δεν ηταν οποτε σε λιγω θα εχω νεα αν φταιει αυτο η κατι αλλο.... ” ανθρακας ο χρυσος φιλοι μου.....κατι αλλο συμβαινει
-
βασικα εγω ξεκινησα να ξανακανω καθαρη εγκατασταση την .8.11.1 πριν που ειχα το προβλημα η 8.11.1 ηταν αρωμα ενω η 8.11.8 δεν ηταν οποτε σε λιγω θα εχω νεα αν φταιει αυτο η κατι αλλο....
-
Παράθεση από Agelosalex: “Το ίδιο πρόβλημα έχω με το sygic στο kenzo με XTRV με fr στην 8.11.1 και στην 8.11.8 ” Για να λέω την αλήθεια τόσο καιρό είχα το τηλ με την μαμά την ρομ. Όλα δούλευαν αστέρι απλά είχε όλες τις εφαρμογές της Google που δεν σου άφηναν αρκετό χώρο. Έκανα καθαρή εγκατάσταση την 8.11.1 όπου εστησα το τηλ και δούλευαν τα πάντα σούπερ. Όταν πέρασα την ενημέρωση 8.11.8 μου παρουσιάστηκε αυτό το προβλημα.... Οπότε ίσως είναι κάποια αλλαγή που έχει γίνει πριν την 8.11.1 το πρόβλη…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kouskous: “Η εγκατάσταση έγινε οι αλλά έχω ένα πρόβλημα. Μου έσβησε το Sygic και όταν πάω να τα ξανακατέβει από το play strore το κατεβάζει αλλά δεν το κάνει εγκατάσταση.... Καμιά ιδέα;;; Xiaomi kate ” Μόνο στο Sygic στο κάνει ή γενικά σε όλες τις εφαρμογές που κατεβάζεις από το play store ? ” καλημερα... μονο στο Sygic. δοκιμασα να κατεβασω το αρχειο απο το νετ και να το κανω εγκατασταση αλλα ουτε με αυτο το τροπο με αφηνει...
-
Η εγκατάσταση έγινε οι αλλά έχω ένα πρόβλημα. Μου έσβησε το Sygic και όταν πάω να τα ξανακατέβει από το play strore το κατεβάζει αλλά δεν το κάνει εγκατάσταση.... Καμιά ιδέα;;; Xiaomi kate
-
Ξέρω ότι είμαι off topic αλλα δεν βρίσκω κάτι σχετικό οπότε αν θέλετε υποδειξτε μου. Καποτε το φόρουμ σου έδινε on line update μεσο της εφαρμογής. Αυτο σταμάτησε δεν θυμάμαι γιατί και έψαχνα αν υπάρχει κάπου ο λόγος ή αν ξαναγίνεται προσπάθεια να επανέλθει... Συγνώμη ξανά για το εκτός θέματος...
-
Καλησπέρα και από εμένα Εγκατάσταση σε kate ολα καλά εκτός ότι πολλές φορές χρειάζεται πάτημα 2 φορές για να κλειδώσει το τηλέφωνο..... Έχει κανείς παρόμοιο προβλήμα??
-
Στο τελευταίο update έχει διορθωθεί η αυξανόμενη ένταση ήχου κλήσης??? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
μια και ήμουν πριν κάτοχος του letv x600 και από ότι έχω δει στα χαρακτηριστικά τον 2 τηλεφώνων είναι πανομοιότυπα. Στο letv υπάρχει η δυνατότητα να γράφεις το χειριστήριο στην συσκευή σου. Δεν νομίζω πως χρειάζεται 2 led γιατί αν θυμάμαι καλά όταν δεν πατάς κάποιο κουμπί το πρόγραμμα είναι σε λειτουργία λήψεις και όχι εκπομπής.... Εγώ με το mi remote δεν μπορώ να συνδεθώ σε κανένα Fujitsu a/c
-
+1 απο εμένα kouskous
-
παιδες για τσεκαρετε σε note 2 η εφαρμογη θεματα δεν μου εγκαθηστα τιποτε ενο κατεβαζει το θεμα.... καμια ιδεα???
-
στο note παντός δεν μπαίνει
-
μπορει κάποιος να μου πει αν μπορεί να βρει το θέμα vir mix Είμαι με την τελευταία νοτε 2 και δεν το βρίσκω με τίποτα Οποία βοήθεια δεκτή