Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 129.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από LeonTsi: “Παράθεση από kouskous: “Κανείς που να εχει note 2 και να έχει το έξεις θέμα Ασφάλεια μπαταρία. Και όταν πας να επιλέξεις κάτι σε γυρνάει πάλι στην αρχική σελίδα της ασφάλειας Τσεκαρετε το μπορεί να ισχύει και για άλλα τηλ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” οχι δεν μου το κάνει αυτό που αναφέρεις” Όταν επιλέξει κάτι από το μενού μπαταρία στο κρατάει; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κανείς που να εχει note 2 και να έχει το έξεις θέμα Ασφάλεια μπαταρία. Και όταν πας να επιλέξεις κάτι σε γυρνάει πάλι στην αρχική σελίδα της ασφάλειας Τσεκαρετε το μπορεί να ισχύει και για άλλα τηλ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
σε redmi note 2 οταν πας ασφαλεια ------->μπαταρια----->και πας νια διαλεξεις κατι απο τις 3 επιλογες το τηλεφωνο γυρναει στην αρχικη εικονα της ασφαλειας συμβενει σε εμενα η ειναι γενικο αυτο???
-
παιδια σε neto 3g είναι όλα καλά;;;;; Πρωσπαθω να κάνω το port εδώ και 2 μέρες και το τηλ ανοίγει και σερνετε... Έχει αλλάξει κάτι;;; Ευχαριστώ
-
υπαρχει πουθενά το patch για τα SMS για το xiomi note 3g στην τελευταία έκδοση;;;;
-
παιδες υπαρχει κανενα φιξ για τον καιρο???? και σε wif αλλα και σε data με δειχνει αλλου ντα λου
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από kouskous: “καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους μας εχω μια απορεια.αν χασουμε το τηλ μας και εχουμε κανονικα λογαριασμο mi οταν αυτος που το βρει προσπαθησει να κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων θα του ζητησει κωδικο. αν με τον γνοστο τροπω πατησει τα κουμπακια και μπει σε recovery κανει wipe οπου θελει και εχει καινουργιο τηλεφονακι. υπαρχει τροπος να κλειδωνει το recovery ????? ” Πολύ καλή ερώτηση!! Τρόπος να κλειδώνει το recover…
-
καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους μας εχω μια απορεια.αν χασουμε το τηλ μας και εχουμε κανονικα λογαριασμο mi οταν αυτος που το βρει προσπαθησει να κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων θα του ζητησει κωδικο. αν με τον γνοστο τροπω πατησει τα κουμπακια και μπει σε recovery κανει wipe οπου θελει και εχει καινουργιο τηλεφονακι. υπαρχει τροπος να κλειδωνει το recovery ?????
-
εχει κανείς παρατήρηση υπερκατανάλωση μπαταρίας σε note 3g ;;;;;
-
Παίδες ή εφαρμογή θέματα είχε φτιάξει και ξαναχαλασε ή είναι ή ιδέα μου;;;
-
καλησπερα μια ερωτηση. το widget του καιρου δεν κανει παντα αυτοματη ενημερωση για το που ειμαι και τι καιρο εχει....ειναι καποιο bug η εγω δεν εχω κανει κατι καλα???
-
coolpad f1
Μήνυμαμε μεγαλη χαρα σας παρουσιαζω το miui port v7 για το τηλεφωνο μας τα παντα δουλευουν σωστα ενο η ρομ αυτη παταει πανω στην φτιαγμενη ρομ για το note 3g που εχουν φτιαξει οι Ελληνες dev η ρομ αυτη ειναι η 5.8.20 μολις ανεβηκε και η 5.8.27 MEGA για οτι θελετε ρωτατε εδω η στο needrom ROM MIUI V7 & TWRP MULTI | [Custom]-[Updated] add the 08/25/2015 on Needrom ολες τις ρομ μπορητε να τις κατεβασετε απο εδω ROM MIUI V7 & TWRP MULTI | [Custom]-[Updated] add the 09/29/2015 on Needrom
-
Παράθεση από mike4186: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από kouskous: “Παράθεση από vaggelis xania: “καλημερα...kouskous πρέπει να κανεις install ένα αρχείο zip για τους 160 χαρακτήρες το οποίο θα το βρεις στο forum. Downloads....ανάλογα με ποια rom φοράς υπάρχει το ανάλογο αρχείο...κατέβασε το Κ μετά ....μέσω recovery το κανεις install στο partition.που εχεις ενεργό. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Προσπαθώ νά το βρω αλλά τιποτα. Έχω το Note 3g οποίος μπορεί ας δώσει λινκ. …