Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-16 από 16.
-
Καλησπέρα παιδιά και καλή μεγάλη βδομάδα και καλό πάσχα, 2 ερωτησούλες ήρθα να κάνω 1) Εδώ και καιρό (κάτι μήνες) η κάμερα κάνει κάτι περίεργα. Με την εφαρμογή-μαμά (την στοκ xiaomi δηλαδή) βγάζει κανονικά φωτογραφίες μια χαρά ΜΟΝΟ εάν η φωτογραφία έχει καλές συνθήκες (επαρκή φωτισμό δηλαδή) και μπορεί να βγεί γρήγορα. Στην περίπτωση που βάλεις επιλογή HDR, νυχτερινή λήψη κλπ και η φωτογραφία πάρει ώρα να βγεί τότε η φωτογραφία δεν βγαίνει ποτέ αλλά μου πετάει σφάλμα "Αδυναμία σύνδεσης με την κά…
-
Παιδες για όσους ανοίγουν εφαρμογές οι οποίες ζητούν root και δεν υπάρχει κάποιο popup με το οποίο επιβεβαιώνεται η απόδοση δικαιωμάτων υπερχρήστη, είτε magisk είτε supersu, βρείτε από το κέντρο ασφάλειας της miui την καρτέλα εφαρμογες-> δικαιώματα εφαρμογών και σιγουρευτείτε ότι είναι ενεργοποιημένη η επιλογή στον εκάστοτε root manager η επιλογή-άδεια αυτόματη έναρξη.Σε εμένα έλυσε το πρόβλημα.
-
Ευχαριστώ για όλα @pechr! Το πρόβλημα με την αργή επανεκκίνηση λύθηκε (αν και ακόμα δείχνει μετά το xtrv logo το mi logo για 5-10 δευτερόλεπτα αλλά δεν με ανησυχεί), όπως και επίσης το πρόβλημα με τα gapps πειράζοντας το build.prop. Παρεπιπτόντως εγώ με την αλλαγή αυτή δεν παρατήρησα καμία καθυστέρηση μέχρι τώρα --ίσα ίσα που το κινητό πάει και καλύτερα για κάποιο λόγο που ίσως οφείλεται στην εκκαθάριση της cache με το mi recovery, θα το δούμε και στην πορεία.Όσοι ανησυχείτε για το φλασάρισμα το…
-
Χρονια πολλα στην κοινοτητα κι απο μενα! Εχω κι εγω ιδια προβληματα με το RN2 μου, συγκεκριμένα: 1)με την εγκατάσταση των gapps, 2)το κινητο κάνει πολυ ωρα να ανοιξει (δεν το εχω μετρήσει ακριβως ποσο :p) 3)αλλα και επίσης κάτι που κανείς δεν ανέφερε, το κινητό κλείνει σε άκυρες στιγμές χωρίς να έχει χαμηλή μπαταρία. Πριν κανα μήνα του άλλαξα μπαταρία με μια πορτοκαλί (αρκετά παρόμοια με την οριτζιναλ αλλά με έτος κατασκευής 2018, συμπεράσματα δικά σας) απο σκρουτζομάγαζο και πήγαινε μια χαρά χω…
-
Αδερφε μου κι εγώ νόμιζα ότι είχα ίδιο θέμα αλλά τελικά έφταιγε ο μαμισιος φορτιστής (συγκεκριμένα το καλώδιο δεν έκανε καλή επαφή).Αν δεν δουλευει και με άλλα καλώδια κοίταξε τις απαντήσεις των παιδιών να αλλάξεις το chip φόρτισης και προτείνω σε όλους να κοιτάξετε για magnetic usb cable (γοογλε δατ) το οποίο δεν φθειρει καθόλου την υποδοχή φόρτισης Edit: με πρόλαβε ο @file015 για το magnetic usb cable, kudos
-
+1 Takaklas
-
Σε redmi note 2 φαίνεται αρκετά καλή αλλά τρώει κολλήματα των 2-3 δευτερολεπτων τα οποία δεν υπήρχαν στην 8.1.4 που είχα προηγούμενως οπότε γυρίζω πίσω , ακόμα και στο youtube το βίντεο σταματάει για λίγο (freezαρει) και ξανασυνεχιζει , προτείνω να μην την βάλετε εκτός κι αν είμαι ο μόνος με το πρόβλημα αυτό
-
Πράγματι σε Redmi Note 2 παρουσιάζει πολλά κολλήματα , οι εφαρμογές ανοίγουν και κολλάνε κλπ προτείνω να μην την περάσετε.
-
Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω για μια συμβουλη, πετυχα gearbest coupon που ριχνει τιμή mi5 στα 177ευρα και ειναι super προσφορα οποτε λεω να την τσιμπησω,αλλα ξενερωνω βλεποντας οτι gearbest εχει μονες επιλογες αποστολης Expedited Shipping με DHL (=τελωνειο αν δεν κανω λαθος οποτε μακρια) και Unregistered Air Mail (No Tracking Number) ...τους ειναι τοσο δυσκολο ρε παιδες να βαλουν ενα τρακιν?μηπως βαζουν tracking number με την επιλογη Add Shipping Insurance to your order ? δεν μπορω να καταλαβω τιποτα…
-
to thelw!
-
Γεια σου φίλε,ειχα κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την μπροστινή κάμερα και μου τα επριζε σε βαθμό όπου γελασα λίγο όταν είδα το ποστ σου just kidding, λοιπόν παρε την πρωτοβουλία και κάνε την μαγκια να το ανοιξεις και να την καθαρισεις μόνος σου!Μην αγχωνεσαι είναι πραγματικά μία δουλειά των 10 λεπτων (και 1 κιλού ιδρώτα από το άγχος την πρώτη φορά xD ) και εγώ συγκεκριμένα το έχω ήδη κάνει 2-3 φορές ,από την στιγμή που έχασα την εγγύηση την πρώτη φορά (ε ούτως ή άλλως δεν θα το εατελνα 5000…
-
Είστε κορυφαίοι!!!Κατέβασα την τελευταία ελληνική έκδοση χτες ,την έβαλα σήμερα μετά από πολύ δισταγμό (χωρίς λόγο το παραδέχομαι, εγκαταστήστε άφοβα ) διότι ή κινέζικη μαμά είχε κολλήσει σε μία έκδοση από την εποχή του Steve Jobs ,και το κινητό έχει βγάλει φτερά!!!Άπαιχτο το ελληνικό team,πολλά μπράβο ρε παιδιά,ευχαριστούμε πολύ!!!
-
Αντε καλη μας επιτυχια! Xiaomi Mi4c Dual SIM 4G LTE Phone MSM8992 Hexa Core 5inch 1920*1080 Screen 2GB RAM 16GB 13MP 3080mAh Android Smartphone
-
Αντε καλη μας επιτυχια!
-
Το ριξα κι εγω στην καλπη μαγκες ως Takaklas!Ευχαριστουμε το Team του xiaomi.gr για την εξαιρετικη δουλεια!!!