Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 101.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “το.... Σύστημα.... :lol:” Αυτό τώρα είναι απάντηση? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από midil67: “Ακριβώς το ίδιο "θέμα" έχω κι εγώ, με το Mi Max 32/3. Ενώ, από τις αρχές Οκτώβρη που το πήρα, έκανε κάθε εβδομάδα, σχεδόν, ενημερώσεις, έχει σταματήσει κι εμένα στην Global 6.12.22 beta...” Το "θέμα" δεν το έχεις μόνο Εσύ Αλλά όλοι οι miui κατοχοι των Mi Max...υπομονή λοιπόν... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τίποτε από αυτά που λες δεν με ενοχλεί....το ότι έχεις βάλει για παράδειγμα τον mx player δεν μου λέει κάτι μιας που τον εχω και εγώ. Ο μανισιος μπραουζερ Προσωπικά μου αρέσει πολύ και ρολαρει υπέροχα. Θεωρώ ότι το miui είναι κλάσεις ανώτερο από πολλους άλλους εργοστασιακους launcher τύπου touch wiz. Κάτοχος Mi Max Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoneo: “Παράθεση από kostas_falcon: “Έχεις πάρει το EU.....το κουτί γράφει απο εξω MI MAX IS THE NEW BIG Έτσι ? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι, αυτό ακριβώς γράφει. Το EU δεν το βλέπω πουθενά. Μήπως σημαίνει ότι είναι προσαρμοσμένο στα Ευρωπαϊκά δεδομένα ή... καμιά σχέση;” Σου απάντησε φίλος 1 ποστ πρίν... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
SAR Mi Max
ΜήνυμαΑποκλείεται να είναι τόσο υψηλό....Στο Redmi Note 3 pro πάντως είναι 0,41 head EU Όταν είναι 0,84 sar USA τότε είναι σχεδόν το μισό Για εμάς στας Ευρώπας Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από oYoshis_oMitsos: “Μολις κατεφτασε το θηριο, το οποιο ειναι λιγο μεγαλυτερο απ'ο,τι περιμενα @Roul καθαροτατα το πηρα απο τον ταχυδρομο, κι ουτε μου ζητησε τιποτα. Απ'οσο γνωριζω και απ'ο,τι καταλαβα τις προηγουμενες μερες εδω, αν σας πω τα νουμερα που βρισκονται πισω, μπορουμε να δουμε αν ειναι το pro ή το απλο. Στο μπλε αυτοκολλητακι τα νουμερα ειναι: 02-Β324-154839-2015112 5APCA50Y2N0PPC1. Δεν ξερω αν αυτα ειναι που χρειαζεται για να καταλαβουμε, οποτε μου λετε =============== Δεκ…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vfragos: “Παράθεση από NasDriver: “Πρέπει να βάλεις επίσης την αυτόματη έναρξη και να το κλειδώσεις με λουκετάκι στις εφαρμογές που τρέχουν” Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, αυτόματη έναρξη εννοείς μέσα στο gsam σωστά; Αυτό το είχα ήδη. Το λουκετάκι δεν το βρίσκω, που είναι; Έχεις δίκιο για τα πολλαπλά ποστ, αλλά επειδή έχω το 4gb 128gb αλλά στο θέμα του δεν υπάρχει κίνηση ήθελα να το ποσταρω εδώ για να το δει κάποιος και στο θέμα του helium μπας και απόκτησει λίγο κίνηση. Επίσης το …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George 21: “επειδη το σκέφτομαι και εγω να το παρω το 3/32 υποστηρίζει την 800 αρα μπάντα??” Όχι..... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Jordan Nidis: “Εχθές το πήρα, δεν την έχω δει ακόμα. Απλώς ρωτάω γιατί κάποια στιγμή θέλω να βάλω την xtrv. Με την γκλομπαλ το πήρα και είχε ευρωπαϊκό φορτιστή. Χωρίς ανταπτορα. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μια χαρά είναι....αυτήν έχω και είναι σταθεροτατη.... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Jordan Nidis: “Καλημέρα. Κάτοχος Μαξ και εγώ από redmi note 3pro. Το πήρα από ένα φίλο με αυτή την ρομ. Για να πάω σε xtrv πρέπει να βάλω οφισιαλ κινεζική για να ξεκλειδώσω τον bootloader πρώτα και μετά να φλασαρω την ελληνική? Ευχαριστώ και Καλημέρα και πάλι. 696f947de8a92cdb07e4797b595d1010.jpg Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σε τι δεν σε ικανοποιεί η official global developer? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk