Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 159.
-
ΑΓορια καλησπερα. Μολις πηρα στα χερια το καινουριο μου Redmi note 3 pro με android 6 και θελω να αλλαξω τη ρομ αλλα δε μπαινει σε wrp. Τι κανω;;
-
Δε με θελει μαλλον. Παταω το κουμπι για να ανοιξει και το volume + και δε μπαινει στο προγραμμα. Μου δειχνει ενα εικονιδιο του τηλεφωνου . Τι παταω;;;;
-
Καλησπερα. Αγορασα redmi note 3 me android 6. Ποια ρομ πρεπει να βαλω; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19584/
-
Λεβεντες καλησπερα. Εχω ενα θεματακι. Περασα την καινουρια βερσιον και οπως παντα η ενταση στο ακουστικο ηταν πολυ χαμηλη. Μπηκα στον οδηγο για ρυθμιση εντασης ηχειου και μικροφωνου αυξησα τις τιμες κατα 20 μοναδες αλλα τιποτα. Ξαναμπηκα και τις αυξησα παλι αλλες 20 αλλα παλι τιποτα. Τι κανω τωρα;;
-
Λεβεντες καλησπερα. Εχω ενα θεματακι. Περασα την καινουρια βερσιον και οπως παντα η ενταση στο ακουστικο ηταν πολυ χαμηλη. Μπηκα στον οδηγο για ρυθμιση εντασης ηχειου και μικροφωνου αυξησα τις τιμες κατα 20 μοναδες αλλα τιποτα. Ξαναμπηκα και τις αυξησα παλι αλλες 20 αλλα παλι τιποτα. Τι κανω τωρα;;
-
Ολα ενταξει παιδια. Το βρηκα. Χιλια ευχαριστω...
-
Λιγο περισσοτερα;; Ειμαι λιγο ασχετιδης.
-
Λεβεντες καλησπερα. Τη βοηθεια σας. Ψαχνω εναν οδηγο για να αλλαξω τη stable που εχω σε developer αλλα δε βρισκω κατι. Μπορει κανεις να βοηθησει;
-
Απο μπαταρια τι λεει ρε παιδια;; Γιατι εχω βαλει stable ακριβως για αυτο το λογο και θελω να βαλω την 8.
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από billyrek: “Καλησπερα. Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο μερος να γραψω αυτο που θελω αλλα εχω μπλεχτει. Εχω το redmi note 2 prime εχω περασει την τελευταια GTV ROM αλλα θελω να σβησω τα παντα και να περασω stable rom. Τι πρεπει να κανω;; Βημα βημα αν γινεται γιατι ειμαι και λιγο βλαχος με τις ορολογιες. Ποιον οδηγο πρεπει να ακολουθησω; ” να κανεις backup τα παντα,και να περασεις stable rom,Αν έχετε Developer ROM, θα πρέπει να κάνετε Wipe Data/Factory Rese…
-
Καλησπερα. Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο μερος να γραψω αυτο που θελω αλλα εχω μπλεχτει. Εχω το redmi note 2 prime εχω περασει την τελευταια GTV ROM αλλα θελω να σβησω τα παντα και να περασω stable rom. Τι πρεπει να κανω;; Βημα βημα αν γινεται γιατι ειμαι και λιγο βλαχος με τις ορολογιες. Ποιον οδηγο πρεπει να ακολουθησω;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannisagal: “Παράθεση από billyrek: “Παράθεση από mixaliscy: “Φίλε μου εκεί λέει ότι είχες 12 ώρες οθόνη ανοιχτή !!! Πάτησε πάνω στο Fb και στο android να δούμε τι ακριβώς και πόσο ήσουν και σε αυτά Μήπως έχεις καμία θήκη που σου ανοίγει την οθόνη και εσύ το έχεις στην τσέπη νομίζοντας πως είναι κλειστό?" ” Το εβγαλα απο το ρευμα στις 8,00 το πρωι και το αποτελεσμα του gsam ειναι στις 21,00 το βραδυ. Ειναι 13 ωρες. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ η οθονη να ειναι ανοιχτη πανω απο 4 ωρες γιατι και στην…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Φίλε μου εκεί λέει ότι είχες 12 ώρες οθόνη ανοιχτή !!! Πάτησε πάνω στο Fb και στο android να δούμε τι ακριβώς και πόσο ήσουν και σε αυτά Μήπως έχεις καμία θήκη που σου ανοίγει την οθόνη και εσύ το έχεις στην τσέπη νομίζοντας πως είναι κλειστό?" ” Το εβγαλα απο το ρευμα στις 8,00 το πρωι και το αποτελεσμα του gsam ειναι στις 21,00 το βραδυ. Ειναι 13 ωρες. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ η οθονη να ειναι ανοιχτη πανω απο 4 ωρες γιατι και στην τσεπη που το βαζω παταω πρωτα το κουμπι και το κλε…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Βάλε το GSam Battery και βάλε μας αύριο τα στατιστικά εκεί να δούμε τι σου την έφαγε ” ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ Η ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΡΩΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ
-
Καλησπερα κι απο μενα. Εχω θεμα με ολες τις ρομ σχετικα με τη μπαταρια. Με μετρια χρηση απο το πρωι χωρις να το σκιζω και τη φωτεινοτητα χαμηλα γυρω στο 20% η μπαταρια κραταει μεχρι τις εννια το βραδυ. Μπορω να κανω κατι αλλο; Η stable rom θα με βοηθησει;;
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από billyrek: “καλημερα κι απο μενα. Αυτο που εχω παρατηρησει αλλαζοντας εκδοση ρομ καθε εβδομαδα ειναι οτι εκτος απο την πρωτη η δευτερη ρομ του 16 (αυτη αν θυμαστε που δεν εφεγγε το σηματακι στη μια απο τις δυο καρτες ) ολες οι υπολοιπες καταναλωνουν πολυ γρηγορα τη μπαταρια. Μονο με τη συγκεκριμμενη εκδοση η μπαταρια κρατουσε μιαμιση μερα. Μπορουμε να κανουμε κατι γιαυτο γιατι ειναι εκνευριστικο;; ” Χρησιμοποιούμε μόνο όταν είναι απαραίτητο 3G, το ίδιο ισχύει…
-
καλημερα κι απο μενα. Αυτο που εχω παρατηρησει αλλαζοντας εκδοση ρομ καθε εβδομαδα ειναι οτι εκτος απο την πρωτη η δευτερη ρομ του 16 (αυτη αν θυμαστε που δεν εφεγγε το σηματακι στη μια απο τις δυο καρτες ) ολες οι υπολοιπες καταναλωνουν πολυ γρηγορα τη μπαταρια. Μονο με τη συγκεκριμμενη εκδοση η μπαταρια κρατουσε μιαμιση μερα. Μπορουμε να κανουμε κατι γιαυτο γιατι ειναι εκνευριστικο;;
-
Stock in Europe XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 3GB RAM MTK6795 2.0GHz Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Παράθεση από Mitsos: “Όλα καλά με την 6.2.18 dev δείχνει το πρόβλημα που είχα (σε stable 7.1.1 kai 7.1.3 ) με την αναστροφή τον μικροφώνων να έχει λυθεί... Βέβαια η rom είναι πιο ενεργοβόρα και αυτό φαίνεται από τις ανάγκες συχνότερης φόρτισεις με τις ίδιες συνηθειες χρήσεις. Θα περιμένω περισσότερες επιστροφές και αν είναι όλα καλά θα πάω σε 6.2.25 με την προϋποθέσει να βελτιώνει την διαρκεια της μπαταρίας. ” Η 6,2,18 ηταν χαλια σε θεμα μπαταριας. Η 6.2.25 ειναι σαφως καλυτερη. Παντως η καλυτερ…