Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 50.
-
Πρόβλημα συχρονισμού
ΜήνυμαΑν δεν κάνω λάθος αφορά την μια απ' τις δύο θέσεις που έχει το τηλέφωνο.
-
Θα ήθελα μια βοήθεια. Εχω ξεκλειδωσει bootloader εδω και κανα 6μηνο , μπορει και παραπάνω.... Δεν είχα χρόνο για αναβάθμιση και είπα μιας και αυτες τις μέρες κάθομαι να το επιχειρήσω. Αν δεν κανω λαθος είναι το Mido. Οπως βλέπεται έχω μαμα global και θα ήθελα να παω σε XRTV. Τι βήματα πρέπει να κάνω? Μου έβγαλε οτι βγήκε και νέα έκδοση....αλλά προτιμώ Ελληνικά!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Καλησπέρα. Αγνωστο πως σταματησαν να δεχονται εντολες. Αναβουν αλλα δεν ανταποκρινονται. Υπαρχει τροπος να περαστουν με προγραμμα στην υπολοιπη οθονη που λειτουργει κανονικα? Θυμαμαι σε ενα Sony που γινοτανε αλλα δεν θυμαμαι το προγραμμα που μετεφερε τα 3 κουμπια παραπανω. Ειναι οθονη το προβλημα ή κατι αλλο μηπως ξερετε? Τι κοστος επισκευης εχει? Σας ευχαριστω
-
Προβλημα στα ξαφνικα
ΜήνυμαΔοκίμασα ολους τους τροπους αλλα δυστυχως χωρις καμια επιτυχία....μαλλον μας τελειωσε το τηλεφωνο. Εχει καποιος υπ όψιν του τι να κοιταξω σε καινούργιο? Αν κι εφαγα πίκρα δεν αλλάζω μάρκα.... Σας ευχαριστώ
-
Προβλημα στα ξαφνικα
ΜήνυμαΕυχαριστώ .... το έκανα αλλα δυστυχώς και πάλι χοροπηδαει απο τη δόνηση και είναι σίγουρα κατι hardware... άνοιξε κανονικα στο Mui 7 και με το που επιλέγω γλώσσα και next ξεκιναει το back... Τι μπορεί να φταίει και που μπορώ να το επισκευάσω μήπως ξέρετε? Ευχαριστώ και πάλι. υ.γ. Μετα απο πολλές δοκιμες παρατηρησα οτι η δόνηση σταματαει αν σκεπασω την πισω καμερα με το φλας αλλα και την μπροστα....ετσι μπορεσα να συνεχισω και να μπω στο μενου. Αν πάρω τα δάκτυλα απο την κάμερα αρχίζει το πρόβλημ…
-
Προβλημα στα ξαφνικα
ΜήνυμαΔωσε μου ενα λινκ αε παρακαλω. Μπορω να την περασω απο pc ? Και αν ναι με ποιον τροπο?
-
Προβλημα στα ξαφνικα
ΜήνυμαΚαλησπερα Εχω το xiaomi redmi note 2 και περασα απο την 8.1X στην τελευταια stable 8.2.1 Απο τοτε ειχα προβλημα καταναλωσης αλλα επειδη μου αρεσε την κρατησα . Σημερα στα ξαφνικα το τηλεφωνο ταπαιξε και κανει σαν να δεχεται εντολες μονο του. Κλεινουν ανοιγουν εφαρμογες κλπ. Λεω ας κανω ενα καθαρισμ cache . Με το ζορι Μπαινω twrp και συνεχιζει παρομοια συμπεριφορα με δονηση σε καθε εντολη που μονο του δεχεται. Προσπαθησα να μπω στο μενου και ειναι σα να πατας συνεχεια το back Τι να κανω ρε παιδια…
-
Παντως με το που έβαλα την προηγούμενη 8.1 συνήλθε η κατανάλωση άμεσα.
-
Καλημέρα. Δυστυχώς μετα απο πολλες δοκιμές η συγκεκριμένη έκδοση έχει εξαιρετικά μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας και σε μένα. Ξαναπέρασα την 8.1.3.0 και παρατήρησα το εξής. Η διαδικασία που ακουλουθώ είναι volup + Power μπαινω twrp καθαρίζω τα πάντα εκτός sd που έχω μέσα και τα zip. Στη συνέχεια επιλέγω το zip 8.1.3.0 κι αφου τελειώσει πατάω reboot recovery με ξαναβάζει μέσα στο twrp και με ρωταει αν θα κανει εγκατάσταση το su.zip (κάτι που δεν έκανε στη διαδικασία με την 8.2.1.0 άγνωστο γιατί) Κάνω…
-
Παράθεση από dreamlord1970: “με dirty flash την περάσατε στο note 2? ” προσωπικά αφού την πέρασα από το pc στην sd ,κάρτα μετά εργαστοσιακές ρυθμισεις και σβήσιμο τα πάντα εκτός της sd από όπου και την έκανα install
-
Παράθεση από gfreez: “καλησπερα σας έβαλα σήμερα την εν λόγω έκδοση στο rentmi note 2 hermes. Μέχρι τώρα έχω δει τα εξής προβλήματα... Η γκαλερί είναι λίγο ότι νάνε. Κάποια στιγμή δεν έβγαζε καμία εικόνα ενό πριν λίγο εμφάνιζε τοις μισές... Αυτό που έιναι ποιό εκνευρίστηκο είναι ότι η εφαρμογή της cosmote για το καρτοκινητό μου δεν συνδέεται αυτόματα κ μου ζήτησε εγγραφή πράγμα που δεν γινόταν πριν... Υποπτεύομαι ότι δεν αναγνωρίζει σωστά την σιμ γιατί δέν εμφανίζεται το όνομα μέσα στίς ρυθμίσει…
-
Για ακομη μια φορα θα χρειαστω την βοηθεια του Φορουμ. Ειχα μια SD 64 αρα Kingston και αποφασισα να την βάλω στο τηλέφωνο. Η κάρτα δουλευει κανονικά. Την βλέπω στο PC κανονικά. Της έκανα ενα φορματ fat32 και την εβαλα. Παω να την δει απο το μενου και μου λεει κατεστραμενη κλπ.... Επιλέγω να την κάνει format και τέλος....σβύνει μόνο του και ξεκινάει Recovery. Μου το έκανε 4 φορες το ίδιο πράγμα και εχω τρελλαθει. Μια χαρα και δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι τωρα. Μπορει καποιος να μου πει τι να κά…