Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 91.
-
Θα είναι η πρώτη φορά που θα κερδίσω κάτι
-
Καλησπέρα μια εβδομάδα δοκιμή με stable έπειτα απο πολλά χρονιά ρομ της άλλης όχθης ..περάστηκε στο mi 4c libra η xtrv και υπάρχουν αρκετά πράγματα που θα χρειαστούν διόρθωση και εδώ . Κατ αρχήν δεν υπάρχει η εφαρμογή του youtube στην ρομ . Μπαταριά δεν μπορώ να πω οτι με ενθουσίασε ,μιας και έχω δοκιμάσει ρομ xiaomi xtrv hellas με πιο κορυφή οικονομία , έναν πλοηγό που μου κολαει συνεχώς . Κατά την αναπαραγωγή των βίντεο στο facebook (οχι απο εφαρμογή αλλά απο το side ) υπάρχει ένας έντονος μετ…
-
@fusik το τηλεφωνο είναι φορτισμένο τελικα ? τσεκαρες να φορτισεις με άλλον φορτιστή και άλλο καλώδιο ? δοκίμασε και δες μπας και ο φορτιστής τα έπαιξε ......
-
Καλήμερα ενεργοποίησα στo libra m14c μου , την αθόρυβη λειτουργία και στην επαναφορά του έχασε όλες τις ρυθμίσεις των ήχων που είχα βάλει, δηλαδή ,δεν είχε κανέναν ήχο στα ξυπνητήρια που σημαίνει οτι δεν κουδουνίζουν άρα δεν πας δουλειά , και δεν υπήρχε ούτε ήχος κλίσης ούτε άλλοι ήχοι ειδοποιήσεων ..... αυτό σαν πρωτη παρατήρηση μιλάμε για την xtrv rom . επίσης ειχα μια αστάθεια στην οθόνη στην εφαρμογή της κάμερας , έβλεπα κυμματακια τα οποία δεν αποτυπωνόντουσαν στην φώτο , μετα από δυο επανε…
-
Σε mi4c το λινό δεν φορτώνει... Ευχαριστώ
-
Σε libra mi4c ο σκανερης τιλτ ... επίσης στην ασφάλεια στην λίστα φραγων όταν υπάρχει η φραγή αριθμού εμφανίζει ειδοποιήση στο τηλέφωνο στα πρόσφατα ενώ υπάρχει αποκλεισμός στην εμφάνιση ειδοποίησεων .... αυτό έχει αλλάξει από την προηγούμενη ... γιατί μωλις επέστρεψα στην 8.4.11 δεν υπήρχε το θέμα .... Ο πλοηγός σε πολλές σελίδες κολλάει πολύ και πρέπει να βγεις να κλείσεις την εφαρμογή και μετα από τρία τέσσερα δευτέρα να ξανά ανοίξεις η μπαταρία νομίζω ότι είναι πιο σπατάλη.. Για τους ήχους ό…
-
και στο libra mi4c προβλήμα με τον σαρωτή οχι μόνο στην επιλογή έγγραφα αλλά και στην κάρτα ...... επίσης βλέπω τον καθαρισμό εκτός στην επιφάνεια εργασίας σαν εφαρμογή ενώ υπάρχει και στη ασφάλεια .....
-
Παράθεση από nikprin1: “ ” Ρυθμίσεις _Αρχική οθόνη-εμφανιση κατάστασης μνήμης
-
Καλησπέρα ομάδα Σε mi4c βλέπω λίγο την μπαταρία να κυλά πιο γρήγορα προς το τελείωμα, έχω κάτι κολλήματα στον πλοηγό αρκετά θα έλεγα και τώρα ότι δουλεύω μόνο πλοηγό και είμαι κάτω από τα 800 μέγα σαν να ρουφάει λίγο μνήμη περισσότερο από τις προηγούμενες ....i love my mi.....
-
Παράθεση από Skiti: “Καλημέρα σας, Περάστηκε σε Mi-4c ” με τον πλοηγό πως πας γιατί βλέπω μεγάλα ζόρια πάει πολύ αργά......μπήκαμε για την xtrv
-
Παράθεση από tommimetal: “Σε mi4c όλα καλά χωρίς προβλήματα η εγκατάσταση, αναμενεται να δουμε και την μπαταρια πως παει. ” Η κάμερα σου είναι οκ ;
-
Παράθεση από djtutis: “Παίδες τελικά επιβεβαιώνω ότι στο mi4c τα δείχνει ανεστραμμένα... Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μονο η πίσω κάμερα ....όχι η μπροστινή δηλαδή σελφαρεις οκ.......
-
Η κάμερα είναι τραβαει ανάποδα και φωτό και βίντεο mi4c
-
libra όλα καλά εκτός από μπαταρία στην αναμονή καίει σαν Δώδεκακύλινδρο Χαχαχα.Χθες το βράδυ στην αναμονη το τηλέφωνο έφαγε 30% κάτι μενει ανοικτό ......
-
Παράθεση από Nelias: “Παράθεση από vayio: “Ολα καλά σε libra ” Καλησπέρα, έχεις 160 χαρακτήρες στα μηνύματα? Δες το μήπως εγώ είμαι ο μοναδικός . ” με την αυτόματη φωτεινότητα πως είστε παιδιά ? εγώ 160 χαρακτήρες έχω
-
Καλημερα στο mi4c κόλλημα με.τον πλοηγό συνεχώς ....κόλλημα.με.την φωτογραφική μηχανή ειδικά αν πω να τραβήξω φωτό ή βίντεο σε hdr δεν ξεκινά η εφαρμογή με τίποτα ....Γενικά με.τον στάνταρ πλοηγό έχω αρκετά προβλήματα τελευταία έχει γίνει αργός κολλάει...για να αναπαράγει βίντεο θέλει περίπου ένα λεπτό και βάλε ......αυτά τα λίγα και φυσικά η μπαταρία μου που εξατμίζεται...... Ευχαριστώ παιδιά.
-
Παράθεση από vayio: “Παράθεση από maikmaik: “Σε libra στις πρόσθετες ρυθμίσεις - ακουστικά και εφέ ήχου κρασάρει. Ας το δει κάποιος με mi4c να δούμε αν συμβαίνει μόνο σε μένα ή είναι γενικό το κακό; ” Σε μένα δουλεύει κανονικα, δεν εχει θέμα. ” και σε εμένα κανονικά
-
Παράθεση από geoanto555: “fastboot flash recovery twrp_libra.....img fastboot boot twrp_libra...imf ” ok το καταφερα και αολα αυτα γιατι ο μαλακας δεν εβαζα το img στο τελος χαχαχαχαχαχ απο την αντιγραφη του ονοματοσ του twrp δεν επερνε το img χαχαχαχαχαχαχαχαχχα..ΤΙ ΛΑΛΑΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ @geoanto555