Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 91.
-
Παράθεση από ribben: “Τριτη συνεχομενη βδομαδα χωρις 7αρι το κινητακι μου (Mi4C) γιατί δεν το αγαπάτε λίγο ρε παιδία?!!? ” παντως και αυτή που έχουμε φυσάει και παειιιιιιι
-
Παράθεση από dmarccos: “Παράθεση από sourlas98: “Οι κάτοχοι του Redmi Pro μήπως έχετε παρατηρήσει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας με την τελευταία ενημέρωση?? ” Σε σχέση με της προηγούμενες το ίδιο μου φαίνεται ” εγω με Μi4c βλέπω την μπαταρία να εξατμίζεται όταν σερφαρω.....Στα εκτός ιντερνέτ πάει μία χαρά ...Δηλαδή σήμερα από 80% σε μία ώρα περίπου πήγε 57%
-
71810 στο an tutu φυσάει το 4c λέμε ολα καλά μέχρι τωρα ...Θα παρατηρήσω και τις θερμοκρασιες μου και τα λεμε .......
-
Παράθεση από thanag7: “Κι εγώ σε libra που πέρασα μία χαρά πάει προς το παρών εκτός από όταν γράφω στην εφαρμογή του φόρουμ που αναβοσβηνει η περιοχή που γράφεις το ποστ. Αναφέρθηκε και παραπάνω από φίλο. ” αυτο συμβαίνει και στην προηγούμενη το είχαμε Ανάφερει
-
συνεχιζω να έχω θέμα θερμοκρασίας νομίζω .......σερφαρω περίπου 30 λεπτά και έχω κατανάλωση 20% και θερμοκρασία μπαταρίας από 22 βαθμούς σε 42 και οι πυρήνες βλέπω πήραν λίγο φωτιά θερμοκρασία που την καταλαβαίνω στο χέρι πείτε την γνώμη σας για τις υπόλοιπες θερμοκρασίες ...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25484/
-
Παράθεση από Aris Dinovitsis Deauville: “Παράθεση από juke: “Τώρα παρατήρησα και ένα τρεμοπαιγμα στην οθόνη που γράφω το μύνημα. ” το ειδα στην νεα ρομ και εγω , το κανει πολυ ελαφρα και στην 6,11,7 που ξαναγυρισα αλλα το βλεπω μονο εδω στην σελιδα το εχω και βιντεο αλλα δεν μπορω να το ανεβασω ......ok youtu.be/uOmjSZuLfo0 ” λοιπον πέρασα τέταρτη φορά την νέα ρομ μπήκε οκ προς το παρόν ... θερμοκρασία στην μπαταρία κανονικά επίπεδα όπως επίσης και στον επεξεργαστή που στις τρείς προηγούμενες πρ…
-
Παράθεση από juke: “Τώρα παρατήρησα και ένα τρεμοπαιγμα στην οθόνη που γράφω το μύνημα. ” το ειδα στην νεα ρομ και εγω , το κανει πολυ ελαφρα και στην 6,11,7 που ξαναγυρισα αλλα το βλεπω μονο εδω στην σελιδα το εχω και βιντεο αλλα δεν μπορω να το ανεβασω ......ok youtu.be/uOmjSZuLfo0
-
mi4c βολίδα πάλι .... Ο συγχρονισμός τέλος δεν συνχρονιζει όπως την προηγούμενη...ή μπαταρία νομίζω ότι είναι λίγο πιο large στην κατανάλωση της από την προηγούμενη....ξεκίνησα το μύνημα στο ποσοστό 60% τώρα είναι 56 % με δυο φωτό screen που τραβηξα ...... Επίσης χθες μωλις τελειωσα από το φλας και αφού επανεκινησα το τηλέφωνο μετά από κανένα δεκάλεπτο που το αφήνω πάντα σε κατάσταση ηρεμίας πήρα θερμοκρασία μέχρι 47 βαθμούς ....δύο φορές έφτασε ή θερμοκρασία ψηλά .... επανεκινησα και πάλι και α…
-
μαυρα χάλια
-
Παράθεση από Nelias: “Διαπίστωσα σήμερα, για πρώτη φορά από τότε που το έχω, ότι το mi-4c μου ζεστάθηκε πάνω από 45 βαθμούς. Είχα σχετικό notification γι αυτό. Το είχε κάποιος άλλος το σύμπτωμα ? ” οχι απολύτως κανένα πρόβλημα πάρα μονάχα οπως προειπα ο συνεχής συγχρονισμός του mi και του google οπότε ανοίγει το wifi ή και τα δεδομένα ...αυτό μπορεί να συμβαίνει και ανά λεπτό εάν κλείσει και ανοίξει το wifi στανταρ θα ξανά συγχρονισμό....
-
συνεχιζει ή τσίτα , γκαζωνει και πάλι.... Παρ αυτά βλέπω και εγώ πολλές φορές τον συντονισμο ανοικτό για κλάσματα
-
Στο mi4c με την 6.11.17 ο καιρός κάποια στιγμή ενημερώθηκε είχα ανοικτά τα δεδομένα όλο το πρωί και βλέπω πήρε περιοχη ,πρόγνωση και όλα ....αλλά πάλι τώρα είναι off.... αδυναμία σύνδεσης.
-
παιδακια μία βοήθεια ή εφαρμογή του καιρού δεν ενημερώνει γιατί δεν μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο ούτε με δεδομενα ούτε με wifi ξαφνικά τι να πεζει ; Είμαι με την 6.11.17.....
-
πραγματικα νομίζω ότι ή rom πετάει ή εγώ πήρα καινούργιο τηλέφωνο....Δεν νομίζω να την αλλάξω....φοβερη διαχείριση ram μπαταρία μία χαρά ταχύτητα μαμαει...ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.
-
1.9g δεν το είχα δει ποτε
-
mi4c an tutu με την 6,29 68515 τώρα με την 6,10 59691 συνεχίζει να κολαει η καμερα άλλα ελπίζω να στρώσει με καμιά επανεκκίνηση ακόμα ...νεότερα σε δυο μέρες..... Όλα τα άλλα ρόλοι ...