οντως αυτό ισχύει. Αυτές τις μέρες έχω δυο ρεντμι ενα henessy και ενα kenzo και το πρωτο τραβάει πολύ πιο ομαλό και καθαρό βίντεο. Χωρίς αυτά τα συνεχόμενα focus.Εστιάζει γρήγορα και ομοιόμορφα χωρίς το "λοξυγγα" του κενζο
Παράθεση από NasDriver: “Καλοδούλευτο Ναι μπορείς να πας σε global developer από την αναβάθμιση ” Δυστυχως δεν την περναει με τιποτα. Λετε επειδη ειμαι στην global stable miui 7; και θελω να παω σε global dev miui 8; εαν περασω κατευθειαν την fastboot global dev θα την δεχτει αραγε; δεν θα το αντεξω και δευτερο "νεκρο" xiaomi για δωστε λιγο τα φωτα σας
Καλησπέρα παιδιά. Μόλις πήρα στα χέρια μου το διαμαντακι αυτό!! Φοράει global stable.Μπορώ να πάω σε global developer μέσω update του κινητού;; Ή θα έχουμε "θέματα";
Παράθεση από studiosakis: “καλημερα σε ολους Εαν αγοράσω το μοντελο με την international version και του φλασαρω την ελληνική Ρομ ,θα την χάσω την band 800; Ευχαριστώ ” καποιος που να ξέρει;
Παράθεση από Bodai: “@studiosakis με την πολύτιμη βοήθεια του @takisfrag τον οποίο ευχαριστούμε δημοσίως εχω στα χερια μου backup απο τα επίμαχα partitions του Hennessy. ” Να ευχαριστήσω δημόσια εσένα bodai και ιδιαίτερα τον takisfrag για την πολύτιμη και άμεση βοήθειά σας Χάρη σε σας και στις γνώσεις θα ξανά ζωντανέψει το τηλέφωνο. thumbup.png υ.γ.Επισης ευχαριστώ τον Γιωργο τον Αλεξη και τον demakhs. "Δεν υπάρχει" αυτό το φόρουμ!!!! μιλάμε για πολύ μπροστά thumbsup.png
να πω παιδια οτι οσες φορες και να φλασαρα με το sp tool παντα τις δυο χρωματιστες μπαρες εβλεπα. την κοκκινη πρωτα (η οποια αλλες φορες πηγαινε 100% αλλες 96% αλλες 99%) και μετα την κιτρινη η οποια ξεκινουσε βολιδα απο το 4%. Ποτε δεν ειδα τις αλλες χρωματιστες μπαρες οπως λεει ο οδηγος. Στο τελος βεβαια παντα μου εδειχνε το τεραστιο πρασινο οκ. το αναφερω μηπως και λεει κατι αυτο...π.χ να μην καθεται καλα η ρομ κτλ. ας το επιβεβαιωσει καποιος που εχει φλασαρει η τελος παντων καποιος που γνωρι…
ρε παιδια σας ευχαριστω ολους σας και ιδιαιτερα τον δοτη περιμενω το "μοσχευμα" με ανυπομονησια!!! υ.γ.και μετα την πορτοκαλαδα στο δοτη προσφερω σουβλακι Λιβαδειας για να καρδαμωσει το παλικαρι