Παράθεση από Bodai: “@studiosakis εννοώ Cosmo,Voda & Wind οταν λέω πάροχος. Γιατί αυτοί τσεκάρουν το ΙΜΕΙ. Οσον αφορά την ip εκει παίζει η mac address αλλά αυτό είναι και δεν είναι προβλημα .. ” ενταξει για το ιμει εχεις δικιο ειναι προβλημα,αλλα αυτο το αλλαζω. για την mac δεν υπαρχει προβλημα.
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από studiosakis: “ενταξει πειραζει αυτο;το ιμει εχω καταφερει και το περναω..αρα μπορω να βαλω το δικο μου..τα αλλα με τιποτα ” Πειράζει στο σημείο όπου οι πάροχοι ελέγχουν το ΙΜΕΙ της κάθε σύνδεσης και αν είστε στον ίδιο πάροχο δεν θα έχει κανένας σας σύνδεση.. Αν γίνει αυτό να προσφερθει κάποιος να μας "δωρίσει" backup τα 3 διαμερισματα (που έχουν αυτές τις πληροφορίες) απο το κινητό του να βάλουμε μέσα τα δικά σου ΙΜΕΙ & mac τότε με μια απλή επαναφορά του "διορθω…
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από studiosakis: “τι θα γινοταν αραγε; λες Γιωργο να ξανα ζωντανευε;να τα ξανα δουλευε;εστω και με διαφορετικα. το πολυ πολυ να αλλαζα το ιμει με το αυθεντικο μετα. ” Ναι.. απλά θα είχες ΄τα δικά του χαχαχ...Ξανα δοκίμασες τίποτα; ” ενταξει πειραζει αυτο;το ιμει εχω καταφερει και το περναω..αρα μπορω να βαλω το δικο μου..τα αλλα με τιποτα
Παράθεση από geoanto555: “΄΄Οσο και να είδα..(δεν είχα και πολύ χρόνο) οι οδηγοί είναι όλοι ίδιοι στην περίπτωση αυτή... ΄Θα τους ΄δούμε μαζί κάποια άλλη στιγμή γτ έπεσαν δουλειές.. ” να πω μια χαζομαρα αυτο με τα χαμενα imei,mac,bluetooth το ειχα παθει και με το κενζο μου. και τα ξανα εβρισκα με το full backup που ειχα κρατησει μεσω twrp. εαν περνουσα ενα τετοιο backup που θα μου εδινε καποιος "συναδελφος"παραδειγμα....τι θα γινοταν αραγε; λες Γιωργο να ξανα ζωντανευε;να τα ξανα δουλευε;εστω κα…
Παράθεση από geoanto555: “@studiosakis Για πες μας τι έχεις κάνει; Βρήκες την mac? ” καλημερα Γιωργο. δυστηχως φιλε δεν μπορω να τα καταφερω με τιποτα.
καλησπερα παιδια. τελικα δεν μπορω με τιποτα να περασω την mac wifi και το bluetooth. δεν μπορω αλλο με κουρασε ψυχικα. εαν θελει καποιο παλικαρι να βοηθησει να το αναλαβει ας μου στειλει μηνυμα. ευχαριστω
Παράθεση από geoanto555: “οπως μπεις ...πάρε ένα backup imei ” ενω υπαρχουν τα ιμει δεν μου τα εμφανιζει. επισης ενω η ρομ ειναι ρουτ μου ζηταει να την ρουταρω. μολις δωσω το δικαιωμα για ρουτ χανεται η συνδεση απο το pc και βγαζει μηνυμα οτι πρεπει να κλεισει το προγραμμα. τι κανουμε;
ειμαι με την Ελληνικη πλεον και ρουταρισμενος. ομως χωρις mac και bluetooth. να δοκιμασω τον οδηγο που μου εστειλες; [MIUI Device Team] How to recover NVram. Only originals!! Redmi note Pro WCDMA - Redmi Note 3G - Xiaomi MIUI Official Forum
Παράθεση από geoanto555: “θέλει να είσαι ρουτ ναι...Κάνε άλλο λογιαριασμό αν ξεκλείδωσες κάποια συσκευή΄τώρα... Εκτός αν βρούμε απο εδώ μέσα. ” εβρεθει λογαριασμος...δοκιμαζω...
Παράθεση από geoanto555: “How to recover NVram.Τον συγκεκριμένο τρόπο τον έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές .. Είναι και σχετικά εύκολος... ” Γιωργο αυτο δυστυχως ζηταει δικαιωματα ρουτ.αν και με αυτο πιστευω θα φτιαχνοταν Μπορω να το ρουταρω με κλειδωμανο bootloader;φανταζομαι οχι ε; H ρομ που φοραει ειναι 7.2.3 stable. Kαι κατι αλλο ...για να ξεκλειδωσω πρεπει να περιμενω 30 μερες ρε γαμ...ο