Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 176.
-
Αγορά αξεσουάρ
Kserw - - Ο καφενές μας
Μήνυμαδεν βλέπω τιμές ουτε buy option. Μήπως απλά δείχνει τα προιοντα?
-
Αγορά αξεσουάρ
Kserw - - Ο καφενές μας
Μήνυμα,,στο banggood ειναι soldout...! Εχει official shop? Μονο κινεζικο βλέπω. Καποια αλλη επιλογη? Καποιο με τεραστια ποικιλια και ασ μην ειναι φτηνο?
-
Αγορά αξεσουάρ
Kserw - - Ο καφενές μας
Μήνυμαθέλω να αγοράσω , nillkin frosted case για το mi4 και το redmi 2pro, tempered glass, τα καινουρια pistons- ta pro ή hybrid-, και ισως αν εχει βγει το powerbank 20κ. Από που προτίνεται? Το vickmall εχει τριπλασια τιμη και μικρή γκαμα. Καμία πρόταση? Ευχαριστώ!!!
-
Ένας μήνας με Xiaomi!!!
Kserw - - Ο καφενές μας
Μήνυμαδειτε τα screenshots. Πατώντας ενα λινκ με στέλνει στο πρώτο. Εκεί πατάω ΟΚ και φορτόνει το δεύτερο screenshot και ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΚΕΙ. τελείως. Θέλει back για να ξεκολήσει. Τίποτα άλλο δεν λειτουργεί. Τρέχω dev πάντα την καινουρια. Το όριο ειναι απεριοριστο.
-
Ένας μήνας με Xiaomi!!!
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από Kserw: “εμένα οταν πατάω ενα λινκ και μετά πατάω οκ αποθήκευση ΔΕΝ συμβαίνει τιποτα. ” Πας δηλαδή εκει όπου πρέπει να υπάρχει αυτό που θα κατέβαζες και δεν υπάρχει τίποτα? ” πατάω κανονικά το λίνκ, μου λεει θες να αποθηκεύ εσεις? Λέω ναι πατώντας το οκ και εκει μετά κολλάει, μένει σε λευκή οθόνη και δεν συμβαίνει τίποτα.
-
Ένας μήνας με Xiaomi!!!
Kserw - - Ο καφενές μας
Μήνυμαεμένα οταν πατάω ενα λινκ και μετά πατάω οκ αποθήκευση ΔΕΝ συμβαίνει τιποτα.
-
Ένας μήνας με Xiaomi!!!
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από Kserw: “2). Δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα με google chrome. Δεν ξέρω τι φταίει. Me xiaomi πλοηγό ΚΑΝΕΝΑ θέμα σε κανένα site. ” Κανε μια εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής να δούμε.. ” έκανα. Τίποτα.
-
Ένας μήνας με Xiaomi!!!
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠέρασε λοιπόν ένας μήνας με το ΘΕΡΙΟ μου ( έτσι το ονόμασα). MI4, παλιό αλλά ήθελα κάτι με premium όψη και διάλεξα αυτό, Όταν το πήρα στα χέρια μου τροζάθικα. Απίστευτο απλά. Το βγάζω από την θήκη του μόνο και μόνο για να το πιάνω. Λοιπόν ας ηρεμήσω τώρα! Το κινητό όντως είναι τέλειο, σε εμφάνιση, δυνατότητες και όλα του. Σημαντικότατο είναι η παρέα μας εδώ. Οτι και να θέλει κάποιος απλά το ρωτάει και αν είναι στις δυνατότητες μας το λύνουμε. ( Αν είδατε και στο προφίλ είμαι μέλος της παρέας πολ…
-
Παράθεση από Graydath: “Γενικά όπως και οι περισσότεροι εδω μέσα έχω κάνει αρκετές αγορές απο Κίνα. Παρόλα αυτα τώρα τελευταία άρχισα να ασχολούμε με φορουμς(έπαθα και έμαθα ενω θα μπορούσα να είχα μάθει πριν πάθω...). Κοινός τα φορουμ είναι καλά! Θα βάλω λοιπόν τις τελευταίες παραγγελίες μου που είναι και πιο έγκυρες - Την επωνυμία της επιχείρησης: Vickmall - Την Διεύθυνσή της (URL): vickmall.com - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 2 Prime(nillkin tempered glass+nillkin frosted shield)+Xi…
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
Kserw - - Ο καφενές μας
Μήνυματο banggood εχει λογαριασμο σε ελληνικη , καθως απο την πρωτη μερα των cc δεχοταν παραγγελιες
-
o MITU έγινε ...Έλληνας!
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από stefgr74: “Ο αληθινός MITU ήταν πάντα Έλληνας και τον φιλοξενώ σπίτι μου... ” ωραίος!
-
3 Νέα Προιόντα Απο Tην Xiaomi
Kserw - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΤα πιστονς προ φενονται ωραια.
-
Επαφες
Kserw - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμαεισαι τεράστιος καίσαρα. Νασαι καλά.