Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-176 από 176.

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Kserw: “Η cosmote στελνοντας end day στο 1333 το απενεργοποιει.” Στη WIND πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους πεις απενεργοποίηση ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ, όχι αύριο (που συνήθως λένε, για να φάνε μια ακόμα μέρα!)” Nαι εχεις δικιο. Μονο κοσμοτε με μνμ.

• Mi3w πρόβλημα με USB

Kserw - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Κατι χαζό. Δοκίμασε σε άλλη θυρα usb. Είχα το ιδιο θέμα. Εν τέλει όλες μου οι θύρες ήταν καμμένες εκτός μιας. Η δοκίμασε σε άλλο pc.

• Η cosmote στελνοντας end day στο 1333 το απενεργοποιει.

• ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ.ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΝΕΣΕ. en.miui.com/thread-78297-1-1.htmlo Αλλη λυση απο το ιντερνετ ειναι αυτη. Το ποσο ισχυουν δεν το ξερω. First check Security -> Permissions -> Enable data networks Deny all unwanted apps and set the rest to Ask. Second, if you don't need to use data networks, open Settings -> Mobile networks -> Data Enabled. Disable it. Also disable Always receive MMS in Security -> Mobile networks.

• Απορία για redmi 2a

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Kvak: “Το συγκεκριμένο κινητό υποστηρίζει μόνο Κινέζικα δίκτυα (TD-LTE) αν δεν κάνω λάθος και όχι Ευρώπη !” Χμμ ίσως οφείλεται σε αυτό. Ευχαριστώ.

• Απορία για redmi 2a

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Η εταιρεία έχει σαν φτηνό μοντέλο το redmi 2a. Το.είχε.ρίξει στα 80 δολλάρια. Η απορία μου είναι γιατί κανένα σαιτ δεν το πουλάει. Ξέρεις κανείς γιατι; ξέρετε κάπιο σαιτ να το πουλάει ; Ευχαριστώ.

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Kserw: “Παράθεση από aleksgiab: “Από το honorbuy.com έχει αγοράσει κάποιος;; θέλω να πάρω το mi4i” Πολύ αξιόπιστο σάιτ. Προσωπικά λόγω κάποιου προβλήματος η dhl άργησε 9 μέρες” Μόλις είδα ότι έχει το Xiaomi Mi Note Pro για 599$ και με 39$ ακόμα μου έρχεται με DHL σε 2-5 ημέρες χωρίς τελωνείο και πραγματικά το σκέφτομαι.....” Τσέκαρε λίγο πριν αγοράσεις τα παράπονα σχετικά με το mi note pro. Έγιναν πάρα πολλά στην κίνα λόγο υπερθέρμανσης. Μερικοί αναφέρονται …

• Παράθεση από nnbignick: “Για την ώρα δεν έχω υπολογιστή αλλά θα το κάνω και θα σου πω” Σωστό. Δοκίμασε στον υπολογιστή σου. Σε φορμάτ FAT32.

• Παράθεση από nnbignick: “Σήμερα έκανα χρήση video και foto δεν τα αποθηκεύει στην sd και μου λέει να περάσω sd δεν την αναγνωρίζει ούτε μπορώ να μεταφέρω αρχεία video foto από την μνήμη στην sd” Της έκανες φορματ ; για δες αυτό το βίντεο. Ένας φίλος είπε οτι το έλυσε με το βίντεο. Μακάρι να σε βοηθήσει. youtu.be/Fv_56mwG0w4

• Αγορά xiaomi mi4i

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από aleksgiab: “Ήρθε η ώρα να αγοράσω για τον αδερφό μου το mi4i έχετε να προτείνετε κάποιο site;; και τι πρέπει να προσέξω στην αγορά;; υπάρχει σε κάποιο ευρωπαϊκό κατάστημα;;” Honorbuy.com . Το έχει σαν προσφορά χωρίς μεταφορικά. Επίσης σαν φόρουμ έχουμε κουπούνι έκπτωσης 5 ευρό.

• Παράθεση από aleksgiab: “Από το honorbuy.com έχει αγοράσει κάποιος;; θέλω να πάρω το mi4i” Πολύ αξιόπιστο σάιτ. Προσωπικά λόγω κάποιου προβλήματος η dhl άργησε 9 μέρες

• Από όσα ξέρω αν στην διαβάσει όλα καλά. Δες εδώ ίσως σε βοηθήσει. Can I use a larger SD card than listed as maximum in smartphone speccs?

• Πρόβλημα με redmi note.

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Αφού είναι για την κοπέλα σου βάλε την stable να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 8o” Χαχα. Οκ ωραία. Νασαι καλά.

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ελληνικά έχει αλλά δεν ξέρω πια. Όταν πάρω άδεια από το φανταριλίκι θα βάλω αυτό που μου είπες. Το stable ή εκείνη που λέει επίσιμη ;Ευχαριστώ πολύ.

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράγγειλα ενα ρεντμι νοουτ για την κοπελιά μου. Όλα τέλεια. Δύο βδομάδες τώρα όταν καλεί κάποιον ,μετά το τέλος της κλήσης δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή κλείσιμο κλήσης ( στην οθόνη δεν βγάζει το "πλήκτρο"). Ξέρει κανείς κάτι; Ευχαριστώ.

• Καλώς σας βρήκα φίλοι μου. Μπράβο για την καλή δουλειά στο σαιτ;-)