Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 121.
-
@derveni @gkalen έκανα εγκατάσταση αυτή τη ρομ τελικά. Ελπιζω σύντομα να έχουμε κάποια νεότερη ρομ.
-
2018 xiaomi ευχές
ΜήνυμαΧρονια πολλα παντα ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ
-
@derveni Ευχαριστω πολυ για τον πολυτιμο χρονο σου που ξοδεψες για να βρουμε λυση στο θεμα μου.
-
Παράθεση από derveni: “@vasiliki_g2425 Κάνε μια εκκαθάριση ιστορικού, δες λίγο να κατεβάσεις από το Chrome εγώ αυτό το app χρησιμοποιώ για το κινητό, πες μας λίγο τι έγινε ? ” πριν απο μια εβδομαδα εκανα format στον υπολογιστη.
-
τα ιδια μου κανει Παράθεση από miltoskartalas: “Παράθεση από vasiliki_g2425: “Παράθεση από MIUI_ART: “Μην χρησιμοποιείς την εφαρμογή του φόρουμ για το Androidfilehost ” και πως να κατεβαζω?πως και με ποιο τροπο? ” Στο αρχικο ποστ υπάρχουν δύο επικεφαλίδες μια για τις xtr και μια για τις arωμα διάλεξε ποια θέλεις κατά και μετά δες εκεί.που θα σε πάει για ποια συσκευή θέλεις να καταβάσεις Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από amavroudis: “ανοιξε τον Browser του κινητού σ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μην χρησιμοποιείς την εφαρμογή του φόρουμ για το Androidfilehost ” και πως να κατεβαζω?πως και με ποιο τροπο?
-
@derveni αυτο αντιμετωπιζω.
-
ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. δεν μπορω να κατεβασω ομωσ αμωσ ρε παιδια τι γινεται?
-
Καλησπερα. παταω στο λινκ για την xtrv και μου βγαζει συνεχεια αυτο. Δεν ξερω τι να κανω. =============== Νοε 23rd 2017, 7:32pm =============== Παράθεση από MIUI_ART: “Μια χαρά είναι το Androidfilehost σε ότι αφορά την ασφάλεια της σελίδας τους. Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. ” Παταω στο link για xtrv και μου βγαζει συνεχεια αυτο
-
@gkalen μπορεις να στειλεις Link γιατι κοιτα τι βγαζει: Αυτός ο ιστότοπος δεν μπορεί να προσφέρει ασφαλή σύνδεση Ο κεντρικός υπολογιστής androidfilehost.com χρησιμοποιεί μη υποστηριζόμενο πρωτόκολλο.
-
Παράθεση από amavroudis: “@vasiliki_g2425 Εδω εισαι: Loading site please wait... Μπορείς να βρεις για όλα τα μοντέλα τις rom εδώ: [XTRV-7.11.9/10 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 10/11 21:30) ” αυτο βγαζει: Αυτός ο ιστότοπος δεν μπορεί να προσφέρει ασφαλή σύνδεση Ο κεντρικός υπολογιστής androidfilehost.com χρησιμοποιεί μη υποστηριζόμενο πρωτόκολλο.
-
Παράθεση από kostas1alina: “@vasiliki_g2425 μάλλον διαβάζεις τη μισή απάντηση που σου δίνουν...... Φωνάζεις σε κανέναν;;;;;;; ” καταλαθος.Σορρυ εαν πειραξε κανενα.Δεν το ειχα καταλαβει και δεν ηξερα οτι τα κεφαλαια ειναι για να φωναζεις ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ(πλακα κανω) =============== Νοε 12th 2017, 8:55pm =============== Παράθεση από vasiliki_g2425: “Παράθεση από Bodai: “Ορίστε -> xiaomi-miui-hellas-5.0_ferrari_V9_arΩma_7.11.10.zip Και μήν γράφεις κεφαλαία. Φωνάζεις σε κάποιον ?? ” ΓΙΑΤΙ ΕΜ…
-
Παράθεση από Bodai: “Ορίστε -> xiaomi-miui-hellas-5.0_ferrari_V9_arΩma_7.11.10.zip Και μήν γράφεις κεφαλαία. Φωνάζεις σε κάποιον ?? ” ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ?
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΕΤΕΒΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ androidfilehost.com KAΙ ΔΕΝ ΦΟΡΩΝΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ.ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!
-
Μεχρι στιγμής σε mi4i ολα καλώς.Επιδιωρθωθηκε στις επαφές η δεξιά μπάρα με το αλφάβητο είναι πλέον στα Ελληνικά.
-
@gkalen Προσπαθησα να βαλω την ρομ.Κοιτα τι βγαζει.Στο mount η επιλογη ανεγραφοταν ως system και οχι ως system partition read only , ηταν ανεργη την τικαρα και την ξετικαρα.Εκανα install αλλα παλι μου εβγαλε τα ιδια.
-
@gkalen έχουμε τίποτα καινούριο για mi4i?
-
@linuxilakis Σε ευχαριστω πολυ για την προσπαθεια σου στην επιλυση του προβληματος στην εφαρμογη mail.Παρολο τ6ις απειρες προσπαθειες το προβλημα δεν επιλυθηκε.Συνεχιζω με την εφαρμογη που με προτεινε ο @MIUI_ART.
-
Παράθεση από linuxilakis: “Ωραία σιγά σιγά θα το βρούμε. Άρα από ότι καταλαβαίνω οι λογαριασμοί υπάρχουν ήδη στην εφαρμογή. Τότε διαγραφή τα account και ξανά σετατισμα με τους τρόπους που σου είπα. Αλλιώς ελα αυριο στο Μοσχάτο που θα χούμε συνάντηση να το φτιάξουμε ” Τι εννοεις υπαρχουν.Δεν υπηρχαν εγκατεστημενοι.Προσπαθω να τους εγκαταστησω ξανα, μετα την αναβαθμιση απο miui 8 se 9