Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 121.
-
Το θελω,Εαν καποιος το κερδισεις σας παρακαλω να μου το παραχωρησεται
-
Καλημερα στην κοινοτητα.Θα ηθελανα υποβαλω μια ερωτηση προς το κοινο:Γιατι οι ηχητρικες ειδοποιησεις των μυνηματων mms απο FB messenger κτλ ειναι πολυ χαμηλος.Ελεγξα ολες τις ρυθμισεις ειναι στο μεγιστο.Ευχαριστω
-
Απο xiaomi mi4i ολα καλώς!Μόνο την δεξια μπάρα στις επαφές να γίνει με ελληνικους χαρακτήρες θα ήταν βολικό για τους χρήστες.Κατά τα άλλα όλα είναι τελεια
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “@vasiliki_g2425 σε Windows XP δεν το δοκίμασα διότι κατ' εμέ δεν υπήρχε λόγος καθώς το εν λόγω λειτουργικό σύστημα είναι ξεπερασμένο εδώ και καιρό. Άσε που όσοι έχουν windows xp θα έχουν κατά 99.99% τα 32bit οπότε δεν θα λειτουργεί ούτως ή άλλως. Θα μπορούσα όμως να το δοκιμάσω!! Έτσι για εμπειρία! ” οκ στο ιδιο ειχαμε καταληξει και μετον φιλο μου τον @gkalen
-
@George Kaggelaris Πολλα μπραβο.Σε windows xp ειναι ηδια διαδικασια?Βεβαια ο @gkalen αφιερωσε πολυ απο τον ελευθερο χρονο του για την επιλυση του προβληματος που εχω.
-
@gkalen Ενα μεγαλο ευχαριστω για την αφιερωση του πολυτιμου χρονου σου στην επιλυση του προβληματος μου.
-
Καλησπερα.Παιδια εχω το mi4i δεν εχει βγει για την κινηταρα μου καινουρια stable? Δεν εχει link διπλα στην δικια μου συσκευη.
-
καλησπερα για mi4i?
-
@gkalen καλημερα.Το θεμα με το usb το ελησα με το φλασακι,οπως σου ειχα πει και δεν με απασχολει πλεον εαν συνδεεται με το pc.το μονο που με προβληματιζει ειναι εαν εχει θεμα η καμερα του κινητου με το νεα ρομ γιατι κατι τεταοια διαβαζω.Ευχαριστω και καλημερα.
-
Παράθεση από gkalen: “ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Οι ρομς για τα Cancro και Virgo θ'ανεβουν ξανά .. Θα έχετε νέα λινκ σε λίγη ώρα .. @vasiliki_g2425 Δεν έπιασες το υπονοούμενο "οικογενειακως" ?? χαχαχα , αποκλείεται .... Πρέπει να σου εξηγήσω τις διαφορές και να δούμε το usb .. Δεν βάζουμε stable πάνω από developer ή το αντίστροφο , πρέπει ν'ακολουθησεις ή stable ή developer .. ” @gkalen ναι σιγουρα δεν καταλαβα τι εννοουσες οικογενειακως,τι εννοουσες?Δηλαδη τωρα που φοραω στην κινηταρα stable εκδοση δεν μπορω …
-
Παράθεση από gkalen: “@vasiliki_g2425 Κατέβασε αυτή τη ρομ από το πρώτο ποστ ( την 7.2.16 για το ferrari ). Την Τετάρτη ή την Πέμπτη σας θέλω οικογενειακώς να μιλήσουμε και να δούμε και την εγκατάσταση της ρομ και το θέμα σου με το usb .. Δε πάει άλλο Βασιλική , θα κάνουμε ένα μίνι φροντιστήριο για να ξέρεις τι και πώς θα κάνεις , απο'δω και πέρα . Θα σου στείλω π.μ. την Τετάρτη και κανονίζουμε. @jpastos Βοηθά με λίγο , που το γράφει αυτό ?? Στο ζιπ , στο mail ή στις ρυθμίσεις ?? ” Καλημερα.χαχα…
-
@gkalen Καλησπερα.Υπαρχει νεοτερη stable rom?;η να κατεβασω αυτη?
-
Παράθεση από gkalen: “@vasiliki_g2425 Περαστικά σου !! κατέβασε τη ρομ και βαλτη σε κάποια μνήμη ( τηλ.. , otg , κ.λ.π. ). Η διαδικασία είναι η ίδια με αυτή που είχες κάνει όταν μιλάγαμε για τις stable. Θέλει πάλι factory reset γιατί η 7.2 9 είναι developer rom ” @gkalenκαλησπερα ειναι ευκολο να μου γραψεις παλι την διαδικασια γιατι δεν ξερω πως να την βρω?Ευχαριστω.Η καμερτα θα εχει θεμα με την νεα version?και κατι αλλο τραβηξα κατι βιντεακια και παρατηρησα τα εξης στο ενα απο αυτα φαινοταν οτα…
-
Καλημερα σας ,μετα απο καιρο και μια ιωση h2n3 να με ταλαιπωρει,ασ ελπισουμε οτι ολλα ειναι καλα.Εχω σε Mi4i μια stable rom, πως θα κανω εγκατασταση την [XTRV-7.2.9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM.εαν ειναι ευκολο αναλυτικες οδηγιες για αρχαριες και οχι συντομογραφιες. @gkalen βοηθεια.
-
Παράθεση από gkalen: “@olafeone Θα κατεβάσεις την τελευταία fixed 7.1.19 για το nikel και θα την βάλεις με factory reset .. ” καλημερα @gkalen διαβασες αυτο με το email?Το προβλημαπου εχω ειναι οτι ενω συγχρονιζεται και λαμβανω τα εισερχομενα δεν μπορω να στειλω email.
-
καλησπερα και παλι στην κοινοτητα μετα απο πολυ καιρο λογω υποχρεωσεων.Προσαπαθω να στειλω email απο το mi4i με την εφαρμογη του κινητου και μου λεει οτι δεν μπορει να σταλει.πρεπει να κανω καποια ρυθμιση?τα εισερχομενα τα βλεπω κανονικα.Ευχαριστω
-
@gkalen καλημερα.Μηπως ειναι ευκολο η διαδυκτιακη συναντηση να γινει κατα τις 17:00 γιατι εχω κατι υποχρεωσεις το βραδακι?.Ευχαριστω πολυ.
-
@'gkalen θα κανω εγκατασταση το team viewer επειδη ειμαι ομως ασχετη θα μιλας με τον αντρα μου,υπαρχει θεμα(να μιλας με τον αντρα μου??
-
@pechr το mi pc siute το εγκετεστησα το mi flash τι ειναι και που το βρισκω?Ευχαριστω.