Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 140.
-
εδω λεει οτι Για ομαλή μετάβαση από XTRV-BETA1σε XTRV-BETA2, προτείνεται το Factory Reset πριν από το Flash... και επειδη αυτη που φλασαρα ειναι Beta1 και η πιο προσφατη ειναι Beta 2 μηπως μπορεις να μου πεις τι θα κανω?
-
Μόλις πέρασα την 6.12.22 XTRV Dev στο Kate. Θα βάλω την 7.2.24 ΧTRV Beta2... Πως γίνεται?? Θα χρειαστεί και factory reset? Και αν χρειαστεί πως γίνεται αυτό;
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Βάλε του Kenzo by Michael, το ίδιο είναι. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μήπως έχεις κάποιο Link?
-
Καλησπέρα...TWRP για Kate που μπορώ να βρω?
-
Έχετε καμιά πρόταση για μία θήκη, απλή ή flip, για το Kate? Από Ελλάδα πουλάει κάποιος;
-
Παράθεση από GR-Macedon: “Το πρόβλημα της μη σωστής λειτουργίας του μικροφώνου των ακουστικών έχει λυθεί; Εσείς έχετε δοκιμάσει; ” στο Kate μου που δοκίμασα δεν έχει λυθεί ακόμα
-
ναι ειναι αρκετα smooth..δεν εχει κανενα κολλημα
-
εγω εβαλα τον nova launcher..καλο ειναι αλλα μετα βαρεθηκα και επεστρεψα στο κλασικο MIUI Launcher...πλεον τον εχω συνηθισει
-
ψηφισα ως TrustChaos
-
ευχαριστω πολύ...θα παραμεινω με την 6.12.15 παντως...ελπιζω στο επομενο update να εχει λυθει
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Chaos: “τελικα εκανα downgrade στην 6.12.15 μεσω του updater και πλεον εχω data..οποτε ειναι θεμα ROM ” Είναι μια χαρά ή 6.12.22. Απλά έπρεπε να ξαναπεράσεις τα APN.. ” κανεις δεν μου ειπε πως ομως..και δεν μπορεσα να το βρω..
-
Παράθεση από Chaos: “από σήμερα που μου ηρθε η global dev 6.12.22 στο κατε δεν εχω data access..ολα ενεργοποιημενα(4g, 4GB απο cosmote) και δεν πιανει καθολου...τι παιζει;; ” τελικα εκανα downgrade στην 6.12.15 μεσω του updater και πλεον εχω data..οποτε ειναι θεμα ROM
-
εμ πως γινεται αυτο;;
-
από σήμερα που μου ηρθε η global dev 6.12.22 στο κατε δεν εχω data access..ολα ενεργοποιημενα(4g, 4GB απο cosmote) και δεν πιανει καθολου...τι παιζει;;