Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 140.
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: geekbuying - Την Διεύθυνσή της (URL): geekbuying.com - Tι ακριβώς αγοράσατε: Redmi Note 3 Kate, Xiaomi 20.000 mAh PowerBank, Xiaomi Mi IV Hybrid Earphones, Xiaomi Mi Band 2 - Την ημερομηνία αγοράς: 17/10/2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 1 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 25 μέρες για το Powerbank και τα ακουστικά(11/11), 53 μέρες για το redmi και το mi band..(09/12) - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10):…
-
Antutu score από τα xiaomi
Chaos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαRedmi note 3 Kate Global developer 6.12.8 b64t9cX.png πως βάζουμε εικόνα στο ποστ?
-
λοιπόν ειχα παραγγειλει τα εξης: - redmi note 3 inernational 163 € - mi band 2 30€ - xiaomi powerbank 20.000mAh 28€ - Xiaomi Mi IV Hybrid Earphones 17€ τα δυο τελευταια εφυγαν πρωτα σε ξεχωριστο πακετο(αν και απο ιδια παραγγελια..) απο κινα και τα παρελαβα χωρις τελωνειο μεσα νοεμβριου... τα αλλα δυο σταλθηκαν μεσα νοεμβριου και παρελαβα παρασκευη
-
@Thracia ο @ditheo θελει να παει απο global dev σε global stable..λογικα παλι μεσω updater..αν δεν γινει,φλασαρεις την fastboot
-
@ditheo οταν λες οτι σου ηρθε με global china τι εννοεις;; εμενα μου ηρθε με global stable και εχθες περασα την global developer με τη διαδικασια που εγραψες @dimpyr αν δεν κανω λαθος το redmi note 3 pro αλλα και το kate δεν υποστηριζουν quick charge..o snapdragon 650 το υποστηριζει αλλα η xiaomi οχι
-
οχι δεν εχω προβλημα..απλως μου φαινοταν μικρο το νουμερο..ασε που σπανια εχω 1,8 ελευθερο..συνηθως 1,6-1,7.. και λεω μηπως βαλω xtrv..
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από demakhs: “"σωνεται" ” ” να τα καταλαβαιναμε κιολας
-
εσεις ποση ραμ εχετε ελευθερη στο κατε; εγω πανω απο 1,8 gb δεν εχω παει...εβαλα global dev αλλα δεν ειδα καποια ιδιαιτερη βελτιωση.. η XTRV αξιζει στο κομματι του ram management?
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Aliexpress, H&H Electronic Co., Ltd. - Την Διεύθυνσή της (URL): aliexpress.com store:1500007 - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Power Bank High Quality Silicone Case Cover for Xiaomi 20000mAh - Την ημερομηνία αγοράς: 15/11/2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 6/12/2016.. 21 m;erew - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : δεν χρειάστηκε - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): πολύ …