Παράθεση από Saloufardos: “Παράθεση από Chaos: “ ” ” official stable 8.1.1.0..locked bootloader..είχα πρόβλημα με bootloop..τωρα ειμαι οκ..δεν θα χρειαστω το edl @Kostas Giannakopoulos ναι μερικα περνανε..αν εισαι τυχερος δεν θα περασει...η καμπανα είναι μεταξυ 15-40 ευρώ περιπου..αλλά και παλι δεν ειμαι σιγουρος..μπορει να χαλαρωσαν λιγο και να μην τα περασουν ολα
επίσης τώρα τελευταία τα πακέτα περνάνε τελωνείο..και εγώ θεσσαλονίκη είμαι και περιμένω 2 βδομάδες το δικό μου...καλύτερα να το πάρεις με eu express.. κατά τα άλλα το κινητό είναι μια χαρά...
Παράθεση από Souits: “Αυτό είναι μια καλή έκβαση.....Για μένα καλό θα ήταν να ξεκλειδώσεις και να περάσεις την Ελληνική XTRV..... ” μα αφου στο edl εμπαινε και εφευγε..τωρα θα προσπαθησω ξανα? ας το αφησω καλυτερα..δεν το εχω με τα φλασαρισματα..
Παράθεση από nikpoth: “Παρέλαβα mi max σήμερα.Αρκετά γρήγορα,12 μέρες.κανένα πρόβλημα με τελωνείο. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” απο που και με τι post?
λοιπον μαλλον φτιαχτηκε το κινητο...το αφησα το βραδυ να φορτισει ενω ηταν σε bootloop...ανοιξε καποια στιγμη το βραδυ και απο τοτε το χρησιμοποιω κανονικα χωρις κανενα bootloop.. ευχαριστω ολους για τις απαντησεις
αυτο εδω εκανα.. edit: εχω δικαιωμα =============== Δεκ 5th 2016, 12:40am =============== plz help..κινητο ουτε δυο μηνων και να παθαινει τετοια? αυτο που μου ειπατε για το καλωδιο πολυ δυσκολο μου φαινεται να το καταφερω... καμια αλλη εσχατη λυση? εκανα και factory reset αλλα τιποτα
λοιπον το κινητο ανοιξε και προς το παρον δεν κλεινει...αν κανω ομως power off ή reboot θα ξαναρχισει το bootloop..τι να κανω τωρα? να κανω factory reset ή να flashaρω?
οπως ειπα πριν μπαινω σε edl, παταω download και αρχιζει ξανα το bootloop..οποτε για πες τι επιλογη εμεινε. @Thraciaτο εκανα γιατι ειμαι σε bootloop και στον οδηγο λεει να κανω fastboot reboot...και οχι ..το fastboot δεν μενει..φευγει..
εχει official global stable 8.1.1.0 που πηρε πριν 1 βδομαδα περιπου..κλειδωμενο bootloader..απο geekbuying το πηρα...screenshot δεν εχω αφου το κινητρο ειναι σε bootloop..οχι δεν εχει twrp..oxi δεν εχω backup αλλα δεν ειχε και πολλα μεσα..
δεν γινεται τιποτα..μολις μπαινει παταω π.χ. download και κατυεθειαν φευγει... μπηκα για λιγο fastboot, εκανα fastboot devices, fastboot reboot και μου εβγαλε για το καλωδιο(που το ειχα βαλει ηδη) και απο κατω ελεγε mi.pcsuite.com..και μετα παλι bootloop
Παράθεση από geoanto555: “Το άφησες σε bootloop για πολύ ώρα; Από τι έφτασε σε αυτό το σημείο? ” ναι..ειναι μια μερα ετσι...δεν ξερω..ηταν ανοιχτο και ξανφικα ξεκινησε τα reboot