Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 140.
-
Παράθεση από Atha Kappas: “Μιλησα με γνωστό τελωνειακο και μου ειπε οτι εχουν παρει πολυ κοσμο ενοψει των γιορτων και οι εκετελωνισμοι εκει που θελαν γυρω στης 20 ημέρες πλεον θελουν μονο 3 οποτε απο εδω και περα θα περνανε περισσότερα πακέτα απο τελωνειο Στάλθηκε από το Lenovo A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εμένα είναι ήδη 5 μέρες...δηλαδή τόσο καιρό τι κάνουν? Εσένα πόσες μέρες έκανε να πάει από τελωνείο στο τοπικό κατάστημα? Και πως καταλαβαίνεις ότι πέρασε τελωνείο και έφτασε στο κατ…
-
Παράθεση από osalonikios: “Έχει διεθνές αεροδρόμιο, τον μεγαλύτερο σιδηροδρομικο σταθμό της χώρας και το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι απο το οποίο εξυπηρετούνται τα μισα Βαλκάνια. Γίνεται να μην έχει τελωνειο; Δεν έχει 1. Έχει πολλά. ” Φανταζόμουν ότι αν περάσει τελωνείο θα περνούσε από Αθήνα..αλλά βλέπω και η Θεσαλονίκη έχει..
-
Εννοούσα ότι η dev βγάζει πιο γρήγορα από την global stable..
-
Παράθεση από Chaos: “Έχω παραγγείλει το Kate+Mi Band 2 στις 17/10 (flash sale) από geekbuying, άργησε πολύ να σταλθεί και πλέον έχει κολλήσει εδώ..Συνήθως μετά το κέντρο διαλογής θεσσαλονικής την επόμενη εργάσιμη έφτανε..Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται..Ελπίζω να μην περάσει τελωνείο..έχει η Θεσσαλονίκη,βασικά? ” Μου απάντησαν τα ΕΛΤΑ ότι τελικά το πακέτο πήγε για εκτελωνισμό και θα μου το στείλουν όταν τελειώσει.. Τώρα, τι κάνουμε?? Το κόστος το πληρώνω όταν μου το παραδώσουν; Θα με ειδοποιήσουν, φαντ…
-
Συνήθως όταν λέμε ελληνική Rom εννοούμε την Dev...γι΄αυτό το έγραψα...
-
Το Kate δεν έχει λευκό χρώμα για επιλογή.. Μόνο Gray και Gold
-
το Kenzo δεν έχει την 800αρα μπάντα, είναι κατά 2,5mm πιο κοντό και η oficcial global stable είναι στο android 5.1.. το kate το ξεχωριζεις αν λεει "Special Edition" ή "International Version" ή κάτι παρόμοιο.. Αυτό που θέλεις εσύ είναι το Kate.. Σου είπα ότι αφού δεν λέει Android 6, ΔΕΝ είναι το Kate... Με την αναβάθμισης του Kate παίρνεις MIUI 8/Android 6.. Με την αναβάθμισης του Kenzo παίρνεις MIUI 8/Android 5.1.. Φυσικά μιλάω για Global Stable πάντα
-
Το Kate έρχεται με Android 6 και MIUI 7..μετά το αναβαθμίζεις σε 8 και είσαι κομπλέ.. Αν δεν έρθει με Android 6 αλλά με το 5 τότε είναι το Kenzo... Αν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσει κάποιος..
-
σωστή επιλογή είναι αυτή που ταιριάζει με τις ανάγκες σου..αν θέλεις πιο μεγάλη οθόνη ή μικρότερη, καλύτερο επεξεργαστή κτλ.. Πάντα αγοράζουμε την offcial global version ...επίσης πρέπει να αφαιρέσεις τα links από το post σου..δεν επιτρέπονται.. Το Kate έρχεται με Android 6... Λογικά η επόμενη global 8.1 θα έχει ελληνικά.απλώς θα έρθει σταδιακά σε όλες τις συσκευές
-
@geoanto555 ναι έχω και το 3s ..απλώς δεν το έχω βάλει στις συσκευές μου..σήμερα πήρε αναβάθμιση η Global Stable
-
Παράθεση από derveni: “@lionlion Ρε παλικάρι η πλάκα κάνεις η αδιαφορεις για τους άλλους, γιατί γράφεις με κεφαλαία, @Chaos κανονικά έπρεπε εσένα να βάλω πρώτα χέρι, γιατί δεν τον γκαζωσες. ” έχεις δίκιο..απλώς και εγώ σαν νέος χρήστης ξεχάστηκα.. εν πάσει περιπτώσει @lionlion πρέπει να στείλεις ένα screenshot.. αν έχεις την Stable, θα έχεις και ελληνικά..σήμερα πήρε και το δικό μου..