Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 173.
-
Όλα μια χαρά και σε mi pad Στάλθηκε από το MI PAD 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα μια χαρά και στο mi pad 2....ευχαριστούμε! Στάλθηκε από το MI PAD 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από mpokeras: “ναι, στο recovery μπαίνω για να κάνω εγκατάσταση τα gapps, κρασσαρει και κάνει reboot από μόνο του ” Προσπάθησε αυτό Instruction, How To Fix Google Market Error 963 Part 2 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support και μετά τον οδηγό τοτε, αν και δεν πρόκειται για error 963!!
-
στο recovery κολλάει η εγκατάσταση των gaps; ;;
-
κάνε αυτό Οδηγός Εγκατάστασης Playstore & GApps στο MiPad 2 δουλεύει
-
στο mi pad 2 βγάζει error...
-
κατεβάζω και εγώ για mi pad 2 και βλέπουμε
-
για να πάμε σε προηγούμενη rom χρειάζεται wipe και στα data ;;;
-
με το mi pad 2 θα γίνει κάτι αυτή την εβδομάδα για rom; ;;
-
στο delete μου έβγαζε error... Συνέχισα κανονικά τη διαδικασία αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω από το play store λέει λήψη σε εκκρεμότητα και δεν κατεβάζει.. Είμαι σε stable gtv στην τελευταία...έβαλα την τελευταία έκδοση του android web view (όχι από το store)τώρα ή λήψη ξεκινάει αλλά δεν κάνει εγκατάσταση error 963
-
Παράθεση από sifario: “Παράθεση από pilot: “μόλις το παρέλαβα και εγώ....το playstore υπάρχει επάνω αλλα δεν κάνει ενημέρωση σε καμία εφαρμογή...πως θα περάσω από stable global σε developer ?που είναι το πρώτο βήμα που γράφει εδω ο οδηγός ” κατεβαζεις την developer apo εδω MIUI ROM for Xiaomi Mi Pad 2 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum και μετα την βαζεις στην συσκευη σου. Μεσω της εφαρμογης updater επιλεγεις πακετο αναβαθμισης και βρισκεις την rom που κατεβασες την κανεις εγκατασταση…