Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 173.
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμαεμείς υπάρχει κάποια ιδέα ποτέ θα πάρουμε νέα rom ηηηηη; ;;;
-
αύριο για mi note pro θα έχει rom????και κάτι άλλο ....πως μπορώ να κάνω δωρεά χωρίς paypall (δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αυτό τον τρόπο)με μεταφορά μέσω i-bank???????
-
για mi note pro θα πάμε στην επόμενη και βλέπουμε ;;;
-
Όντως υπάρχει θεματάκι στο mi note pro αλλά οκ δεν είναι και μεγάλο με ένα κλικ πάλι παίζει το βίντεο... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά σε mi note pro... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά καλημέρα... Μια απορία θα ήθελα να μου λύσει κάποιος... Κάνοντας κάθε εβδομάδα αναβάθμιση στην νέα rom κάθε ποτέ θα πρέπει να κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πριν τη περάσουμε για καλύτερη απόδοση ;;; η δεν χρειάζεται ποτέ κάτι τέτοιο ;;; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από pilot: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από pilot: “Χρόνια πολλά... Καλή χρονιά σε όλους παιδιά... Όσο για την rom όλα καλά εκτός του ότι δεν μπορώ να αλλάξω ταπετσαρία... Δεν ξέρω βέβαια αν είναι γενικό η σε εμένα... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Άλμπουμ/ βρίσκεις την φωτό/ περισσότερα / ορισμός σαν ταπετσαρία. Η αλήθεια είναι το δοκίμασα από τις ρυθμίσεις και δεν έπιασε, δεν ξέρω γιατί. ” Εμένα δεν πιάνει ούτε αυτό που λες...…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από pilot: “Χρόνια πολλά... Καλή χρονιά σε όλους παιδιά... Όσο για την rom όλα καλά εκτός του ότι δεν μπορώ να αλλάξω ταπετσαρία... Δεν ξέρω βέβαια αν είναι γενικό η σε εμένα... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Άλμπουμ/ βρίσκεις την φωτό/ περισσότερα / ορισμός σαν ταπετσαρία. Η αλήθεια είναι το δοκίμασα από τις ρυθμίσεις και δεν έπιασε, δεν ξέρω γιατί.” Εμένα δεν πιάνει ούτε αυτό που λες... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντα…
-
Χρόνια πολλά... Καλή χρονιά σε όλους παιδιά... Όσο για την rom όλα καλά εκτός του ότι δεν μπορώ να αλλάξω ταπετσαρία... Δεν ξέρω βέβαια αν είναι γενικό η σε εμένα... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λίγα κινέζικα στον καθαρισμό... Και δεν "κατεβαίνει" η μπάρα ειδοποίησεων.... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άκυρο το δεύτερο... Με μια επανεκκίνηση λύθηκε...
-
Ο καιρός όντως δεν δουλεύει... Τώρα το είδα Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόνο λίγα κινέζικα εδώ... Όχι ότι με ενδιαφέρει απλά μιας και το είδα το αναφέρω Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά σε note pro Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και σε μένα η rom είναι πιθανότατα η καλύτερη που έχω χρησιμοποιήσει... Marshmallow σε note pro έχουμε καμία πληροφορία;;; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
όλα δείχνουν μια χαρά σε mi note pro....
-
κατεβάζω για mi note pro
-
Όλα δείχνουν καλά σε mi note pro Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κατεβαίνει τώρα και για mi note pro
-
για το mi note pro δεν κατεβαίνει η είναι δικό μου θέμα ;;;