Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.

• Xiaomi Mi Pad

Petros2445 - - Mi-Pad (Mocha)

Μήνυμα

Υπαρχει καποιος αλλος που να εχει το ιδιο προβλημα;

• Xiaomi Mi Pad

Μήνυμα

Δυστυχως ο updater του mipad δεν ειναι με την ιδια μορφη εφαρμογης οπως στα κινητα. Δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα απενεργοποιησης. Επισης στο αλλο mipad που εχω με v5 δεν ειχα τετοιο προβλημα. Καμια αλλη ιδεα;

• Xiaomi Mi Pad

Μήνυμα

Καλησπέρα στην κοινοτητα. Κάτι που παρατήρησα μετα την εγκατάσταση της Gtv4.11.14 είναι οτι ο updater λειτουργει αυτόματα και μου εγκατέστησε την αγγλοκινεζικη 4.11.21 χωρίς να μου ζητήσει έγκριση. Απλα μου ζήτησε να κάνω επανεκκίνηση. Υπάρχει τροπος απενεργοποιησης της αυτόματης αναβάθμισης;

• Xiaomi Mi Pad

Μήνυμα

ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση για ακομη μια φορα

• Xiaomi Mi Pad

Μήνυμα

Ποια θα λεγατε οτι ειναι η ποιο σταθερη και αποτελεσματικη rom για mipad; Αν προκειται να περασω v6 ποιον οδηγο πρεπει να ακολουθησω; Eυχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σας

• Παράθεση από MIUI_ART: “UPDATE : Oλοκληρώθηκε η αναβάθμιση όλων των συσκευών με τις παρακάτω ROMs... - Mi2/2S Full [lexicon]Rom[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.1.1_aries_Hellas-GTV-4.9.19.zip - Mi2A => xiaomi-miui-hellas-4.1.1_taurus_Hellas-GTV-4.9.19.zip - Mi1/S => xiaomi-miui-hellas-4.1.2_mione_plus_Hellas-GTV-4.9.19.zip Παράθεση: “Eνημέρωση : Σε όσους έχουν πρόβλημα με FC's στον πλοηγό του Mi-2/S, κάνετε Flash το παρακάτω fix... => aries_Hellas-GTV-4.9.19_fix.zip” ----[GTV-4.9.19] Changelog…

• Full ROM Wipes για το RedMi Note

Petros2445 - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Οι κινέζικες εφαρμογές έφυγαν με το πέρασμα της 4.9.5 ? Μην κάνεις τίποτα παραπάνω, άστο όπως είναι τώρα για να μην έχεις προβλήματα βραδιάτικα. Θα το δούμε από αύριο, μόλις πάρουμε απαντήσεις και από άλλα άτομα που το δοκίμασαν. Αν χρειαστεί θα αναβαθμίσω το Script του αρχείου. Όλα αυτά τα post θα τα μεταφέρω σε νέο θέμα σχετικό με το utility και to Note. ” επανερχομαι στο θεμα για να αναφερω οτι ενω διεγραψα τις κινεζικες εφαρμογες χειροκινητα (ενω ειχα την GTV 3.20 για…

• Παράθεση από Petros2445: “ααα γι'αυτο δεν πηρα απαντηση για το note επεσε δουλεια βλεπω” Παράθεση από MIUI_ART: “Καιγόμαστε στην κυριολεξία.... :D” δεν θα με αφησετε και εμενα μονο μου ομως, ετσι δεν ειναι;

• ααα γι'αυτο δεν πηρα απαντηση για το note επεσε δουλεια βλεπω

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Οι κινέζικες εφαρμογές έφυγαν με το πέρασμα της 4.9.5 ? Μην κάνεις τίποτα παραπάνω, άστο όπως είναι τώρα για να μην έχεις προβλήματα βραδιάτικα. Θα το δούμε από αύριο, μόλις πάρουμε απαντήσεις και από άλλα άτομα που το δοκίμασαν. Αν χρειαστεί θα αναβαθμίσω το Script του αρχείου. Όλα αυτά τα post θα τα μεταφέρω σε νέο θέμα σχετικό με το utility και to Note. ” admin δεν ξερω αν βρηκες λυση αλλα το συμπερασμα μου ειναι οτι οι rom που περνανε οι κινεζοι μεταπωλητες δημιουργου…

Μήνυμα

oι κινεζικες δεν εφυγαν ουτε με επαναφορα εργοστασιακων , διαγραφη εφαρμογων και μνημης

Μήνυμα

δεν ξερω πως εγινε αλλα μετα το κολλημα που ειχε οπως ανεφερα νωριτερα αφου εβγαλα 4,5 φορες την μπαταρια εκανε reboot στην gtv 4.9.5 (ειχα ακολουθησει τα βηματα που ανεφερες παρολο που δεν δουλεψε το note_Full_wipes) μετα ομως βγαζει το μηνυμα με το eror οταν παω να επαναλαβω την διαδικασια καλυτερα ομως να μην σε κουρασω αλλο. Αν βρεις μια λυση θα την περιμενω με εκτιμηση αυριο. Ευχαριστω

Μήνυμα

αυτο που εχει νομιζω οτι ειναι το 3. Υποψιν οτι μου ηρθε με κατι εφαρμογες της china unicom (αγορα απο minideal)

Μήνυμα

redmi note εχω απο σημερα , το εγραψα στο προηγουμενο post

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Πρέπει να κάνεις Flash μία ROM αμέσως μετά από το note_Full_wipes.. Το note_Full_wipes κάνει format τα /system & /data και θα πρέπει αμέσως μετά να κάνετε flash μία ROM...” ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα τελικα το προβλημα ειναι οτι μεσα απο recovery, οταν κανω flash το note_Full_wipes μου βγαζει μηνυμα Error: Partition table not match Installation aborted

Μήνυμα

Παράθεση από mixalis_kr: “Παίδες μια ερώτηση. Στο mi3 που έχω, από miui5 θέλω να πάω σε 6 στη gtv4.9.12. Αλλά θέλω να κάνω full wipes πριν φλασαρω τη Ρομ. Να το κάνω σα καινούργιο! Αν έχω πετάξει τη νέα Ρομ χύμα στο τηλέφωνο σαν update.zip μπω στη recovery και κάνω τα wipes αφού δεν έχω sd card δε θα μου σβήσει και τη Ρομ που θα του έχω πετάξει; Πως γίνεται αυτή η διαδικασία; Να σβήσω δηλαδή πρώτα όλα τα δεδομένα και να περάσω μετά τη νέα Ρομ.” Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από harvad: “ Aν π…

• Προβληματα σε redmi 1s

Petros2445 - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Πριν απο λιγες ημερες παρελαβα το redmi 1s. Ημουν ηδη κατοχος του Hongmi (mtk) και απολυτα ευχαριστημενος. Δεν μπορω να πω το ιδιο ομως και για το redmi 1s. Δυστυχως απο Merimobiles μου το εστειλαν root και με ελληνικα (δεν προσεξα πια rom) ενω τους ζητησα να μην το ανοιξουν. Περασα κατευθειαν την 3,11 αλλα με πολλα προβληματα. Ελαχιστη διαθεσιμη ram και αμετρητα κολληματα, υπερθερμανση απλα βγαζοντας 5-6 φωτογραφιες, μπαταρια για μιση μερα κτλ. Σημερα εβαλα την 3,13. Λιγο καλυτερα τα πραγματα α…

• Υπερθερμανση σε redmi 1s

Petros2445 - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Μολις παρελαβα το redmi 1S και χωρις χρηση sim, απλα κανοντας εγκατασταση εφαρμογων παρατηρησα υπερθερμανση στην περιοχη της καμερας πανω απο την sd (την πρωτη μερα ολα ηταν φυσιολογικα αλλα την επομενη παρατηρησα το προβλημα. Με το hongmi (mtk) δεν εχω παρομοιο φαινομενο. Παραθετω συζητηση με το ιδιο προβλημα απο αρκετους(Redmi 1s gets too warm - Redmi 1/1S/Note - MIUI Official Community ) Η rom που περασα ειναι η ''τοπικη'' . Αntutu score οχι πανω απο 19400. Οποιος γνωριζει καποια λυση θα την …

• Παράθεση από Cr3ativ7: “Το αν λειτουργεί σωστά μόνο εσύ μπορείς να το ξέρεις. Γενικά τα wipe data και chase γίνονται για να αποφεύγονται τα προβλήματα. Δεν είναι απαραίτητα. Απλά είναι κάτι τόσο απλό που σε γλιτώνει από προβλήματα. Το TWPR δεν είναι εγκατεστημένο? Μπαίνεις στο recovery και έχεις ακόμα το stock? Sent from my MI 2S using Tapatalk” τελικα αυτο το wipe data ποτε και πως το κανουμε (στην διαδικασια εγκαταστασης rom εννοω). Χανουμε κατι ή ειναι απολυτα ασφαλες; Απο οτι γνωριζω γινεται…