Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-85 από 85.

• Καλησπέρα, Είμαι σε global stable 7.3.2.0 (LHOMIDD) και έχω ξεκλειδώνει τον bootloader με τον Official τρόπο! Όταν προσπαθώ από updater ή mi suite να περάσω την China dev παίρνω το couldn't verify update package! Αν εγώ τώρα ακολουθήσω τον οδηγό αυτόν για να flasharw την ελληνική dev είμαι οκ? Γιατί πως να περάσω την China dev δεν βρίσκω άκρη. Επίσης αν είναι εύκολο γιατί ψιλό χάθηκα στο forum της miui, σε ποια περίπτωση ο bootloader ξανακλειδωνει? Ευχαριστώ

• Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από spirosgm: “Ευχαριστώ πολύ! Καλά έκανα και ρώτησα τελικά γιατι ήμουν έτοιμος να περάσω την κινέζικη και λέω κααατσε μην κολλησω με "ιερογλυφικά" μέχρι να έρθει ο κωδικός. Τουλάχιστον ας ξετυλίξει το δώρο και με τα αγγλικά κάπως το παλεύουμε. ” Μα την Κινεζικη εχει τωρα :)” Ooops noob alert Συνεπώς δεν χρειάζεται να κατεβάσω κάτι. Μόνο τα updates που θα βγαίνουν κ οταν με το καλό πάρω sms προχωράω κατευθείαν σε ξεκλείδωμα με το tool

• Ευχαριστώ πολύ! Καλά έκανα και ρώτησα τελικά γιατι ήμουν έτοιμος να περάσω την κινέζικη και λέω κααατσε μην κολλησω με "ιερογλυφικά" μέχρι να έρθει ο κωδικός. Τουλάχιστον ας ξετυλίξει το δώρο και με τα αγγλικά κάπως το παλεύουμε.

• xiaomi newbie

spirosgm - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά, πρώτο μου post, πρώτη φορα στα χέρια μου xiaomi. Μολις παρέλαβα λοιπον το xiaomi redmi note 3 pro με rom MIUI 7 6.3.24 | Beta Εκανα login απο την συσκευη στο mi account οπως και αίτηση για unlock και περιμένω το sms. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι ποια flashrom πρέπει να κατεβάσω, απο την στιγμή που υποτίθεται αυτη την στιγμή έχω μια official developer rom (τουλάχιστον αυτό ζήτησα απο το κατάστημα). Διάβασα τους περισσότερους οδηγούς αλλά θα ήθελα μια επιβεβαίωση αν είναι εύ…