Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
Σε mido εξακολουθεί να μην δουλεύει η gcamera, δεν δείχνει το όνομα παροχου και βγάζει μία ειδοποίηση (?) στο εικονίδιο του τηλεκοντρόλ
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από gaiosgf: “ολα καλα στο mido, περασε απο updater νερακι. βλεπω οτι δεν εμφανιζει στη μπαρα το ονομα παροχου που εχω βαλει, παρα μονο στην οθονη κλειδωματος. ετσι ειναι και σε σας; ” Ναι, παιδικές ασθένειες που θα λυθούν στις επόμενες αναβαθμίσεις. ” Σε mido δεν φαίνεται το όνομα του παρόχου και δεν λειτουργεί η κάμερα της google
-
'Εχω το Redmi note 4x(mido) και εγκατεστημένη την mui 9 - 8.5.25 beta developer. Θα πρέπει να το αναβαθμίσω με αυτή ή να περιμένω την επόμενη έκδοση. Αν προχωρήσω σε αναβάθμιση μπορώ να την περάσω μέσω του updater πάνω από την παλιά;
-
tempered glass
ΜήνυμαΠαράθεση από ninjamoz: “πηρα ένα τέτοιο απο αλλον. είναι τραγικό. φαίνονται μπιλακια στην οθονη. και ιριδίζει στον ήλιο ” Δοκίμασε αυτό που σου πρότεινα και θα δεις
-
tempered glass
ΜήνυμαTο μόνο που ταιριάζει από όσα έχω δοκιμάσει: 9H Tempered Glass Film Screen Protector Full Cover For Xiaomi Redmi 4X Note 4 4X | eBay
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Mui 8 σε Mui 9
ΜήνυμαΚαλησπέρα από Mui 8 stable σε Mui 9 stable χρειάζεται factory reset ή 'οχι;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
Redmi 3s Prime rom
ΜήνυμαH rom που προτείνεις είναι developer; Αν είναι υπάρχει stable για να αποφύγω το factory reset;
-
Redmi 3s Prime rom
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την απάντηση, όμως δεν βρίσκω το TWRP για την δική μου συσκευή
-
Redmi 3s Prime rom
Μήνυμαχαιρετώ όλο το forum. Δεν ξέρω αν ειναι σωστή η ανάρτησή μου εδώ αλλά θέλω να ρωτήσω το εξής: 'Εχω το Redmi 3s Prime και η rom που έχει είναι αυτή:Land THUNDER MiUi8-6.10.27. Ποιά είναι η τελευταία rom που μπορώ να βάλω; Οποαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη!
-
Eυχαριστούμε!