Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 60.
-
Οδηγός flash νέας ROM στο REDMI 3 χωρίς την ανάγκη ξεκλειδώματος του bootloader
zik - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜετά κάνουμε εγκαταστήσουμε το twrp μέσω adb ή με κάποιο άλλο τρόπο;;;
-
Παράθεση από Bodai: “Αυτο που σου λέω @zik είναι ότι έχεις και εσυ τα προβλήματα που έχουν όλοι με το ξεκλείδωμα. Ισως drivers, ίσως μεγάλος φόρτος στους κινέζικους server. Θα πρέπει να οπλιστείς με επιμονή και υπομονή ” Για αρχή ευχαριστώ για την συμπόνια!!! Για αυτό έγραψα για παίδεμα! Έχω το κινητό στα χέρια μου είκοσι μέρες περίπου, μετά από μία εβδομάδα προσπαθειών, κατάφερε και δέχτηκε ο server το αίτημα για ξεκλείδωμα, άλλη μια εβδομάδα υπομονή για τον κωδικό και τώρα αυτό! Έλεος...! Αν δ…
-
Πολύ παίδεμα η xiaomi....! Έχω περάσει με το miflash την official stable rom και έπειτα official dev rom, μέσω update. Αν και μου έχει έρθει η έγκριση για το ξεκλείδωμα του bootloader, όταν συνδέομαι στο unlock tool, μου λέει ότι η συσκευή δεν υποστηρίζεται....!!! Παρατήρησα ότι στον λογαριασμό μου στο en.miui.com φαίνεται ακόμη η προηγούμενη V77.1.1.0.LH και όχι η official 7 6.3.31 rom που τρέχει πλέον στο κινητό μου. Πιθανολογώ ότι μάλλον για αυτό δεν προχωράει το ξεκλείδωμα. Πως ενημερώνεται …
-
Χάρις στον @MIUI_ART, από τα link του οδηγού του επιτέλους άνοιξε το πολυαναμενόμενο παράθυρο του ξεκλειδώματος οπότε για την ώρα περιμένω την έγκριση! Πάντως ακόμη όταν προσπαθώ να περάσω την official dev rom μου βγάζει το μήνυμα ''couldn't verify update package''! Υπάρχει κάποια λύση για αυτό ή να περιμένω την έγκριση για ξεκλείδωμα πρώτα;;; Πιστεύω πάντως ότι η xiaomi με την πατάτα που κλειδώνει τον bootloader και την όλη διαδικασία ξεκλειδώματος χασούρα θα έχει! Με το redmi 2 όλα ήτανε όνειρ…
-
Μια από τα ίδια και εγώ!!! Τρεις μέρες τώρα μου βγάζει σφάλμα η σελίδα!!! Επίσης προσπαθώ να περάσω την official dev rom αλλά μου βγάζει μήνυμα ''couldn't verify update package''. Δοκίμασα τo ίδιο με την official stable,πάλι τα ίδια! Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως..., αλλά μία από τα ίδια! Προσπάθησα να την περάσω και από το Mipcsuite, αλλά μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή. Καμία άλλη ιδέα;;;
-
Παλικάρια λίγο τα φώτα σας γιατί η xiaomi με παιδεύει! Έχω το redmi 3 του αδερφού με multilanguage rom και προσπαθώ να ξεκλειδώσω τον bootloader. Πηγαίνω στο unlock του miui.com με τον λογαριασμό του αδερφού και αφού βάζω τα στοιχεία του λογαριασμού του η επόμενη καρτέλα δεν ανοίγει με τίποτα, ακόμη και από άλλον υπολογιστή, κινητό κλπ! Το κινητό το βλέπω στον λογαριασμό της miui αλλά δεν του έχω βάλει κάρτα sim ακόμη. Αυτό φταίει ή πρέπει να του περάσω την official rom πρώτα και μετά να πάω για…
-
Ίσως λίγο χαζή ερώτηση αλλά πως καταλαβαίνουμε αν έχει κλειδωμένο bootloader το redmi 3;;; Α ρε xiaomi!!! Ακόμη και η htc ξεκλειδώνει άμεσα τις συσκευές της και εσύ στέλνεις μηνύματα με καθυστέρηση....!!! Χάλασες και εσύ!!! Αν περάσω την Ελληνική rom στην μνήμη της συσκευής και την επιλέξω ως update package θα περαστεί ή θα το κάψω;;;
-
Xiaomi Redmi 2s Fastboot
ΜήνυμαΓια αρχή θα δεις ποια έκδοση έχεις κοιτάζοντας το αυτοκόλλητο που είναι κάτω από την μπαταρία, στην πλάτη του κινητού. Θα δεις 20140811 ή 2014013. Έπειτα θα βρεις τι αντιστοιχεί στην έκδοση που έχεις.
-
Αυτά είναι!!! Αναμένουμε τα καλύτερα, όπως πάντα!
-
Το είχα δοκιμάσει αλλά όπως αποδείχτηκε δεν είχα πολλή υπομονή...!!! Ευχαριστώ!!! Πάντως τα Ελληνικά που έχει στην 77.1.1.0 rom με την οποία ήρθε είναι κλάσεις ανώτερα από τα Ελληνικά του redmi 2 με την μαμισια rom!
-
Τελειος συγχρονισμός!!! Σήμερα παρέλαβα το redmi 3 του αδερφού! Για την ώρα μιας και κόλλησα ..., πως βγαινουμε από την οθόνη του fastboot;;; Το ενεργοποιησα με πατημένο το πλήκτρο έντασης για να δω που μπαίνει και κόλλησα εκεί....
-
Καλη επιτυχία! Ευχαριστούμε για το δώρο!
-
+1 !!!! Στην κορυφή που μας αρέσει!!!
-
Παράθεση από thomas01: “Καλημερα σε όλους. Δύο σχόλια για την 5.12.17: Μετά την εγκατάσταση στην αρχική ρύθμιση πριν μπεις κανονικά, κολλούσε στο mi cloud αν είχες επιλέξει ελληνικα. Πέρασε μόνο με αγγλικά. Παρά την εγκατάσταση του fix για τον καιρό, στο widget του ρολογιού που δείχνει και τη θερμοκρασία, είναι κολλημένη στο 0. ” Τα ίδια και σε εμένα όσων αφορά το mi cloud στις αρχικές ρυθμίσεις. Σε redmi 2 1gb 2014811 κολλούσε στην εγκατάσταση με Ελληνικά και δεν ολοκλήρωνε ενώ με Αγγλικά όλα έ…
-
Είμαι κάτοχος ενός redmi 2, 20140813, εδω και μια εβδομαδα περιπου και δεν μπορώ να βρω με τίποτα πως μπορώ να κατεβασω εφαρμογές από το google play, με την χρήση των δεδομένων του δικτύου! Ενώ εχω αφαιρέσει την επιλογή μόνο wifi, από τις ρυθμίσεις του, κάθε φορά που προσπαθώ να κατεβασω εφαρμογή, γράφει αναμονή σύνδεσης wifi, και μένει εκεί. Έχω περάσει την ελληνική rom 5.10.15 dev. Με το wifi φυσικά κατεβάζει κανονικά. Τι μπορεί να φταίει;;;