Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
no wifi
ΜήνυμαΜπες στο modem και δοκίμασε να άλλαξεις κανάλι Redmi n3 pro
-
@NasDriver στα Windows 10 Pro είχα και εγώ πρόβλημα με το Le mobile android είναι ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τα update που έκανε, και το πρόβλημα είναι ο universal USB driver, και πρέπει η xiaomi να δώσει κάποιο update μέσου miunlock tool τώρα έχει την version 16.0.0 και αυτήν έχει και ο @George Kaggelaris στο batch πρόγραμμα για πέρασμα driver, η να δώσει κάποιο update η Microsoft, εγώ για να ξεπεράσω το πρόβλημα πέρασα πρώτα την version 11 γιατί δεν είχα το Android phone στην λίστα και …
-
Κρατησε το power πατημένο να κάνει επανεκκίνηση και μετά volume up + power προσπάθησε και θα μπει Redmi n3 pro
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vvnks: “Περαστηκε η rom και οταν ανοιξε μου ζειταει κωδικο και δεν ξερω τι νσ βαλω πρωτη φορα γινετε αυτο δοκιμασα κσι τους δυο τιποτσ” Μπες στο twrp, πήγαινε advanced, file manager, data, system και κάνε διαγραφή το αρχείο "gatekeeper password key". Redmi n3 pro
-
Στο redmi 3 ido μην σε φαίνεται περίεργο που με κλειδωμένο bootloader δούλευε χωρίς πρόβλημα custom Rom, δεν είναι η πρώτη φορά, όπως σου είπε και ο @spideman3 δοκίμασε να ξεκλειδωσεις αν θυμάσε με πιο λογαριασμό το ξεκλειδωσες Redmi n3 pro
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostaskavala: “εδω σταματαει” Στην πρώτη εντολή που δίνεις και γράφει "reboot bootloader disabled" και δεν κάνει επανεκκίνηση αυτό το κάνει γιατί είναι απενεργοποιημενη η εντολή μέσα από το επιλογές για προγραμματιστες, fastboot mode, ενεργοποίηση και θα κάνει μετά επανεκκίνηση σε fastboot. Στην δεύτερη εντολή που σου γράφει waiting for devices Το κινητο δεν είναι σε fastboot mode για να πάρει την εντολη Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προβλημα με Sim
ΜήνυμαΜήπως το πρόβλημα το εχει η sim δοκίμασες κάποια άλλη sim να δεις αν κάνει τα ίδια? Redmi n3 pro
-
Καλως ηρθες στο forum. Αν το κινητο ειναι το global version (στο κουτι γραφει global version) δεν χρειαζεται να τον ξεκλειδωσεις το δουλεθεις οπως ειναι Μονο αν ειναι το china version με global rom (ο bootloader θα ειναι ξεκλειδωτος) θα χρειαστει να τον κλειδωσεις και να τον ξεκλειδωσεις με δικο σου λογαργιασμο