Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Android 6 είναι φαίνεται στην φώτο Redmi n3 pro
-
Μια βοηθεια ρε αλανια (redmi 3)
makisfz - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠρώτα, θα χρειαστείς να βάλεις driver στο pc εδώ Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 επιλογή 1&3 Και δεύτερον να ελέγξεις τι είναι ο bootloader, κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος και ανάλογα τι είναι θα σε πούμε τι θα κάνεις. Για το poco δεν θα χρειαστείς να κάνεις κάτι το παίρνεις και το δουλεύεις Redmi n3 pro
-
RE:
makisfz - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από sv1kwz: “επίσης το απαράδεκτο είναι ότι μπορείς να κλείσεις τα wifi - data - gps κλπ όταν το τηλεφωνώ είναι σε locked screen. ακόμα και shutdown - restart μπορείς να κάνεις !! Τρομερό επίπεδο ασφαλείας !!” Πήγαινε ρυθμίσεις, ειδοποιήσεις&γραμμή καταστάσης, εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος, απενεργοποιησε το. Redmi n3 pro
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tamtumaki: “Καλησπέρα. Έχω την 9.5.3.0 xtrv stable στο kenzo μου. Πως αναβαθμίζω στην port xtrv 8.12.13 που υπάρχει; τι miui έχει; χρειάζεται fr; Αξίζει; Σας ευχαριστώ.” Είναι miui 10 και αξίζει να την περασεις πολύ καλή Redmi n3 pro
-
Όταν είσαι σε fastboot στην διαχείριση συσκευών πως το βλέπει? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από psybill: “παιδιά η δική μου παραγγελία έχει κολλήσει από 4/12 στο status "αναμονή παρουσίασης στο τελωνείο". Είναι δέμα των 15 ευρώ και δεν ανησυχώ για χρεώσεις, αλλά να φανταστώ οτι είναι φυσιολογική η τόσο μεγάλη καθυστέρηση?? ” 20 ημερες ηταν το δικο μου σε αυτο το status, απλα περιμενεις να ξεκολλησει
-
@miltosdelis Εφόσον την πέρασε χωρίς πρόβλημα είσαι OK, είπα μέσου twrp γιατί είναι η πρώτη Rom από port του Kate και μπορεί να υπάρχουν κάποια προβλήματα ως τώρα όλα καλά
-
Καλύτερα να μην την φλασαρεις μέσου updater μπες στο twrp και από κει κάνε install