Τώρα λόγου δουλειάς δεν έχω χρόνο δεν θα κάνω πολλά μόνο αλλαγή το modem partition αν πιάσει ο καιρός έχω πολλά να κάνω, ακόμα και κάτι batch file από τον Αύγουστο και ακόμα να τα τελειώσω
@soulg η stable είναι miui 9 δεν έχει βγει 10 ακόμα, καλύτερα μείνε όπως είσαι. Μία χαρά μου δουλεύει ένα χρόνο ακόμα θα το κρατήσω, τώρα για την Rom που την σταμάτησαν και είχαμε μάθει κάθε Παρασκευή να φλασαρουμε μικρό το κακό. Όσο βγάζουν για Kate θα εξακολουθώ να φλασαρω κάθε εβδομάδα
Όταν θα κάνεις flash με το miFlash θα προσέξεις κάτω δεξιά να έχει την επιλογή clean all. Με την επιλογή clean all&lock κλειδώνει ο bootloader. Δεν θα έχεις πρόβλημα anti
Κάτι άλλο αυτή την στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ, η κάνεις αυτό που λέει ο @demakhs η μιτσιους (γκαραγκουνικα) η περιμένεις σε κάποια αναβάθμιση να φτιάξει
@pavlidisc Χρήστο φαίνεται και στο model number στο κουτί στο china τελειώνει σε XE, ενώ στο global σε XA. Κοίτα εδώ amp Και εδώ Difference XA and XE models - Mi MIX 2S - Xiaomi MIUI Official Forum
Με official rom stable η dev μονο κλειδωνουμε bootloader, αν τον κλειδωσεις με custom rom οπως η xtrv το κινητο δεν θα ανοιξει (brick) Προσοχη οταν κλειδωνουμε bootloader
Από gearbest με Belgium unregistered παρέλαβα εχτές έκανε 11 ημέρες πρώτη φορά τόσο νωρίς. Και έχω αλλά 2 από AliExpress 11/11 από τις 20 Νοεμβρίου είμαι αναμονή τελωνείου, το ένα ξεκόλλησε εχθές και έρχετε το άλλο αναμένω
Να μην το στείλεις σαν δέμα, πάρε έναν φάκελο με φυσαλίδες βάλτο μέσα και να το στείλεις συστημένο, αν μπορείς χωρίς το κουτί. Έτσι έχω στείλει 3 τηλέφωνα Αυστρία (linz)