Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 252.

• s7b5kuib1pjh8yi84y9b.jpg Υπάρχουν πολλοί οδηγοί και άρθρα στο internet που περιγράφουν πως μπορείτε να κάνετε root το Android κινητό σας, αλλά λίγοι είναι τόσο εύκολοι και απλοί όσο το Framaroot. Δεν έχουν όλοι την απαραίτητη αυτοπεποίθηση ώστε να επιχειρήσουν να root-άρουν το κινητό τους, παρόλο που η πιθανότητα να χαλάσει το τηλέφωνο είναι σχετικά μικρή, υπάρχει πάντα η πιθανότητα. Το Framaroot λοιπόν δημιουργήθηκε από ένα μέλος του forum XDA, με το όνομα Alephzian. Η μικρή αυτή εφαρμογή (την …

• Η εταιρία λοιπόν, όπως είπε και ο ίδιος ο Barra προφέρεται Σαόμι. Χαρακτηριστικά είπε όπως το αγγλικό shower. Αυτά!

• xiaomi-miui hellas και e-shop ?

creativ7 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλώς ήρθες!!! Μην τρελαίνεσαι... Απλά σου λέω και 16 θα έρθει και 64 επίσης. Δεν γίνονται διακρίσεις...

• xiaomi-miui hellas και e-shop ?

Μήνυμα

Μέχρι 64 πάει! Πόσο θες δηλαδή?

• Απλά ότι καλύτερο έχω ακούσει. Μόνο και μόνο για το τζάμπα ορμάτε Sent from my MI 2S using Tapatalk 4

• Εντυπώσεις για το MI2-S

creativ7 - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Το 3.9.13 δεν είναι kernel αλλά ROM. Το JLB 21.0 είναι η ονομασία της stable version που κάνει αναβάθμιση 1 φορά τον μήνα. Το 3.9.13 είναι η developer version με τα εβδομαδιαία updates. Το backup δεν έχει κανένα νόημα. Επίσης να ξέρεις το recovery της συσκευής δεν είναι CWM αλλά το Mi recovery. Θα βάλεις μόνο το multi language. Θα βάλεις στην κάρτα την ROM με ονομασία όπως είπες update.zip και θα κάνεις wipe κλπ και μετά install. Το Mi flash άστο. Αν έχεις ακόμα απορίες feel free to ask... Sent …

Μήνυμα

Άρα έχεις την multi από το Miui Android? Sent from my MI 2S using Tapatalk 4

Μήνυμα

Ποια έκδοση έχεις? Χρησιμοποιείς κάποιο πληκτρολόγιο συγκεκριμένο?

Μήνυμα

Όταν λέω τον ανταγωνισμό, εννοώ άλλες εταιρίες που λανσάρουν τους δικούς τους φακούς για τα δικά τους όμως κινητά... Ίσως να μην το έθεσα καλά Sent from my MI 2S using Tapatalk 4

Μήνυμα

Η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά απλοϊκός σε σχέση με τον ανταγωνισμό...

Μήνυμα

Καλά τώρα το είδες? Αν εξαιρέσεις ότι πρέπει να κουβαλάς το αξεσουάρ μονίμως μαζί σου και ότι έχει λίγο ζόρι για να κολλήσεις το πρώτο δαχτυλιδάκι πάνω στη συσκευή σου, είναι ένα αρκετά καλό αξεσουάρ...

Μήνυμα

Πώς σε χρέωσαν? Δεν μένω στην εταιρεία. Αν το κάνει μια όπως λες τότε το κάνουν όλες. Τώρα τι να πω. Ας πάει να σβήσει τα settings ο φίλος τότε. Αφαίρεσε τα Apn's. Αν πάλι χρεώνεται σηκώνω τα χέρια ψηλά! Έχω ακούσει για περιπτώσεις που δεν μπορούν να μπουν Internet. Τέτοιο πράγμα πρώτη φορά συναντάω, χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα από τον χρήστη. Anyway έριξα μια πρόταση στο τραπέζι... Sent from my MI 2S using Tapatalk 4

Μήνυμα

Ρε παιδιά τι ακούω? Η cosmote χρεώνει από μόνη της? Θα τρελαθούμε? Όταν έχεις κλειστό το 3G δεν καταναλώνει data. Τόσο απλό. Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε? Sent from my MI 2S using Tapatalk 4

• iPhone 5s

Μήνυμα

Δεν νομίζω πως το κινητό προορίζεται για υπερήλικες... Όσο για το επίπεδο αλκοόλ, εγώ όταν πίνω συνήθως δεν βρίσκω το τηλέφωνο... Όσο για το privacy το τελευταίο που θέλουν είναι το αποτύπωμα σου οι αρχές. Εδώ και στο γυμναστήριο που πάω με το αποτύπωμα μπαίνω... Sent from my MI 2S using Tapatalk 4

• Μπα... Εμένα μου βγάζει παλαιότερη το multi. miuiandroid.com/community/thre…i-multi-lang-3-9-6.21998/ Δοκίμασε αυτό. Αρκεί να πατήσεις στο Samsung Galaxy Note 2. Και δες...

• To updater δουλεύει μια χαρά. Δεν ξέρω γιατί έχεις θέμα... Είναι σίγουρο ότι έχεις την σωστή ROM? Αν είσαι σίγουρος για όλα τότε πρέπει να unzip την ROM να αλλάξεις τις 2 πρώτες γραμμές από ένα αρχείο που λέγεται updater script. Βασικά να αφαιρέσεις την γραμμή που λέει assert. Μετά ξανά zip και φλασάρεις το νέο αρχείο.

• Έχεις πειράξει τον kernel?

• iPhone 5s

Μήνυμα

Γενικά πάντως ακούω να κράζουν, αλλά εγώ μένω στα καλά του. Δεν είναι παντόφλα! Έχει 64-bit επεξεργαστή, αν και θέλω να το δουλέψω λίγο να δω τι λέει, και μια κάμερα που κατά την γνώμη μου δεν έχει άλλο κινητό... Και τελευταίο το fingerprint... Αυτό και αν είναι καινοτομία....

• iPhone 5s

Μήνυμα

Καλά, κυκλοφόρησε το νέο iPhone και κανείς δεν έχει να πει τίποτα?

• Tapatalk

Μήνυμα

Παιδιά έχει κανένας θέμα με το timeline του Tapatalk? Sent from my MI 2S using Tapatalk 4