Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 252.
-
Λοιπόν για το mail app μην περιμένετε πολλά. Είναι universal το bug. Και να ασχοληθεί κάποιος να το φτιάξει, είναι άδικος κόπος γιατί με την Multi θα διαγραφεί. Χαμένος χρόνος δηλαδή. Οπότε περιμένουμε επίσημο fix. Όσο για το ημερολόγιο, απλά επειδή έχω το Mi2s εκεί έκανα και την διόρθωση.
-
Παράθεση από caeser: “Θα ήθελα τη γνώμη σας σε ένα θέμα αποστολής συσκευής απο τοMerimobiles. Μου έστειλαν αυτό το μαιλ: "due to the value of the order, please update to EMS shipping so that this transaction stays eligible under the paypal protection policy, its 18$ you can send it to our paypal account at [email protected]. Let us know once paid, your package is packed and ready to ship thank you and have a nice weekend" Δηλαδή μου προτείνουν να πληρώσω $18 επιπλέον για να έχει η απ…
-
Οι εκδόσεις αυτές είναι δοκιμαστικές με σκοπό το feedback, για να διορθωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες. Στην έκδοση την Multi από το miuiandroid δεν θα υπάρχουν αυτά τα θέματα.
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΜε τι στο έστειλαν?
-
Xiaomi M1 multilang
ΜήνυμαΚοίτα η μετάφραση είναι για την multilingual έκδοση από την οποία έχουν αφαιρεθεί τα κινέζικα application. Γι αυτό και δεν υπάρχουν στην μετάφραση. Επίσης μιας και η Base ROM είναι διαφορετική δεν μπορεί να συνυπάρξει με τις άλλες που θα προχωρούν παράλληλα... Sent from my MI 2S using Tapatalk
-
Είναι θέμα του compile. Απλά συνεχώς προστίθενται νέα πράγματα οπότε όσα δεν έχουν προλάβει να μεταφραστούν εμφανίζονται στη γλώσσα που είχαν αρχικά. Τσέχικα σε αυτήν την περίπτωση. Όπως είπαμε για την πιο καλά υποστηριζόμενη συσκευή είναι απλά λόγω του ότι ο administration αυτές έχει. Σε αυτές κάνει τις δοκιμές. Οπότε ότι και να ψηφιστεί δεν μπορεί να αλλάξει κάτι. Sent from my MI 2S using Tapatalk
-
Παράθεση από kidstretch: “Θα ήθελα να επισημάνω 1 θεματάκι στην εφαρμογή Επαφές. Στην δεξιά πλαϊνή στήλη που "πηδάς" στο γράμμα που αρχίζει το όνομα, θα μπορύσαν να μπουν και τα Ελληνικά, εφόσον έχουμε ονόματα που αρχίζουν από Ελληνικούς χαρακτήρες;” Δεν ξέρω αν είναι εύκολο. Θυμάμαι υπήρχε θέμα με αυτό και παλαιότερα το οποίο δεν είχε λυθεί απ' ότι θυμάμαι...
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΘα τα αλλάξεις όλα, θα δεις, γι αυτό σου λέω δεν χρειάζεται...
-
Λεκέδες στην οθόνη;
ΜήνυμαΑρχικά από που το πήρες? Sent from my MI 2S using Tapatalk
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΜην ανησυχείς! Καλύτερα. Προτροπή μου είναι να τους γράφεται do not touch και όχι να σας το flash κιόλας Με το καλό να παραλάβεις. Sent from my MI 2S using Tapatalk
-
Πολλά είναι θέμα της ROM και όχι δικά μας. Όπως πχ διάβασα πιο πάνω για το Calendar ότι εμφανίζει μόνο 2 γράμματα. Αυτό είναι γιατί άλλαξε το application δεν είναι δικό μας θέμα. Τώρα για το browser και ότι άλλο έχετε να αναφέρεται. Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα να ξέρουμε πως εμφανίζεται στην κάθε συσκευή, αν μπορείτε ένα screenshot θα βοηθούσε πολύ. Όσο για το ποια συσκευή υποστηρίζεται "καλύτερα", είναι απλά λόγω του ότι ο Admin έχει το Mi3 και εκεί τρέχει την ROM δοκιμαστικά. Δεν είναι θέμ…
-
Υπομονή λοιπόν.
-
Όλα είναι root εκτός από το Honghmi.