Καλημέρα στην παρέα. Εδώ και λίγο καιρό μου έρχονται ενημερωσεις στα κινεζικα να δω κάτι βίντεο. Επειδή δεν γνωρίζω τη γλώσσα πως το σταματάμε αυτό??Ευχαριστώ!!
Καλησπέρα σε ολους!!Εμένα adm θα παρακαλουσα να μη με βαλετε στην κλήρωση!! Δεδομένου οτι κέρδισα δώρο στη Χριστουγεννιάτικη ας μη συμμετεχω αυξάνοντας τις πιθανότητες για τους αλλους φιλους της κοινότητας!!
Καλημέρα στην όμορφη παρέα!!Γνωρίζει κανεις πως θα βάλω τραγουδι κατεβασμένο σαν ringtone σε μια επαφη???ενω είναι κανονικά στα τραγούδια όταν πατω την επαφη για να της αλλάξω τον ήχο κλήσης κ πηγαίνω στην τοπική μουσική το συγκεκριμένο κομματι δεν το βρίσκει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Παρών παλι με απορία!!!Πως μπορω να συνδεσω το τηλ με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου??προσπάθησα και μου έβγαλε στην οθόνη invilided. Πρεπει μήπως να δώσω κάποια εντολή απο το τηλ???
Γιώργο είναι κοντά τρεις ώρες μουσική κ μου ήρθε μέσω meil απο ενα link. Μ έβγαλε download κ στη συνέχεια επιλογή φακέλου αποθήκευσης όπως στη rom. Εγώ επελεξα το music. Αλλά πως μεταφερεται απο τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης στο τηλέφωνο??βοήθησα?
Καλησπέρα στην παρέα. Ξέρει να μου πει κανεις πως μπορω να μεταφέρω αρχείο ήχου απο το φάκελο sdcard-music στην εφαρμογή μουσικής στην επιφάνεια εργασίας??
Καλησπέρα. Kostas 13,δοκίμασε και αυτό Ρυθμίσεις>εφαρμογές>messenger>διαχείριση δικαιωμάτων. Κάνε ταπ να γίνει πράσινο η προβολή αναδυομενου παραθύρου!!