Mi 9T Pro αυτόματο. Προσωπικά βρίσκω την κάμερα του 9t pro εξαιρετικη στις ημερήσιες φωτογραφίες που τουλαχιστον εμένα αυτές με ενδιαφέρουν. Ειναι πολυ καθαρή η φωτογραφία απ άκρη σ άκρη ,χωρις θολούρες και παραμορφωσεις και με μεγαλo δυναμικό εύρος. Ειναι πολυ καλύτερη του mix 2s που ειχα μεχρι πριν λίγες μερες και που ημουν πολυ ευχαριστημενος. Ο τηλεφακός ειναι αξιόλογος σε γενικές γραμμες. Η ευρεια κάμερα ειναι για γέλια τουλαχιστον! Ενα G6 που ειχα,ειχε κλάσεις ανώτερη ευρεια κάμερα. Σε πολ…
Mi 9T Pro αυτόματο. Προσωπικά βρίσκω την κάμερα του 9t pro εξαιρετικη στις ημερήσιες φωτογραφίες που τουλαχιστον εμένα αυτές με ενδιαφέρουν. Ειναι πολυ καθαρή η φωτογραφία απ άκρη σ άκρη ,χωρις θολούρες και παραμορφωσεις και με μεγαλο δυναμικό εύρος. Ειναι πολυ καλύτερη του mix 2s που ειχα μεχρι πριν λίγες μερες και που ημουν πολυ ευχαριστημενος. Ο τηλεφακός ειναι αξιόλογος σε γενικές γραμμες. Η ευρεια κάμερα ειναι για γέλια τουλαχιστον! Ενα G6 που ειχα,ειχε κλάσεις ανώτερη ευρεια κάμερα. Σε πολ…
Παράθεση από amavroudis: “Στο gearbest υπάρχει και σε άσπρο το global version. ” Μήπως είναι και στο Σκρουτζ global τελικά; Αν καταλήξω σε αυτό θα ρωτήσω το κατάστημα
Παιδια εχω δει στο σκρουτζ το mi 9t pro σε λευκο χρωμα και θελω να ρωτήσω αν ειναι global εκδοση. Εχω ακούσει οτι μονο το redmi k20 μονο βγαίνει και σε λευκό,ειναι αληθεια;; skroutz.gr/s/19826367/Xiaomi-Mi-9T-Pro-64GB.html
Εχω ενα πρόβλημα με τις εισερχόμενες κλήσεις. Δεν μπορω να δω ποιος με καλεί. Πρεπει να πατήσω στην πράσινη μπάρα για να μου δειξει ποιος ειναι. Είμαι με την 9.9.26 eu Καμιά ιδέα;;;
Παράθεση από sso: “Παράθεση από xostel77: “Ευχαριστώ πολύ. ” Να 'σαι καλά...Γιατί θέλεις να αλλάξεις την μπαταρία; Τα "έφτυσε" ή για κάποιον άλλο λόγο; Θα την αλλ΄ξεις μόνος σου; ” Τώρα τελευταία αδειάζει πολύ γρήγορα. Στο οκτάωρο είμαι με 30% μπαταρία. Κάτι μετρήσεις που πήρα με το AccuBateri, δείχνουν την υγεία της μπαταρίας στο 68%.Οπότε λέω να την αντικαταστησω. Αν επιλέξω να το δώσω τουλάχιστον να έχει καλή μπαταρία Την έχω φέρει απο το εξωτερικό την συσκευή και είναι από τις πρώτες που βγή…
Παράθεση από sso: “Από Ali βρίσκω, και μάλιστα λέει ότι είναι original. Από εσωτερικό δες.... skroutz.gr/s/14792251/Xiaomi-BM3B-Mi-Mix-2.html ” Αυτή που έχει στο skroutz λέει για mix 2. Την ίδια μπαταρία έχει με το 2s;;
Παράθεση από foxy4270: “Σωκρατη τη στοκ καμερα πως τη βλεπεις? εχει καμια βελτιωση? ” Δες εδω δοκιμές με στοκ miui 11 και την νεα gcam 7 πριν το σβήσω... gjbaXmUpfp1cp9rGA
Παράθεση από sso: “Παράθεση από Atha Kappas: “Απο xiaomi.eu ειναι 11 οι καινούργιες beta Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ωραία....Αρκεί factory reset για να μπει από miui 10 global stable, ή χρειάζεται και κάτι άλλο; ” Ναι