Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 159.

• Παράθεση από zenith: “αυτη η miui 8 global 6.716.16 | Developer που φοραει και μετη διαδικασια που εκανε και ειδε οτι ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος ειμαι σιγουρος οτι ακολουθωντας τα παραπανω βηματα δεν θα του το brickαρω? (συγνωμη αν κουραζω , το εχω κανει ΛΑΜΨΗ το θεμα) ” δεν υπαρχει για το redmi 3ς global dev δες παραπανω τις official και σιγουρεψου οτι ειναι το 3s Και οχι το redmi 3/ 3pro

• Παράθεση από geoanto555: “έχει και fastboot αυτό που έστειλες.. δοκίμασε μεαυτόν τον οδηγό την recovery .. Αν όχι πας με miflash/... ” κατσε να το παραγγειλω πρωτα χαχααχαχα @NasDriver Μηπως ειναι χρηστη του φορουμ ομως και δεν ειναι official;

• @nflo μονο οι global dev εχουν μερκα ελληνικα (υπαρχει θεμα στο φορουμ για το επιπεδο μεταφρασης) αλλα για το 3s δεν υπαρχει ακομα η ρομ αυτη... @geoanto555 fastboot οχι αλλα δεν μπορει να περαστει με Mi PC Suite; δες λιγο και εδω MIUI 7.5 Global Stable V7.5.8.0.MALMIDE for Redmi 3S Released! Download Here! - Redmi 3/3S/3X - Xiaomi MIUI Official Forum εχει global stable fastboot rom ετσι δεν ειναι;

• Ναι δεν υπηρχε χθες. Άντε λίγο ακόμα και θα βγάλουν και την global dev ή θα βγει η stable miui 8 με ελληνικά ελπίζω... να γλιτώσω απο δημιουργία λογαριασμών για ξεκλείδωμα και πέρασμα ρομ + δόκιμες αν είναι όλα οκ....

• αυτην δεν ειναι stable global rom? MIUI ROM for Redmi 3S/Prime/3X - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum

• Ή οποία περνάει εύκολα; Χρειάζεται ξεκλειδωμα; Είναι οφισιαλ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @NasDriver επειδή δεν μπορώ να μπω στο λινκ με τις ρομ που παραθέτεις έχει βγει global dev /international για το 3s; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν είναι για μένα για κοπέλα είναι ... Αλλά θέλω 32gb Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi 3 pro vs Redmi 3s

astrah - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

@Saloufardos και εγώ είμαι ανάμεσα στο 2 και δεν βλέπω να βγάζω άκρη εύκολα... Ήρθε και ή global στο ido και ισοφάρισε σχεδόν την έκδοση mm του 3s. Η καμερα στο ido λειτουργεί καλυτερα από ότι λενε. Αλλά το 3s έχει καλύτερη διαχείριση ενέργειας... Άρα περισσότερες ώρες μακριά από μπριζα... Στα βιντεακια που έχω δει δεν βλέπω κάποια διαφορά στην ταχυτητα ... Στα ίδια είναι περιπου ας είναι στα χαρτιά λίγο καλύτερος ο επεξεργαστής του ido. Antutu βγάζει 33.000 το ido 38000 το 3s από ότι έχω δει...…

• Έχω πάρει και άλλες φορές από εκεί γι αυτό και το προτιμώ. Το ένα κινητο που είχε θέμα με το wifi στο 10 μηνο από την αγορα και δεν διορθώθηκε την πρώτη φορά που το έστειλα κινα ταυτόχρονα με την επιστροφή του ξανά πίσω μου έστειλαν άλλο κινητό το οποίο κλείνει 1 χρόνο τώρα ποια απροβληματιστα... Επίσης και εμένα χάθηκε ή αποστολή τον μαιο απο το ίδιο μαγαζί αλλα ήταν λάθος της singapure post. Στο θέμα μας τώρα.... Έχουν μπερδέψει τα μπουτ...τους επειδή βγήκε ή global dev για το redmi 3 με επιπλ…

• Σημερα μου τα γυρισε και αλλαξαν παλι τον τιτλο στο Vickmall οτι ειναι η μουλτι.... και οτι την global δεν την εχει δωσει ακομα η xiaomi για το 3s... και ειχα χαρεί....

• Τελικά πετυχα την σελινα στο vickmall και μου είπε από προχθες το redmi 3s έχει επίσημα και ελληνικά . Της ζήτησα ένα screenshot αλλά δεν μπορούσε εκείνη την ώρα και εγώ είχα δουλειά. Την ρώτησα αρκετές φορές και μου είπε ότι δεν είναι μουλτι αλλιως θα έγραφαν μουλτι ... Είναι επίσημη official global rom από xiaomi. Τι λέτε εσείς ποιο θα περνάτε στην τελική αυτό redmi 3s pro 3/32 δηλ ή το redmi pro 3/32 ιδια τιμή έχουν. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κοιταζω το παρων κινητο και το redmi 3 pro για κοπελα .Ξερω η διαφορές ειναι στην ουσία μικρές σε συνολική απόδοση εκτός απο οτι αυτο εδω βγαίνει σε mm κατευθείαν . Κοιτάζω ομως στο vickmall και βλέπω αυτο "Offical Global ROM with Google play&Multi-language(Include Greek),support OTA update" XIAOMI Redmi 3S Pro 3GB +32GB 5.0inch HD 4G LTE MIUI 7 Smartphone Qualcomm Snapdragon 430 Octa Core 5.0MP+13.0MP Touch ID Fast Charge 4100mAh Battery - Silver Δηλ ειναι ή δεν ειναι μουλτι; και αν ειναι πως ε…

• Ας ανεβάσουν και κανένα ακόμα από ρυθμίσεις, αρχική οθόνη να δούμε πόσο σπαστά είναι. Μακάρι να βγει και ή stable 8 έτσι . Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• - @Thanos83 νομίζω είναι οκ αν δεις ότι έχεις γενικά μετριο σήμα συνέχεια και προς το τέλος κακό. Αν έχεις ενεργά τα δεδομενα συνέχεια τότε είναι οκ. Πόση ώρα σου λέει ενεργή οθόνη ; Σεψου είσαι στις 15 ωρες με 56% υπόλοιπο άρα θα έχεις μιάμιση μέρα στο τέλος .

• Το internal storage το αφήνω δηλ και δεν χάνω φωτο μουσική. Ρ;

• Παιδιά για ένα καλό factory reset απλά μπαίνω twrp και κάνω το wipe to factory reset ή να μπω να τα τικαρω όλα εκτός από system . Θέλω να ανοίξει σαν νέο κινητο. Εννοείται θα πάρω αντίγραφα σε υπολογιστή από τα data. Ρομ έχω της υπογραφής μου.

• Εμένα κάτι μου ετρωγε την μπαταρία και δεν έμπαινε deep sleep κάποια εφαρμογή που έβαλα προφανώς που δεν φαινόταν στο gsam.Το μεγαλύτερο ποσοστό βέβαια το ειχε το android 20%(κανονικά δηλ) αλλά όπως είπε και ο μακεδονας παραλία 4g την μισή gps φωτεινότητα κοντά στο τέρμα , 24 ώρες εβγαζε με 5-6 ώρες max οθόνη.... Εκανα τα wipe σήμερα από το recovery και μια πλήρη φόρτιση να το συνετησω λιγακι.

• @3ftw σε εφαγα με την 6.6.30 Xiaomi Redmi Note 3 Pro : Σελίδα 611 :: myphone forum

• Παράθεση από referravag: “Επίσης το ότι εκεί που έτρωγε 15% στην αναμονή το βράδυ αμέσως μετά την αναβάθμιση που έπεσα για ύπνο το βρήκα το πρωί να έχει καταναλώσει μόνο 3% στο ίδιο διάστημα (5φορές κάτω) είναι και αυτό θέμα των ρυθμίσεων; ” Δεν ειδα καποιον να το σχολιαζει και μια και γινεται κουβεντα εχω να πω οτι καμια απο οσες ρομ εχω περασε απο οταν το πηρα -πρωτα official dev miui 7 αναβαθμιση σε official dev miui 8 και μετα ελληνικη stable 7,2,2 και τωρα ελληνικη dev 6,6,30- καμια δεν ειχ…